• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Selam kızlar Son mesajları okudum 2 hamile haberini gördüm gözünüz aydın M _Marla_Singer_ ve Remes Remes :)

bende bu ay tüp bebek tedavisi için Bahçeci kliniğinde Dr. Erbil Yağmur'a başvurdum ama benim sağ yumurtalığıma yakın yerde 4cmlik bir dermoid kistim vardı önce onu alsak çok daha iyi olur dedi ve bu ay sonu yada ağustos ilk haftası ameliyat olucam. bu arada ne olur ne olmaz bat 24 temmuz şimdiden yazayım umudum yok ama hep böyle tam tedavilere başlıcakken insanlar hamile kalıyolar benim de öyle olursa yuh derim yani :KK70:

@gurbetgelini59 cicida cicida @ordulu gelin @Frdaa @61sadem kızlar sizler nerelerdesiniz ne durumlardasınız haberdar edin beni :KK15:
Tesekkur ederimm canim darisi senin basinaa insalahh tedaviye grek kalmadan hamile kalirsin ve kendi kendine gecer insallah :)

CNM habere çok sevindim :) hayırlı olsun olumlu düşün inş bi sorun yoktur boşuna evhamlanma :) bir hafta da iki güzel haber bayram size uğurlu geldi:anneadayı:
Teşekkür ederim canım ya darısı başına inşallah sağlıkla hayırlısıyla. Ben hala pek iyi hissetmiyorum. Korkum yüksek derece Valla.

Günaydınn kızlaaar hadi bakalım 3 te 3 olsun bugün de hamile haberi alalım inşallah :) M _Marla_Singer_ sen de bırak artık kaygılanmayı canım herşey çok güzel olacak de olumlu düşün ve bol bol dua et olumsuz şeyleri kendine çekme artık bak mis gibi hamilesin şükret

Günaydınn kızlaaar hadi bakalım 3 te 3 olsun bugün de hamile haberi alalım inşallah :) M _Marla_Singer_ sen de bırak artık kaygılanmayı canım herşey çok güzel olacak de olumlu düşün ve bol bol dua et olumsuz şeyleri kendine çekme artık bak mis gibi hamilesin şükret
Sağ ol canım haklısın. Ama panik atak var ya bende. Sanırım ondan hayati olan her hastalıktan korktuğum gibi dış gebelik de korkutuyo beni :) inşallah canım. Senin bat ne zamandı

:anneadayı::KK20:
Sağ ol canım haklısın. Ama panik atak var ya bende. Sanırım ondan hayati olan her hastalıktan korktuğum gibi dış gebelik de korkutuyo beni :) inşallah canım. Senin bat ne zamandı

Yaa inanmıuorum hamilesinn!!
Bak ne kadar umutsuzdun, Allah ol dedi oldu..
Cok mutluyum adına Marlacım...
Biz neden burdayız düşün, istediğini Allah verdi mi verdi.. Şükürler olsun .....
Bende biliyosun panikataktım, ve halada evhamlarım var, hep bir şüphe elde olmadan. Ama evham şeytandan,,teslim olalım. Ne olacaksa olur,doktor yolunda dediyse önce bilime, gerisini de ilime yani Takdiri İlahi'ye, duaya bırakmaktan başka çaremiz yok.
Kendini dinleme hadi isim düşünelim :) kız olursa ...... Erkek olursa ....???:anneadayı:

candyyyy....
Kız sizi görmesemde özlüyorum ne garip bi duygu :KK200:
Ay bak 2 hamilemiz var bu ay..
Ya bu arada maşşallah uğurlu bir topic oldu maşşallahh.
Yanlız topic i ben açtım,gelen giden hamile, bende tık yok :KK70::KK70:
Demekki hayırlı bir zamanı var bunun.
İnanır mısınız ben bu yılda çalışayım seneye olsun diye düşünmeye başladım.
Rastgele olursa da takdiri ilahi..
Ama burdayım yani.. Gitmiyorum,kaderde ısrarcı ve fazla meraklı olmıcam o kadar :KK14:
Sen napıyosun canım?
Bat ne zaman?

Aman canimm ya ne bileyimm sende valla felaket tellali gibisin yetisemiyorum sana :) kendi kendine sevincini kursaginda birakiyosun:)
Cancaaann..
Tebrik ederim ..
Bekleme süresi boyunca çok pozitiftin, hala da öylesingörmesekte enerjin geçiyor..
O yüzden bi yerlere kaybolmayın..:eek:
Muhabbetinizi burada yapın ki bizde öğrenelim,tecrübenizden ders çıkaralım:anneadayı::KK200:
Çok çok tebrik ederim tekrar, Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eylesin , şurayada bi nazar boncuğu koyalım :nazar:

Selam kızlar Son mesajları okudum 2 hamile haberini gördüm gözünüz aydın M _Marla_Singer_ ve Remes Remes :)

bende bu ay tüp bebek tedavisi için Bahçeci kliniğinde Dr. Erbil Yağmur'a başvurdum ama benim sağ yumurtalığıma yakın yerde 4cmlik bir dermoid kistim vardı önce onu alsak çok daha iyi olur dedi ve bu ay sonu yada ağustos ilk haftası ameliyat olucam. bu arada ne olur ne olmaz bat 24 temmuz şimdiden yazayım umudum yok ama hep böyle tam tedavilere başlıcakken insanlar hamile kalıyolar benim de öyle olursa yuh derim yani :KK70:

@gurbetgelini59 cicida cicida @ordulu gelin @Frdaa @61sadem kızlar sizler nerelerdesiniz ne durumlardasınız haberdar edin beni :KK15:
Canım tatile çıkmıştımyeni geldim.
Kaderimi takip etmiyorum canım, geciktiğinde test yaparım geçen ay gibi..
Onun dışında relaxım. Denemelerimiz şartlı değil isteğe göre..
Takılıyorum yani :KK49:
Tüp bebek neden deniyosun sen, ne kadar uğraştın ki ?
Bat 24 temmuz demişİn, sat yani dimi son adet tarihin canım?
Dermoid kisti ameliyatın umarım hızlıca olur biter hemen iyileşir bebişine kavuşursun..
bizi yiNede haberdar et süreçten.
Benim 10 ağustos bir sonraki adet tarihim sapıtmasao_O
Ve 10 ağustos benİm doğum günümmmm :KK200:

Yine ben varım kimse yok hiç şaşırmadım:KK70:
Kızlar bu arada instagramınız fln yokmu yahu, birbirimizi ordanda takipleyelim:KK58:

Cancaaann..
Tebrik ederim ..
Bekleme süresi boyunca çok pozitiftin, hala da öylesingörmesekte enerjin geçiyor..
O yüzden bi yerlere kaybolmayın..:eek:
Muhabbetinizi burada yapın ki bizde öğrenelim,tecrübenizden ders çıkaralım:anneadayı::KK200:
Çok çok tebrik ederim tekrar, Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eylesin , şurayada bi nazar boncuğu koyalım :nazar:
Ahh canimmm benimmm ya cok sagolasin butun guzel pozitif enerjiler size gelsin ve onumuzdeki ay sizde hamis kalinn :) burdan kaybolmam ki bir ayagimm burda kim ne ister ne sorarsa hemen cevablarim siz isteyin yeter ki :) rabbim sizinde tez zamanda karninizi saglikli bebislerle doldursun insallahhh aminn :)

Yine ben varım kimse yok hiç şaşırmadım:KK70:
Kızlar bu arada instagramınız fln yokmu yahu, birbirimizi ordanda takipleyelim:KK58:
Ahh canim olsa da keske takiplessek ben evlenmedeb once sosyal medyadan dolayi vukaatliyim sonrada tovbeler ettim :) bir burdayim onu da koca biliyor ne face ne digerleri hicbirii yok kocaa deli kiskancc burda da erkek yok diye ses cikarmiyor kiskaniyor hatununu sıpamm :)

Ahh canim olsa da keske takiplessek ben evlenmedeb once sosyal medyadan dolayi vukaatliyim sonrada tovbeler ettim :) bir burdayim onu da koca biliyor ne face ne digerleri hicbirii yok kocaa deli kiskancc burda da erkek yok diye ses cikarmiyor kiskaniyor hatununu sıpamm :)
Brn instagramda sadece bayanları ekliyprum böylece sorun çıkmıyor :)
Amin cnm inşallahhh .. İlk aylar çevreye de söylememek lazım, burada konuşmak bu anlamda çok iyi ;)))

Brn instagramda sadece bayanları ekliyprum böylece sorun çıkmıyor :)
Amin cnm inşallahhh .. İlk aylar çevreye de söylememek lazım, burada konuşmak bu anlamda çok iyi :KK66:))
Soylememek cok iyi ya burda rahatliyorumm yoksa bagirasim geliyor ama her ihtimale karsi tutuyorum cenemii :) 10 agustostta dogum gununde mujdeli haberi bekliyorumm biliyorumm goruyorummmm hamilee olacaksinnn ;) bizim isimleri bulduk bilee canim ben heo kiz olursa esila koycam diyordum erkek olursada mehmet yusuf olacak insallah ama cin takvimine gore kiz gozukuyor gonlumden de kiz geciyor aa saglikli olsun da bebegimm :)

Soylememek cok iyi ya burda rahatliyorumm yoksa bagirasim geliyor ama her ihtimale karsi tutuyorum cenemii :) 10 agustostta dogum gununde mujdeli haberi bekliyorumm biliyorumm goruyorummmm hamilee olacaksinnn :KK66: bizim isimleri bulduk bilee canim ben heo kiz olursa esila koycam diyordum erkek olursada mehmet yusuf olacak insallah ama cin takvimine gore kiz gozukuyor gonlumden de kiz geciyor aa saglikli olsun da bebegimm :)
İnş kız doğum günü hediyesi gibi olur:KK200: nasip....
Esila ne güzel isim yahu, nedir manası?
3. Aydan sonra söylersin tutundunda esila :KK200: ay bence kız :KK46:

İnş kız doğum günü hediyesi gibi olur:KK200: nasip....
Esila ne güzel isim yahu, nedir manası?
3. Aydan sonra söylersin tutundunda esila :KK200: ay bence kız :KK46:
Kuranda geciyormus canim ogle ve ikindi arasinda ki vakit demek o arada ibadet eden demekmis asel ismide var ama onunkoca begenmiyor asel de bal demek cennetteki bal anlaminda :) ben hissediyorumm sen super bi hediyee alicaksinn canimm benimm :) bende kiz diyorum kocayla iddasina bile girdik:) annemin hep kiz oldu biz 5 kiz kardesiz benimde kiz olurr yaa :)oyle hissediyorum

cicida cicida kizz fotolarinaa yenii baktimm sen afetti devran taş gibisin ya masallahhh :nazar: bu ne guzellikk yaa sendenn var ya super guzel anne olurr :KK200: bildigin metaorsun kizz senn masallah :nazar::KK48:

:anneadayı::KK20:

Yaa inanmıuorum hamilesinn!!
Bak ne kadar umutsuzdun, Allah ol dedi oldu..
Cok mutluyum adına Marlacım...
Biz neden burdayız düşün, istediğini Allah verdi mi verdi.. Şükürler olsun .....
Bende biliyosun panikataktım, ve halada evhamlarım var, hep bir şüphe elde olmadan. Ama evham şeytandan,,teslim olalım. Ne olacaksa olur,doktor yolunda dediyse önce bilime, gerisini de ilime yani Takdiri İlahi'ye, duaya bırakmaktan başka çaremiz yok.
Kendini dinleme hadi isim düşünelim :) kız olursa ...... Erkek olursa ....???:anneadayı:
Sağ ol canım çok güzel moral oldu söylediklerin. İnsan bi acayip hissediyo. Hala tam inanmıyorum da ama. Hayırlısı olsun. Allah isteyen herkese sağlıklı hamilelikler bebekler versin inşallah

Back