Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Hadi bakalım kız Candy , bende öyle hissediyorum
Bn 10 sen 7 ağustos ama rahatlık o biçim hani umrumda değil desem yeridr.
Size alıştım ondan çıkamıom burdan
He olsa iyi olur da napalım yaaaa

Hoşgeldin triton yumurtlama testini yapmayan bi grubuz sen bize tecrübe olursun hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz

Ohhh 8 he maşallah

Hadi bakalım kız Candy , bende öyle hissediyorum
Bn 10 sen 7 ağustos ama rahatlık o biçim hani umrumda değil desem yeridr.
Size alıştım ondan çıkamıom burdan
He olsa iyi olur da napalım yaaaa
aynı durumdayız desene bakalım stres olmayı da bıraktık nolcak:)
ay ben de çok alıştım çok hoşuma gidiyo buraya yazmak resmen rahatlıyo insan

Evet yumurlama dönemimdeyim.
Ay çok komik bi tabir değil mi sanki tavuguz hahahaha
ya tavuk dedin de benim mutfak camımın tam karşı duvarında bi güvercin geçenlerde iki yumurta bıraktı neyse bunlar oldu büyüdü uçup gittiler aynı kuş yine yumurtlamış kuluçkaya yatmış bekliyorum olmalarını komşum diyo bi kuş kadar olamadın sana inat durmadan doğuruyo

Adet öncesine kadar yapmaya devam edin arkadaşlar düzenli şekilde. Her gün olmasa da günaşırı muhakkakkk. Max 3 gün ara verin maxxx. Vee muhakkak ilişkiden sonra o ayaklar havaya kalksııın @renur yatağa dayamış ayakları. Benim de eşim resmen amuda kaldırmak suretiyle ayaklarımı kaldırdı salladı falan işe yaradı herhalde ya. Kısmet tabii öncelikle :) ama kafaya taktım olmadı falan hikaye bence. Geçen ay deli gibi gün saydım nasıl karamsardım biliyosunuz. Son hafta artık testten sonra kestim ümidimi ben. Bundan sonra korunucaz diye karar aldık falan. Kafanın rahat olması eminim önemlidir ama. Zamanı gelmişse oluyo bi şekilde. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah en önemlisi o

ah o ayaklar yok mu o ayaklaaaar biraz daha zorlasak tavana yetişecek

Varya aynısı geçen sene yaşadım, resmen belgeseli komple oturup izler gibi dimi
Biliyomusun büyükler dyorki ki onlar yuvası en güzel olanın balkonunu camınıseçerlermiş, bilirler ki onlardan zarar gelmez. O yüzden onu bozmak hiç iyi sayılmazmış.
Komşun olaya çok mizahi bakmış
bebişlerin olunca ordan izleyecekler sizi hepberaber inşallahhh

Ayaklarını sallamayı ilk defa duyuyorum
Çok iyiymiş, bunu denicem vallahi, yolda takılan spermleri itekleyerek, yürüü evladım kalkkk deme şekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…