- 3 Temmuz 2015
- 931
- 617
- 53
- 35
Gördüm canım gördüm süpersinAllah allahh hatta fotolatını bile beğendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm canım gördüm süpersinAllah allahh hatta fotolatını bile beğendim
Hadi bakalım kız Candy , bende öyle hissediyorumaynen walla ben de özlüyorum inan merak ettim kaç gündür yoktun..
ya sanırım biz de M _Marla_Singer_ ve @renur gibi aynı zamanda hamile kalcaz öyle hissediyorum:)
sadece sende değil bende de tık yok rahatlığın dibindeyim bu ay bakalım nolcak :)
iki gündür kötüydüm hastanelerde geçirdim bugün iyiyim şükür bat 7 ağustos canım
Hoşgeldin triton yumurtlama testini yapmayan bi grubuz sen bize tecrübe olursun hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar geçen ay ilk denememizdi olmadı. Bu ay ovulasyon testiyle takibe basladım bugün iki çizgi koyu çıktı yum çatlayacak sanırım, çalışmalara devam umarım hepimiz için hayırlısı olur:)
Evet yumurlama dönemimdeyim.sağol canım amiin amiin...
benim şa an yumurtlama dönemim seninde öyle de mi yumurta kardeş :)
Ohhh 8 he maşallahwalla çoook iyi değerlendirdik biz de her gün çalışıyoruz canım testleri de her ihtimale karşı yapıyorum ama inan bu ay 8. deneme ilk defa bu kadar rahat relaxım stres sıfır içim de çok rahat ne zaman hayırlıysa o zaman olur diyorum bakalım :)
ay hadi inşallaaaahhh :)Ohhh hadii tamam sters yoksaa bu ayy bebisss vart hayirlii haberlerinii bekliyorum cicida ile ikinizde bu ay hamile kalinn insallahhhhhhh :)
aynı durumdayız desene bakalım stres olmayı da bıraktık nolcak:)Hadi bakalım kız Candy , bende öyle hissediyorum
Bn 10 sen 7 ağustos ama rahatlık o biçim hani umrumda değil desem yeridr.
Size alıştım ondan çıkamıom burdan
He olsa iyi olur da napalım yaaaa
ya tavuk dedin de benim mutfak camımın tam karşı duvarında bi güvercin geçenlerde iki yumurta bıraktı neyse bunlar oldu büyüdü uçup gittiler aynı kuş yine yumurtlamış kuluçkaya yatmış bekliyorum olmalarını komşum diyo bi kuş kadar olamadın sana inat durmadan doğuruyoEvet yumurlama dönemimdeyim.
Ay çok komik bi tabir değil mi sanki tavuguz hahahaha
8. ay canım aklın başka yerlere kaymasın yani açıklaması 8 aydır bebiş istiyoruzOhhh 8 he maşallah
cicida ben o icadıda yapıyorum yine çenem düştü benimHoşgeldin triton yumurtlama testini yapmayan bi grubuz sen bize tecrübe olursun hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
ah o ayaklar yok mu o ayaklaaaar biraz daha zorlasak tavana yetişecekAdet öncesine kadar yapmaya devam edin arkadaşlar düzenli şekilde. Her gün olmasa da günaşırı muhakkakkk. Max 3 gün ara verin maxxx. Vee muhakkak ilişkiden sonra o ayaklar havaya kalksııın @renur yatağa dayamış ayakları. Benim de eşim resmen amuda kaldırmak suretiyle ayaklarımı kaldırdı salladı falan işe yaradı herhalde ya. Kısmet tabii öncelikle :) ama kafaya taktım olmadı falan hikaye bence. Geçen ay deli gibi gün saydım nasıl karamsardım biliyosunuz. Son hafta artık testten sonra kestim ümidimi ben. Bundan sonra korunucaz diye karar aldık falan. Kafanın rahat olması eminim önemlidir ama. Zamanı gelmişse oluyo bi şekilde. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah en önemlisi o
Evet ya tam bi motivasyon toplantısı,güç birliği.. İyiki varsnz kızlaraynı durumdayız desene bakalım stres olmayı da bıraktık nolcak:)
ay ben de çok alıştım çok hoşuma gidiyo buraya yazmak resmen rahatlıyo insan
amin cnmm dualarımız seninle elbette!kızlar yarın dr umdan randevu aldm.yarın öğrencem kısmetse durumumu.dua edin olur mu?yani gebelik çıkmayacaksa bile kötü bşey cıkmasn inşallah
Ay kız inşalllah bzde stres yok Candy ile mesuduz bu ayOhhh hadii tamam sters yoksaa bu ayy bebisss vart hayirlii haberlerinii bekliyorum cicida ile ikinizde bu ay hamile kalinn insallahhhhhhh :)
Varya aynısı geçen sene yaşadım, resmen belgeseli komple oturup izler gibi dimiya tavuk dedin de benim mutfak camımın tam karşı duvarında bi güvercin geçenlerde iki yumurta bıraktı neyse bunlar oldu büyüdü uçup gittiler aynı kuş yine yumurtlamış kuluçkaya yatmış bekliyorum olmalarını komşum diyo bi kuş kadar olamadın sana inat durmadan doğuruyo
Bende diyorum ki hey maşşallah hahahahaah8. ay canım aklın başka yerlere kaymasın yani açıklaması 8 aydır bebiş istiyoruz
Hiç çaktırmıyosun kız candy ne zamandır yapıyosuncicida ben o icadıda yapıyorum yine çenem düştü benim
Ayaklarını sallamayı ilk defa duyuyorumAdet öncesine kadar yapmaya devam edin arkadaşlar düzenli şekilde. Her gün olmasa da günaşırı muhakkakkk. Max 3 gün ara verin maxxx. Vee muhakkak ilişkiden sonra o ayaklar havaya kalksııın @renur yatağa dayamış ayakları. Benim de eşim resmen amuda kaldırmak suretiyle ayaklarımı kaldırdı salladı falan işe yaradı herhalde ya. Kısmet tabii öncelikle :) ama kafaya taktım olmadı falan hikaye bence. Geçen ay deli gibi gün saydım nasıl karamsardım biliyosunuz. Son hafta artık testten sonra kestim ümidimi ben. Bundan sonra korunucaz diye karar aldık falan. Kafanın rahat olması eminim önemlidir ama. Zamanı gelmişse oluyo bi şekilde. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah en önemlisi o
Hahah aynen resmen kayıp gitmeleri için uygulanmış sistem :)Ayaklarını sallamayı ilk defa duyuyorum
Çok iyiymiş, bunu denicem vallahi, yolda takılan spermleri itekleyerek, yürüü evladım kalkkk deme şekli