Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Aynen en azından emin olursun, engelin olmaz,pskolojin güzelleşir, umut gelir...Kist gidince temizlenince bebeginin ortamından emin olur sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. , Allahın izni ile kistten sonrada bebeğin karnında yerini alır
24 temmuz yarınnn varmı belirtiler anlatsana?

canım sen okudğum bilgilere göre % 85 hamilesin. hemen kan testi hmen.. haber ver bize.

sadem bende bişey yok 4. ayda boş çıktı ama hep diyorum ya ben rast gele yaşıyoum birlikteliği.
uygun anı zamanı bakalım kader belirleyecek.
doktora fln gittim geç adet olunca, herşey yolunda dedi. 1 sene boyunca olmazsa gel dedi.
sen ne testi yaptırıyosun ?

Kizlar dün fenalaştim migren krizi tuttu geceyi hastanede geçirdim şimdi sersem gibiyim ilaçlar yüzünden zor gözümü açtım sağlıktan ötesi yok bunu bi daha anladım dua edin ((

canım sen okudğum bilgilere göre % 85 hamilesin. hemen kan testi hmen.. haber ver bize.
cnm ama kanama yasadm ben 3 gün normal.kafam çok karışık inan ki,kanamam olunca umudum kırıldı zaten geckmese gebelik falan takntım bitmşti.gecknce heyecan yaptm.az evvel yıne akıntım oldu.pamuk şeker pembesinde.

Sen bi test yap bence. Belli olmaz cidden ya. Üstüne gören çok insan var bu şekilde

Kızlar jinekoloğa gittim. Karnımdan ultrasonla baktı. Pek tabii kese falan göremedi. Hcg yi yineletti bana. Şimdi sonucunu bekliyorum. Yükselmişsse haftaya çarşamba gel dedi kese için. Ama yükselmediyse... ): bi de yumurtalıklarımda kist gibi sıvı birikmesi gördü ağrılarım ona bağlı olabilirmiş. Ama nolcak. Bu ne demek bilmiyorum henüz. Gebeliğe bağlı oluşabilir dedi. Hayırlısı. Yat dinlen istirahat et hep dedi. Hcg yükselirse bu şekilde devam edicem bakalım

Sen bi test yap bence. Belli olmaz cidden ya. Üstüne gören çok insan var bu şekilde
adete yakn döllenme olduysa adet kanamamı normal görmüş olabilir mym acaba?test yapıcam tmm yarn test alıp yapcam.szede haber veririm.cok cok sağolun kızlar

Kan sonucunn cikmadi mi canim bende de sag yunurtalikta var demisti biliyorsun benimde kese gorulmemistii ablama kisti sordum o da profoser sormus hamilelikte olusan kistlermis normalmis

Kan sonucunn cikmadi mi canim bende de sag yunurtalikta var demisti biliyorsun benimde kese gorulmemistii ablama kisti sordum o da profoser sormus hamilelikte olusan kistlermis normalmis
516.44 çıktı sonuç. Acayip hissedyorum. Allahım sağlıklı bir süreç nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…