Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

daha dün kan verdim doktor bana hiç demedi kan ver bir daha diye. Haftaya çarşamba ultrasonda bakacak, gerekirse kan testi isterim dedi.
Benim doktor haftaya pazrtesi yine gel kana bakicaz bakalim yukseliyor mu degerin dedi sende doktordan yada saglik ocagindan kan testi yaptir 2 gunde bir iki kat artmasi lazim degerin mesela ben yarin saglik ocaginda yine baktircam kan degerlerime yukseliyor mu diye

sonuç normal demişti bana ama doktor daha adetime 4 gün kala bu değer. Test yaptırsam mı ki yükseliyor mudur 8 günüm kaldı keseyi görürüz demişti.

sonuç normal demişti bana ama doktor daha adetime 4 gün kala bu değer. Test yaptırsam mı ki yükseliyor mudur 8 günüm kaldı keseyi görürüz demişti.
Adetine 4 gun kalaysa deger normal canim ya o zaman cunku benim adet gunu o degerde cikti sen yine saglik ocaginda kan ver daha da yuksektigini gor rahatla:)

Kızlar korkuyorum şimdi dış gebelik boş gebelik falan. Kimyasal gebelik için yüksek sanırım değerim ama. Dış gebelikte nasıl oluyo bilen var mı? Ben perşembe yine kan testi yaptırcAm sağlık ocağından bu sefer. Korkuyorum valla

Canimn azz bana yaklassana sacini basinii yolayimm seninn :) canim degerin guzel adet tarihin gecti simdi de dis gebelik diyorsun Allah askina bozucaksin psikoljini bunlar hep herseyi cok bildigimizden oluyor :)ya benim gibi degerin 42 ciksaydi canim o zaman ne yapicaktin

Adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo ama yaa cidden

7 gün önceki 2.00 çıkan teste göre aşırı yüksek değil mi bu?

Selam kızlar Son mesajları okudum 2 hamile haberini gördüm gözünüz aydın M _Marla_Singer_ ve Remes :)

bende bu ay tüp bebek tedavisi için Bahçeci kliniğinde Dr. Erbil Yağmur'a başvurdum ama benim sağ yumurtalığıma yakın yerde 4cmlik bir dermoid kistim vardı önce onu alsak çok daha iyi olur dedi ve bu ay sonu yada ağustos ilk haftası ameliyat olucam. bu arada ne olur ne olmaz bat 24 temmuz şimdiden yazayım umudum yok ama hep böyle tam tedavilere başlıcakken insanlar hamile kalıyolar benim de öyle olursa yuh derim yani

@gurbetgelini59 cicida O ordulu gelin Z zulamm @61sadem kızlar sizler nerelerdesiniz ne durumlardasınız haberdar edin beni

Hayırlısı olsun canım. Tabii ya allah bilir ne zaman ne olacağı belli olmaz :)

Canimmmmm canikomm bn buralarfayim bir tane topikdeyim oda hz ibrahim duasinda sadece buralar benim kafama daha cok takmama sebep oluyordu bndee cicida ordulugelin sen gidince kactim acikcasii ama soracak olursan batim24temmuz benim de buvun test yaptimm sankim silik gibi cizgi cikti gibi oldumm ama umutlanmadim heveslenmedim bekliyorum pazartesiye randevu aldim hormon testkerim icin hastalimin 4,gunu oluyor birdaha gideyim dedim dr baska biri buda herkes cok ovuyor borde eltimim dr gizlice gidecegim bakalim hayirlisi

Hayırlısı olsun canım. Tabii ya allah bilir ne zaman ne olacağı belli olmaz :)

aynen öyle canımm kısmet bakalımm :)

anladım bitanecimmm bende pek okumuyorum araştırmıyorum artık dediğin gibi daha çok kafaya takıyoruz öyle :) ayy batımız aynı günmüş silik gibi çizgide görmüşsün inşallah hamilesindir tatlımm dra gittiğinde hamilelik haberini alırsın inşallah :)

Canimmmm sende gel daha duamiza baslamadik hz ibrahim duasi canim toplamda 60yakin kisiuiz gjnde bir yada iki kisiye okuyoruz toplam gunluk 500yakin okuyoruz seninde o guzel duada olmani isderim RABBI HEBLI MINES SALIHIN DUAMIZDA ALLAH RAZI OLSUN SENDENN CANIM BENIM IYI DILEKLERIN ICINN ALLAHIM HAYIRLISINI VERSIN

Karnımda ağrı var. Bilhassa ayağa kalkınca ağrıyo. Psikolojik mi bilmiyorum ama sırtım da ağrımaya başladı. Bayağı korkuyorum dış gebelikten. Nasıl geçecek günler bilmiyorum valla ya ):

Karnımda ağrı var. Bilhassa ayağa kalkınca ağrıyo. Psikolojik mi bilmiyorum ama sırtım da ağrımaya başladı. Bayağı korkuyorum dış gebelikten. Nasıl geçecek günler bilmiyorum valla ya ):
CNM habere çok sevindim :) hayırlı olsun olumlu düşün inş bi sorun yoktur boşuna evhamlanma :) bir hafta da iki güzel haber bayram size uğurlu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…