• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Oh iyi tatiller kuzucumm en guzelini yapiyorsun valla :) cnm 2 yil oldu benim sonra bu kist cikti iste benim kistimi once aldirmamam gerektigini bu şekilde hamile kalmami soylemisti gittigim prof. Bende klomenle vs drnedim asilamada denedim tutmadi en.son tup bebek icin basvurayim dedim cunku kistin büyüme riski var bir an once hamile kalmam gerekli diyr ama gittigim tup bebek merkezindeki dr kistini alalim almanin hic bi zarari yok su an normal yolla gebeligini de o engelliyor buyuk ihtimal ameliyattan sonra yine bi sure kendiniz denersiniz olmazsa tedaviye baslariz dedi. Beklenen adet tarihim 24 temmuz cnm 2 gun sonra yani regl olup bittikten sonrada ameliyat tarihine karar vericez iste. Cok saol bitanem amin inşallah haberdar ederim tabiki :) 10 agustosta inşallah guzel haberi aliriz sendende kuzum doğumgünü hediyen olur inşallah ♡ benimde dogum tarihim 28 ağustos :)
Aynen en azından emin olursun, engelin olmaz,pskolojin güzelleşir, umut gelir...Kist gidince temizlenince bebeginin ortamından emin olur sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. , Allahın izni ile kistten sonrada bebeğin karnında yerini alır:KK200:
24 temmuz yarınnn:KK57: varmı belirtiler anlatsana?

Kizlar malum ben bu ay 3 gun gecikmeli adet oldum.ama ilginc bisey var normal adet oldum ama dger adetlermden farkli biseyler var.bi kere uzun surdu yani kanama degil ama hala toz pembe akntim var.gunde iki uc kez lekeleniyorm bu sekilde.takip etnek amacyla pecete koyuyorm.bugun 6. Gun benm adetm 4 gun surer 4 gun tamamen bitms olurdu.bide arada midem bulaniyor,halsizim ve sag kasigm da boyle acayip bi his var.agri desen degil sanki boyle batma gibi bisey?bi fikri olan var mi durumum hakknda
canım sen okudğum bilgilere göre % 85 hamilesin. hemen kan testi hmen.. haber ver bize.

Ahh canım ahh dr dr geziyorum testlerim bitmedi henüz bakalım sonuç ne cıkıcak senden ne haber varmı bebiş @Pembepanterr sen napıyosun canım sende durumlar nasıl türkiyedemisin @ordulu gelin cicida cicida sen napıyonnn topik başı varmı sende bişe
sadem bende bişey yok 4. ayda boş çıktı ama hep diyorum ya ben rast gele yaşıyoum birlikteliği.
uygun anı zamanı bakalım kader belirleyecek.
doktora fln gittim geç adet olunca, herşey yolunda dedi. 1 sene boyunca olmazsa gel dedi.
sen ne testi yaptırıyosun ?

Kizlar dün fenalaştim migren krizi tuttu geceyi hastanede geçirdim şimdi sersem gibiyim ilaçlar yüzünden zor gözümü açtım sağlıktan ötesi yok bunu bi daha anladım dua edin:( ((

canım sen okudğum bilgilere göre % 85 hamilesin. hemen kan testi hmen.. haber ver bize.
cnm ama kanama yasadm ben 3 gün normal.kafam çok karışık inan ki,kanamam olunca umudum kırıldı zaten geckmese gebelik falan takntım bitmşti.gecknce heyecan yaptm.az evvel yıne akıntım oldu.pamuk şeker pembesinde.

cnm ama kanama yasadm ben 3 gün normal.kafam çok karışık inan ki,kanamam olunca umudum kırıldı zaten geckmese gebelik falan takntım bitmşti.gecknce heyecan yaptm.az evvel yıne akıntım oldu.pamuk şeker pembesinde.
Sen bi test yap bence. Belli olmaz cidden ya. Üstüne gören çok insan var bu şekilde

Kızlar jinekoloğa gittim. Karnımdan ultrasonla baktı. Pek tabii kese falan göremedi. Hcg yi yineletti bana. Şimdi sonucunu bekliyorum. Yükselmişsse haftaya çarşamba gel dedi kese için. Ama yükselmediyse... ): bi de yumurtalıklarımda kist gibi sıvı birikmesi gördü ağrılarım ona bağlı olabilirmiş. Ama nolcak. Bu ne demek bilmiyorum henüz. Gebeliğe bağlı oluşabilir dedi. Hayırlısı. Yat dinlen istirahat et hep dedi. Hcg yükselirse bu şekilde devam edicem bakalım

Sen bi test yap bence. Belli olmaz cidden ya. Üstüne gören çok insan var bu şekilde
adete yakn döllenme olduysa adet kanamamı normal görmüş olabilir mym acaba?test yapıcam tmm yarn test alıp yapcam.szede haber veririm.cok cok sağolun kızlar :KK15:

Kızlar jinekoloğa gittim. Karnımdan ultrasonla baktı. Pek tabii kese falan göremedi. Hcg yi yineletti bana. Şimdi sonucunu bekliyorum. Yükselmişsse haftaya çarşamba gel dedi kese için. Ama yükselmediyse... ): bi de yumurtalıklarımda kist gibi sıvı birikmesi gördü ağrılarım ona bağlı olabilirmiş. Ama nolcak. Bu ne demek bilmiyorum henüz. Gebeliğe bağlı oluşabilir dedi. Hayırlısı. Yat dinlen istirahat et hep dedi. Hcg yükselirse bu şekilde devam edicem bakalım
Kan sonucunn cikmadi mi canim bende de sag yunurtalikta var demisti biliyorsun benimde kese gorulmemistii ablama kisti sordum o da profoser sormus hamilelikte olusan kistlermis normalmis

Kan sonucunn cikmadi mi canim bende de sag yunurtalikta var demisti biliyorsun benimde kese gorulmemistii ablama kisti sordum o da profoser sormus hamilelikte olusan kistlermis normalmis
516.44 çıktı sonuç. Acayip hissedyorum. Allahım sağlıklı bir süreç nasip etsin inşallah

Back