• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Aynen en azından emin olursun, engelin olmaz,pskolojin güzelleşir, umut gelir...Kist gidince temizlenince bebeginin ortamından emin olur sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. , Allahın izni ile kistten sonrada bebeğin karnında yerini alır:KK200:
24 temmuz yarınnn:KK57: varmı belirtiler anlatsana?

Aynen kuzum bende oyle düşünüyorum :) yok cnm her hangi bir belirtim ya sadece normal her ay regl olmadan onceki agrilarimi yasiyorum ara ara bacaklarda uyusma kasik ve bel agrisi o kadar yarin olurum insallah gecikmedende bir an once ameliyat tarihine karar veririz :)

Sağ ol canım haklısın. Ama panik atak var ya bende. Sanırım ondan hayati olan her hastalıktan korktuğum gibi dış gebelik de korkutuyo beni :) inşallah canım. Senin bat ne zamandı
panik atak falan yok sende bitti hepsi bebişinle birlikte yepyeni bir sayfa açtın öyle düşün :) benim bat 7 ağustos canım ama görsen bu ay öyle rahatım ki hatta sişmi baktım takvime bat ne zamandı diye rahatlık ve ben biraz ilginç ama bu ay böyle :D bu arada yeni kendime geliyorum ancak cevap yazmaya başladım :)

candyyyy....
Kız sizi görmesemde özlüyorum ne garip bi duygu :KK200:
Ay bak 2 hamilemiz var bu ay..
Ya bu arada maşşallah uğurlu bir topic oldu maşşallahh.
Yanlız topic i ben açtım,gelen giden hamile, bende tık yok :KK70::KK70:
Demekki hayırlı bir zamanı var bunun.
İnanır mısınız ben bu yılda çalışayım seneye olsun diye düşünmeye başladım.
Rastgele olursa da takdiri ilahi..
Ama burdayım yani.. Gitmiyorum,kaderde ısrarcı ve fazla meraklı olmıcam o kadar :KK14:
Sen napıyosun canım?
Bat ne zaman?
aynen walla ben de özlüyorum inan merak ettim kaç gündür yoktun..
ya sanırım biz de M _Marla_Singer_ ve Remes Remes gibi aynı zamanda hamile kalcaz öyle hissediyorum:)
sadece sende değil bende de tık yok :D rahatlığın dibindeyim bu ay bakalım nolcak :)
iki gündür kötüydüm hastanelerde geçirdim bugün iyiyim şükür bat 7 ağustos canım

panik atak falan yok sende bitti hepsi bebişinle birlikte yepyeni bir sayfa açtın öyle düşün :) benim bat 7 ağustos canım ama görsen bu ay öyle rahatım ki hatta sişmi baktım takvime bat ne zamandı diye rahatlık ve ben biraz ilginç ama bu ay böyle :KK70: bu arada yeni kendime geliyorum ancak cevap yazmaya başladım :)
Benceee rahatlık en önemlisi yaa. Bi de tavsiyem. İlişkiden sonra eşin bacaklarından Ayaklarından tutup kaldırıp sallasın seni biraz. Biz öyle yaptık sanırım işe yarıyo (:

Merhaba arkadaşlar geçen ay ilk denememizdi olmadı. Bu ay ovulasyon testiyle takibe basladım bugün iki çizgi koyu çıktı yum çatlayacak sanırım, çalışmalara devam umarım hepimiz için hayırlısı olur:)
Canım HayırlıSı olsun ilişkiden sonra sen sırtüstü pozisyondayken eşin ayaklarından tutup dik kaldırsın seni. Bak biz öyle denedik. Bence işe yarıyo (:

Canım HayırlıSı olsun ilişkiden sonra sen sırtüstü pozisyondayken eşin ayaklarından tutup dik kaldırsın seni. Bak biz öyle denedik. Bence işe yarıyo :-)
Hadi ya tamam ozaman onu da deneyelim, sizin ilkinde tuttumu? Ben geçen kasımda bir bebeğimi ksybettim umarım bu sefer sağlıklı bir gebeliğim ve bebeğim olur...

Hadi ya tamam ozaman onu da deneyelim, sizin ilkinde tuttumu? Ben geçen kasımda bir bebeğimi ksybettim umarım bu sefer sağlıklı bir gebeliğim ve bebeğim olur...
Bizim 3 te tuttu canım. Ben de yeni aldım haberini hamileliğimin. Düşün kİ adet gecikmemin bugün 4. Günü henüz. Şu ana kadar düzenli artan beta testim dışında elimde hiçbir şey yok henüz. Umarım sağlıklıdır benimki de :) Geçmiş olsun canım neden kaybetmiştin Bebeğini? Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

kızlar yarın dr umdan randevu aldm.yarın öğrencem kısmetse durumumu.dua edin olur mu?yani gebelik çıkmayacaksa bile kötü bşey cıkmasn inşallah

Back