- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah olmazsın canım ya geçen ay benim 6 gün gecikmişti bu ay nolcak bakalımŞu anlık adet olmadım henüz. Karnım ağrıyo ya. Niye böyle bozuldu düzenim ya benim
Napalım canım aynı bildiğin gibiyiz işte. İyi haberimiz var ama gördüğün gibi (kızlar napıyosunuz bi haftadır giremiyodum bayram tatili falan anaaa bi geldim taze hamilemiz varmış Remes :) hayırlı olsun canım allah sağlıklakucağına almayı nasip etsin
valla benim de geçen ayki gibi sökmeye çalışıyo ama sökemiyo resmen. Şu an bu ağrıyla 2 ay öncesine kadar adet olmuş olurdum ben. Ama bu ay da geçen ay da gününde gelmedi. Çok sinir bozucu ya. Hamilelik yokken adet olamamak çok korkunçinşallah olmazsın canım ya geçen ay benim 6 gün gecikmişti bu ay nolcak bakalım
Aynen sen yazmasaydın ben sorcaktım şimdi ben de merak ettim onuRemes canım bu arada bi yöntemden bahsetmişsin merak ettim nasılmış :)
o insanı sinir ediyo zaten ben geçen ay ölüyorum sandım ağrıdan olayım da noluyosa olsun diyosunNapalım canım aynı bildiğin gibiyiz işte. İyi haberimiz var ama gördüğün gibi (
valla benim de geçen ayki gibi sökmeye çalışıyo ama sökemiyo resmen. Şu an bu ağrıyla 2 ay öncesine kadar adet olmuş olurdum ben. Ama bu ay da geçen ay da gününde gelmedi. Çok sinir bozucu ya. Hamilelik yokken adet olamamak çok korkunç
Aynen Canım geçen ay beni de çıldırtmıştı bel ağrısı falan. Karnım korkunçtu. Resmen pantolonun beli bile canımı acıtıyodu. Çok acı çektim.o insanı sinir ediyo zaten ben geçen ay ölüyorum sandım ağrıdan olayım da noluyosa olsun diyosun
nasıl bi yöntemse işe yaramış walla :)Aynen sen yazmasaydın ben sorcaktım şimdi ben de merak ettim onu
Evet kesinlikle işe yaramış :)nasıl bi yöntemse işe yaramış walla :)
son ağrıların olur inşallahhh bakalım belkide hamilesindir test falan yaptın mı ?Aynen Canım geçen ay beni de çıldırtmıştı bel ağrısı falan. Karnım korkunçtu. Resmen pantolonun beli bile canımı acıtıyodu. Çok acı çektim.
Remes gibi 6 gün önce yapmıştım <2.00 çıkmıştı :) negatif diye hala olumlu düşünmüyorum. Neden bozuldu bu düzen ona canım sıkılıyoson ağrıların olur inşallahhh bakalım belkide hamilesindir test falan yaptın mı ?
Evet kızçeler ancak girebildim yeni gordum yontemimden hemen bahsediyorum simdik biz yeni nesil masallah herseyi bildigimizden birliktelik aninda onsevismeyi uzatip keyif almaya falan calisiyoruz ee oyle olunca malum bizde o an sıvı cok geliyor bende bu ay sadece bebek odakli dusundugumden keyif almak icin degil bebek icin diye dusunerek bunu esimede soyledim kabul etti iliskiye baslamadan once prezervaktif takti o biraz kaygan ya iste canim biraz acisada birliktelik oluyordu sonra zaten cok hafif islaniyoruz oyle olunca sonra hemen cikartip icime bosaliyordu bende hic ayaga kalkmadan haliya uzanip bacaklarimi yataga dayayip uzaniyordum bir saat kadar sonra gene yatagima gecip ne kadar tuvalettim gelsede uyuyordum. Cunku bizim sivimiz cok gelince spermlerin yumurtaliga ulasmasi zor oluyormus. Bir de soyle dusundum annelerimiz neden ilk aylarda hemen hamile kaliyorlardi zaten gorucu usulu evlenip utanan sıkilan genc kizlardi zevk almayi bile cok gec ogreniyorlardi hemende hamile kaliyorlardi :)Remes gibi 6 gün önce yapmıştım <2.00 çıkmıştı :) negatif diye hala olumlu düşünmüyorum. Neden bozuldu bu düzen ona canım sıkılıyo
Hala olumlu dusunmuyorum diyor bu kiz beni deli ediyor ya biz senle ayni vun kan yapip ikimizde sifiri gormedik mi ee ayni bat tarihleri ve ben hamileyim sen niye olumlu dusunmuyorsun bende suan adet agrisi gibi agri cekiyorum ama oluyormus boyleRemes gibi 6 gün önce yapmıştım <2.00 çıkmıştı :) negatif diye hala olumlu düşünmüyorum. Neden bozuldu bu düzen ona canım sıkılıyo
Amin canimm benimm aminn :) darisi isteyen herkesin basina insallah :) yontemimi paylastimm :)kızlar napıyosunuz bi haftadır giremiyodum bayram tatili falan anaaa bi geldim taze hamilemiz varmış Remes :) hayırlı olsun canım allah sağlıklakucağına almayı nasip etsin
Yani kizlar bu ay biraz birlikteliklerim fazla kaygan olmayan biraz seyimin kanmasiyla olan gram zevk almadigim esimin uzatmadan hemen isi bitirdigi rutin birliktelige donmustu bebek icindi sadeceEvet kızçeler ancak girebildim yeni gordum yontemimden hemen bahsediyorum simdik biz yeni nesil masallah herseyi bildigimizden birliktelik aninda onsevismeyi uzatip keyif almaya falan calisiyoruz ee oyle olunca malum bizde o an sıvı cok geliyor bende bu ay sadece bebek odakli dusundugumden keyif almak icin degil bebek icin diye dusunerek bunu esimede soyledim kabul etti iliskiye baslamadan once prezervaktif takti o biraz kaygan ya iste canim biraz acisada birliktelik oluyordu sonra zaten cok hafif islaniyoruz oyle olunca sonra hemen cikartip icime bosaliyordu bende hic ayaga kalkmadan haliya uzanip bacaklarimi yataga dayayip uzaniyordum bir saat kadar sonra gene yatagima gecip ne kadar tuvalettim gelsede uyuyordum. Cunku bizim sivimiz cok gelince spermlerin yumurtaliga ulasmasi zor oluyormus. Bir de soyle dusundum annelerimiz neden ilk aylarda hemen hamile kaliyorlardi zaten gorucu usulu evlenip utanan sıkilan genc kizlardi zevk almayi bile cok gec ogreniyorlardi hemende hamile kaliyorlardi :)
Haklısın canım ama bu yaşadıklarım geçen ayki yaşadıklarımdan farksız. Geçen ay da böyle oldum. 30. Günde adet oldum 28 de olurken. Bu ay da aynı şeyleri hissediyorum bir fark yok hiç. Bi de seninki ilk denemeydi. Benmki 3. Dolayısıyla senin kadar ümitli yaklaşamıyorum canım ne yazık ki. Ben bunları daha önce de yaşadım diyorum çünküHala olumlu dusunmuyorum diyor bu kiz beni deli ediyor ya biz senle ayni vun kan yapip ikimizde sifiri gormedik mi ee ayni bat tarihleri ve ben hamileyim sen niye olumlu dusunmuyorsun bende suan adet agrisi gibi agri cekiyorum ama oluyormus boyle
Amin canimm benimm aminn :) darisi isteyen herkesin basina insallah :) yontemimi paylastimm :)
Amin canim benim amin isteyen herkesin karni saglikli bebisleriyle dolsun insallah :)hadi gözün aydin canim cok sevindim :) sag salim kucagina almak nasib olsun insallah :) darisi bana :)
Düz mantık diyosun yani :)deneyelim anam onu da deneyelim :)Amin canimm benimm aminn :) darisi isteyen herkesin basina insallah :) yontemimi paylastimm :)