• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Saglik ocaginda yaptirdim canim orda ki doktor iyi gidiyor simdilik sorun yok sali gunu gene gel dedi :)

Canım tatile çıkmıştımyeni geldim.
Kaderimi takip etmiyorum canım, geciktiğinde test yaparım geçen ay gibi..
Onun dışında relaxım. Denemelerimiz şartlı değil isteğe göre..
Takılıyorum yani :KK49:
Tüp bebek neden deniyosun sen, ne kadar uğraştın ki ?
Bat 24 temmuz demişİn, sat yani dimi son adet tarihin canım?
Dermoid kisti ameliyatın umarım hızlıca olur biter hemen iyileşir bebişine kavuşursun..
bizi yiNede haberdar et süreçten.
Benim 10 ağustos bir sonraki adet tarihim sapıtmasao_O
Ve 10 ağustos benİm doğum günümmmm :KK200:

Oh iyi tatiller kuzucumm en guzelini yapiyorsun valla :) cnm 2 yil oldu benim sonra bu kist cikti iste benim kistimi once aldirmamam gerektigini bu şekilde hamile kalmami soylemisti gittigim prof. Bende klomenle vs drnedim asilamada denedim tutmadi en.son tup bebek icin basvurayim dedim cunku kistin büyüme riski var bir an once hamile kalmam gerekli diyr ama gittigim tup bebek merkezindeki dr kistini alalim almanin hic bi zarari yok su an normal yolla gebeligini de o engelliyor buyuk ihtimal ameliyattan sonra yine bi sure kendiniz denersiniz olmazsa tedaviye baslariz dedi. Beklenen adet tarihim 24 temmuz cnm 2 gun sonra yani regl olup bittikten sonrada ameliyat tarihine karar vericez iste. Cok saol bitanem amin inşallah haberdar ederim tabiki :) 10 agustosta inşallah guzel haberi aliriz sendende kuzum doğumgünü hediyen olur inşallah ♡ benimde dogum tarihim 28 ağustos :)

Tesekkur ederimm canim darisi senin basinaa insalahh tedaviye grek kalmadan hamile kalirsin ve kendi kendine gecer insallah :)

Inşallah kuzucumm kendi gecen bisi deil alinmasi gerekiyo ama inşallah sorunsuz hallolur hersey cok tesekkur ederim :) ♡

Kizlar malum ben bu ay 3 gun gecikmeli adet oldum.ama ilginc bisey var normal adet oldum ama dger adetlermden farkli biseyler var.bi kere uzun surdu yani kanama degil ama hala toz pembe akntim var.gunde iki uc kez lekeleniyorm bu sekilde.takip etnek amacyla pecete koyuyorm.bugun 6. Gun benm adetm 4 gun surer 4 gun tamamen bitms olurdu.bide arada midem bulaniyor,halsizim ve sag kasigm da boyle acayip bi his var.agri desen degil sanki boyle batma gibi bisey?bi fikri olan var mi durumum hakknda

Kizlar malum ben bu ay 3 gun gecikmeli adet oldum.ama ilginc bisey var normal adet oldum ama dger adetlermden farkli biseyler var.bi kere uzun surdu yani kanama degil ama hala toz pembe akntim var.gunde iki uc kez lekeleniyorm bu sekilde.takip etnek amacyla pecete koyuyorm.bugun 6. Gun benm adetm 4 gun surer 4 gun tamamen bitms olurdu.bide arada midem bulaniyor,halsizim ve sag kasigm da boyle acayip bi his var.agri desen degil sanki boyle batma gibi bisey?bi fikri olan var mi durumum hakknda
Normal adet oldun mu canım? Sadece pembemsi mi geldi 6 gün?

Normal adet oldun mu canım? Sadece pembemsi mi geldi 6 gün?
normal adet oldm.3 gün.btti.abdestimi falan aldm akşam bi baktm toz pembe akntı.sonra dün sabah öğlen ve bugun 2 saat önce ve az önce toz pembe akntm oldu.sağ kasığm batıo çok

yani sürekli olan bişey dgl lekelenio peçete.ama devamlı bi akntı dgl.şuan hç bşey yok mesela.normal kanamam olmasa üstüne gördm diycem ama bu adetm farklı o kesn.mide bulantm oluo bazen

Back