- 3 Temmuz 2015
- 931
- 617
- 53
- 35
Oldu ekledim canım tamamdırŞimdi oldumu bi baksana Cnm eklemiştim ama yineledim :) fazla detaylı düşünme olumlu düşün hep negatifin Cnm ya hamilesin işte tadını çıkar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu ekledim canım tamamdırŞimdi oldumu bi baksana Cnm eklemiştim ama yineledim :) fazla detaylı düşünme olumlu düşün hep negatifin Cnm ya hamilesin işte tadını çıkar :)
Burdan yazarım cnm hepimiz bayanız caglayd adım senin ne?
Aynen en azından emin olursun, engelin olmaz,pskolojin güzelleşir, umut gelir...Kist gidince temizlenince bebeginin ortamından emin olur sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. , Allahın izni ile kistten sonrada bebeğin karnında yerini alır
24 temmuz yarınnn varmı belirtiler anlatsana?
Benn sana nee dedimm kuzumm bak benim dedigimm gibii ciktii masallahh cokk iyii :)516.44 çıktı sonuç. Acayip hissedyorum. Allahım sağlıklı bir süreç nasip etsin inşallah
İşte fazlaca ağrı hissetmesem rahat edicem de sürekli ağrılarım var sürekliBenn sana nee dedimm kuzumm bak benim dedigimm gibii ciktii masallahh cokk iyii :)
panik atak falan yok sende bitti hepsi bebişinle birlikte yepyeni bir sayfa açtın öyle düşün :) benim bat 7 ağustos canım ama görsen bu ay öyle rahatım ki hatta sişmi baktım takvime bat ne zamandı diye rahatlık ve ben biraz ilginç ama bu ay böyle bu arada yeni kendime geliyorum ancak cevap yazmaya başladım :)Sağ ol canım haklısın. Ama panik atak var ya bende. Sanırım ondan hayati olan her hastalıktan korktuğum gibi dış gebelik de korkutuyo beni :) inşallah canım. Senin bat ne zamandı
aynen walla ben de özlüyorum inan merak ettim kaç gündür yoktun..candyyyy....
Kız sizi görmesemde özlüyorum ne garip bi duygu
Ay bak 2 hamilemiz var bu ay..
Ya bu arada maşşallah uğurlu bir topic oldu maşşallahh.
Yanlız topic i ben açtım,gelen giden hamile, bende tık yok
Demekki hayırlı bir zamanı var bunun.
İnanır mısınız ben bu yılda çalışayım seneye olsun diye düşünmeye başladım.
Rastgele olursa da takdiri ilahi..
Ama burdayım yani.. Gitmiyorum,kaderde ısrarcı ve fazla meraklı olmıcam o kadar
Sen napıyosun canım?
Bat ne zaman?
kızlar ikinizide ekledim bende foto falan yok ama kabul edin yine de adres candy le başlıyo.Ekliyorumcnm seni.
Benim ki : caglayd
Tam kist de demedi sıvı birikmiş dedi. Su toplamış gibi bi şey dedi. Kiste mi çevirdi sonra ne. Ölçüsünü de söylemedi. Çok enteresanBenn sana nee dedimm kuzumm bak benim dedigimm gibii ciktii masallahh cokk iyii :)
Ben de bi an tanıyamadımm :) ben de ekliyorum seni şimdi :)kızlar ikinizide ekledim bende foto falan yok ama kabul edin yine de adres candy le başlıyo.
Benceee rahatlık en önemlisi yaa. Bi de tavsiyem. İlişkiden sonra eşin bacaklarından Ayaklarından tutup kaldırıp sallasın seni biraz. Biz öyle yaptık sanırım işe yarıyopanik atak falan yok sende bitti hepsi bebişinle birlikte yepyeni bir sayfa açtın öyle düşün :) benim bat 7 ağustos canım ama görsen bu ay öyle rahatım ki hatta sişmi baktım takvime bat ne zamandı diye rahatlık ve ben biraz ilginç ama bu ay böyle bu arada yeni kendime geliyorum ancak cevap yazmaya başladım :)
senin yöntemlerde süper yaa tam koca karı türünden ama merak etme onu da denedimBenceee rahatlık en önemlisi yaa. Bi de tavsiyem. İlişkiden sonra eşin bacaklarından Ayaklarından tutup kaldırıp sallasın seni biraz. Biz öyle yaptık sanırım işe yarıyo
Canım HayırlıSı olsun ilişkiden sonra sen sırtüstü pozisyondayken eşin ayaklarından tutup dik kaldırsın seni. Bak biz öyle denedik. Bence işe yarıyoMerhaba arkadaşlar geçen ay ilk denememizdi olmadı. Bu ay ovulasyon testiyle takibe basladım bugün iki çizgi koyu çıktı yum çatlayacak sanırım, çalışmalara devam umarım hepimiz için hayırlısı olur:)
Hadi ya tamam ozaman onu da deneyelim, sizin ilkinde tuttumu? Ben geçen kasımda bir bebeğimi ksybettim umarım bu sefer sağlıklı bir gebeliğim ve bebeğim olur...Canım HayırlıSı olsun ilişkiden sonra sen sırtüstü pozisyondayken eşin ayaklarından tutup dik kaldırsın seni. Bak biz öyle denedik. Bence işe yarıyo
Bizim 3 te tuttu canım. Ben de yeni aldım haberini hamileliğimin. Düşün kİ adet gecikmemin bugün 4. Günü henüz. Şu ana kadar düzenli artan beta testim dışında elimde hiçbir şey yok henüz. Umarım sağlıklıdır benimki de :) Geçmiş olsun canım neden kaybetmiştin Bebeğini? Allah bir daha yaşatmasın inşallah.Hadi ya tamam ozaman onu da deneyelim, sizin ilkinde tuttumu? Ben geçen kasımda bir bebeğimi ksybettim umarım bu sefer sağlıklı bir gebeliğim ve bebeğim olur...
Edicem canım inşallah kötü bi şey yoktur gebelik olmasa bile. Allah korusun Öğren ve bize söyle tamam mı?kızlar yarın dr umdan randevu aldm.yarın öğrencem kısmetse durumumu.dua edin olur mu?yani gebelik çıkmayacaksa bile kötü bşey cıkmasn inşallah
tamam canm dr dan gelnce ilk işim size yazmak olcakEdicem canım inşallah kötü bi şey yoktur gebelik olmasa bile. Allah korusun Öğren ve bize söyle tamam mı?
alemsin marla yaCanım HayırlıSı olsun ilişkiden sonra sen sırtüstü pozisyondayken eşin ayaklarından tutup dik kaldırsın seni. Bak biz öyle denedik. Bence işe yarıyo