- 3 Temmuz 2015
- 931
- 617
- 53
- 35
Valla bilemedim canım ya. Şüphen varsa test yap istersen ama. Cidden bilemedimyani sürekli olan bişey dgl lekelenio peçete.ama devamlı bi akntı dgl.şuan hç bşey yok mesela.normal kanamam olmasa üstüne gördm diycem ama bu adetm farklı o kesn.mide bulantm oluo bazen
şüphe mi kız bnm hiç ümidim kalmadı ki ne şüphesi.ben anca bi rahatsızlığm mı var falan die düşünüyorum.artk adetım gecse ölüyorum falan sanrm.bnm umudum çok kırıldı 10 aydrValla bilemedim canım ya. Şüphen varsa test yap istersen ama. Cidden bilemedim
bu saydkların çok normal bnce artık bebişinin sennle olmasının tadını çıkar brak şüpheci olmayıKızlar hareket ettikçe artan ağrılarınız oldu mu? Afedersiniz ama hafif olmakla birlikte sanırım makat kısmında bile hafif ağrı var. Kasıklarımda sürekli batma şeklinde falan ağrım var. Sırtım ağrıyo arada. Yürüyünce ayakta kalınca bilhassa artıyo. Normal mi bunlar işkillenmeye devam edeyim mi?Remes Fatos3458
Kıyamam canım yaa öyle hak veriyorum ki sana. Yaşadım biliyorum İnsanın yaşadığı hayal kırıklığı çok büyük oluyo. Ama hayırlısı de. Vardır elbet bi zamanı. Dünyada hiçbi şeyin garantisi yok. Şu an iyiyim yarın nasıl olcam soru işareti.şüphe mi kız bnm hiç ümidim kalmadı ki ne şüphesi.ben anca bi rahatsızlığm mı var falan die düşünüyorum.artk adetım gecse ölüyorum falan sanrm.bnm umudum çok kırıldı 10 aydr
Canim dun bende de aynisi vardi yolda biran yurumeyi kestim oturdum bir yere gecmesini bekledim tabi gecmedi sanki birsey saplaniyormus gibi oluyorKızlar hareket ettikçe artan ağrılarınız oldu mu? Afedersiniz ama hafif olmakla birlikte sanırım makat kısmında bile hafif ağrı var. Kasıklarımda sürekli batma şeklinde falan ağrım var. Sırtım ağrıyo arada. Yürüyünce ayakta kalınca bilhassa artıyo. Normal mi bunlar işkillenmeye devam edeyim mi?Remes Fatos3458
Ben de oturdum yolda biraz. Çok kötü ama ya çok kırkutucuCanim dun bende de aynisi vardi yolda biran yurumeyi kestim oturdum bir yere gecmesini bekledim tabi gecmedi sanki birsey saplaniyormus gibi oluyor
Bunlar cok normalmis hamile olmadigimi bilsem aticam bir tane agri kesici ama malum bebise zarar vermek istemiyorum cogu kiside oluyormus resmen adet agrisi gibi kocami simdiden cileden cikarttim garibim o da nasil davranmasi gerektigi internetten arastiriyor ruh halim cok degisti senin nasilBen de oturdum yolda biraz. Çok kötü ama ya çok kırkutucu
Oooo benim hayatım söndüüü. Bayağı bittim değiştim bitik insanım. Bugün dra gidicem karın ağrılarım sebebiyle. Dr bana normal demeden rahatlayamicam belli kiBunlar cok normalmis hamile olmadigimi bilsem aticam bir tane agri kesici ama malum bebise zarar vermek istemiyorum cogu kiside oluyormus resmen adet agrisi gibi kocami simdiden cileden cikarttim garibim o da nasil davranmasi gerektigi internetten arastiriyor ruh halim cok degisti senin nasil
Git canumm beni de haberdar et kan degerine baktir 900 falan olmustir seninOooo benim hayatım söndüüü. Bayağı bittim değiştim bitik insanım. Bugün dra gidicem karın ağrılarım sebebiyle. Dr bana normal demeden rahatlayamicam belli ki
yok canım bugün 420 falan olması lazımGit canumm beni de haberdar et kan degerine baktir 900 falan olmustir senin
Canim iki kati derken yani ikiyle carpimi degil degerden 2 kat daha fazla yani 50ken 150 olmasi gibiyok canım bugün 420 falan olması lazım
Benim bildiğim de tam tersi. Benim dün değil evelsi gün 209 idi. Bugün 420 falan olması lazım alalaCanim iki kati derken yani ikiyle carpimi degil degerden 2 kat daha fazla yani 50ken 150 olmasi gibi
Bende boyle biliyorumm sen bugun yap dogrusunu anlarizz canimm :)Benim bildiğim de tam tersi. Benim dün değil evelsi gün 209 idi. Bugün 420 falan olması lazım alala
Asel de esila da çok iyiymiş yahu bayıldımKuranda geciyormus canim ogle ve ikindi arasinda ki vakit demek o arada ibadet eden demekmis asel ismide var ama onunkoca begenmiyor asel de bal demek cennetteki bal anlaminda :) ben hissediyorumm sen super bi hediyee alicaksinn canimm benimm :) bende kiz diyorum kocayla iddasina bile girdik:) annemin hep kiz oldu biz 5 kiz kardesiz benimde kiz olurr yaa :)oyle hissediyorum
Canım benim ya güzel görüyosun güzel hissediyosun çok teşekkr ederimcicida kizz fotolarinaa yenii baktimm sen afetti devran taş gibisin ya masallahhh bu ne guzellikk yaa sendenn var ya super guzel anne olurr bildigin metaorsun kizz senn masallah
Ekliyorumcnm seni.Var canım takip edelim tabii :) fullguleryuz ben
Caglayd canım @renur=
hepberaber atarız sapıkları biz, burda anneler var anneleeerrrCanim ben instagramdan bakmadim burdaki uyeliginde de fotolari var burda iki uc erkek varsa sapik dadancak benim yuzumden kizaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?