• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

aynen walla ben de özlüyorum inan merak ettim kaç gündür yoktun..
ya sanırım biz de M _Marla_Singer_ ve @renur gibi aynı zamanda hamile kalcaz öyle hissediyorum:)
sadece sende değil bende de tık yok :KK70: rahatlığın dibindeyim bu ay bakalım nolcak :)
iki gündür kötüydüm hastanelerde geçirdim bugün iyiyim şükür bat 7 ağustos canım
Hadi bakalım kız Candy , bende öyle hissediyorum :KK46::KK46:
Bn 10 sen 7 ağustos ama rahatlık o biçim hani umrumda değil desem yeridr.
Size alıştım ondan çıkamıom burdan:KK70:
He olsa iyi olur da napalım yaaaa:KK11::KK48:

Merhaba arkadaşlar geçen ay ilk denememizdi olmadı. Bu ay ovulasyon testiyle takibe basladım bugün iki çizgi koyu çıktı yum çatlayacak sanırım, çalışmalara devam umarım hepimiz için hayırlısı olur:)
Hoşgeldin triton yumurtlama testini yapmayan bi grubuz sen bize tecrübe olursun hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz:KK200:

walla çoook iyi değerlendirdik :pbiz de her gün çalışıyoruz canım testleri de her ihtimale karşı yapıyorum ama inan bu ay 8. deneme ilk defa bu kadar rahat relaxım stres sıfır içim de çok rahat ne zaman hayırlıysa o zaman olur diyorum bakalım :)
Ohhh 8 he maşallah :KK9:

Hadi bakalım kız Candy , bende öyle hissediyorum :KK46::KK46:
Bn 10 sen 7 ağustos ama rahatlık o biçim hani umrumda değil desem yeridr.
Size alıştım ondan çıkamıom burdan:KK70:
He olsa iyi olur da napalım yaaaa:KK11::KK48:
aynı durumdayız desene bakalım stres olmayı da bıraktık nolcak:)
ay ben de çok alıştım çok hoşuma gidiyo buraya yazmak resmen rahatlıyo insan:KK200:

Evet yumurlama dönemimdeyim.
Ay çok komik bi tabir değil mi sanki tavuguz hahahaha:KK70:
ya tavuk dedin de benim mutfak camımın tam karşı duvarında bi güvercin geçenlerde iki yumurta bıraktı neyse bunlar oldu büyüdü uçup gittiler aynı kuş yine yumurtlamış kuluçkaya yatmış bekliyorum olmalarını :D komşum diyo bi kuş kadar olamadın sana inat durmadan doğuruyo :D :D :D

Adet öncesine kadar yapmaya devam edin arkadaşlar düzenli şekilde. Her gün olmasa da günaşırı muhakkakkk. Max 3 gün ara verin maxxx. Vee muhakkak ilişkiden sonra o ayaklar havaya kalksııın (: @renur yatağa dayamış ayakları. Benim de eşim resmen amuda kaldırmak suretiyle ayaklarımı kaldırdı salladı falan (: işe yaradı herhalde ya. Kısmet tabii öncelikle :) ama kafaya taktım olmadı falan hikaye bence. Geçen ay deli gibi gün saydım nasıl karamsardım biliyosunuz. Son hafta artık testten sonra kestim ümidimi ben. Bundan sonra korunucaz diye karar aldık falan. Kafanın rahat olması eminim önemlidir ama. Zamanı gelmişse oluyo bi şekilde. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah en önemlisi o

Adet öncesine kadar yapmaya devam edin arkadaşlar düzenli şekilde. Her gün olmasa da günaşırı muhakkakkk. Max 3 gün ara verin maxxx. Vee muhakkak ilişkiden sonra o ayaklar havaya kalksııın :-) @renur yatağa dayamış ayakları. Benim de eşim resmen amuda kaldırmak suretiyle ayaklarımı kaldırdı salladı falan :-) işe yaradı herhalde ya. Kısmet tabii öncelikle :) ama kafaya taktım olmadı falan hikaye bence. Geçen ay deli gibi gün saydım nasıl karamsardım biliyosunuz. Son hafta artık testten sonra kestim ümidimi ben. Bundan sonra korunucaz diye karar aldık falan. Kafanın rahat olması eminim önemlidir ama. Zamanı gelmişse oluyo bi şekilde. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah en önemlisi o
ah o ayaklar yok mu o ayaklaaaar biraz daha zorlasak tavana yetişecek :D

ya tavuk dedin de benim mutfak camımın tam karşı duvarında bi güvercin geçenlerde iki yumurta bıraktı neyse bunlar oldu büyüdü uçup gittiler aynı kuş yine yumurtlamış kuluçkaya yatmış bekliyorum olmalarını :KK70: komşum diyo bi kuş kadar olamadın sana inat durmadan doğuruyo :KK70: :KK70: :KK70:
Varya aynısı geçen sene yaşadım, resmen belgeseli komple oturup izler gibi dimi :KK200:
Biliyomusun büyükler dyorki ki onlar yuvası en güzel olanın balkonunu camınıseçerlermiş, bilirler ki onlardan zarar gelmez. O yüzden onu bozmak hiç iyi sayılmazmış.
Komşun olaya çok mizahi bakmış :KK70:
bebişlerin olunca ordan izleyecekler sizi hepberaber inşallahhh:KK200:

Adet öncesine kadar yapmaya devam edin arkadaşlar düzenli şekilde. Her gün olmasa da günaşırı muhakkakkk. Max 3 gün ara verin maxxx. Vee muhakkak ilişkiden sonra o ayaklar havaya kalksııın :-) @renur yatağa dayamış ayakları. Benim de eşim resmen amuda kaldırmak suretiyle ayaklarımı kaldırdı salladı falan :-) işe yaradı herhalde ya. Kısmet tabii öncelikle :) ama kafaya taktım olmadı falan hikaye bence. Geçen ay deli gibi gün saydım nasıl karamsardım biliyosunuz. Son hafta artık testten sonra kestim ümidimi ben. Bundan sonra korunucaz diye karar aldık falan. Kafanın rahat olması eminim önemlidir ama. Zamanı gelmişse oluyo bi şekilde. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah en önemlisi o
Ayaklarını sallamayı ilk defa duyuyorum :KK70:
Çok iyiymiş, bunu denicem vallahi, yolda takılan spermleri itekleyerek, yürüü evladım kalkkk deme şekli :KK37:

Back