- 6 Temmuz 2015
- 1.009
- 765
- 73
Deneyin bakalim insallah sizdede tutar canim ya :)Düz mantık diyosun yani :)deneyelim anam onu da deneyelim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneyin bakalim insallah sizdede tutar canim ya :)Düz mantık diyosun yani :)deneyelim anam onu da deneyelim :)
Ay nolur testi tekrarla senden çok biz merak ediyoruz:)Remes gibi 6 gün önce yapmıştım <2.00 çıkmıştı :) negatif diye hala olumlu düşünmüyorum. Neden bozuldu bu düzen ona canım sıkılıyo
İnşallah canım siz gün aşırı mi yaptınızDeneyin bakalim insallah sizdede tutar canim ya :)
Canim biz hergun yaptik valla koca bikti artik sadece iste adetime 5 gun kala falan yapmadik :)İnşallah canım siz gün aşırı mi yaptınız
Aynen catlacak bu kiz bizi :) M _Marla_Singer_ hadii daha adet olmadin dimi yap bi test :)Ay nolur testi tekrarla senden çok biz merak ediyoruz:)
Oh oh ayyy yaa cok mutluyumm biliyordumm hamile kalacagini biliyordumm ben sana demedim mi hii :) cok mutlu oldum sonuclar ne zaman haber ver catlicamKızlar aklıma girdiniz test yaptım. Silik çizgi çıktı. Şoktayımm. Gittim kan testi yaptırdım sonucunu bekliyorum
Kizz aynii benim ilk yapdigimm gibi hatta senin daha belirgin basbaya hamilesinn istee :)kızlar bakın
Sonuclar 3 30 da mi cikicak ne zaman cikicakkızlar bakın
yaaaa budur işteee kesin hamilesin ayy çok sevindim yaşasınnn :)Kızlar aklıma girdiniz test yaptım. Silik çizgi çıktı. Şoktayımm. Gittim kan testi yaptırdım sonucunu bekliyorum
Ohh masallahh cokk iyi cikmis canim hamilesin ya bildiginn :) seninki cok guzel yuksek cikmis benimde yukselir insallah yakızlar 209.25 çıktı
hadi gözün aydın canımm sağlıkla kucağına alırsın inşallah iki gün de hamile haberi süper walla :))))kızlar 209.25 çıktı
Hadi gözün aydinnn :)kızlar 209.25 çıktı
senin kaçtı canım kaç haftalık olduğunu söylüyor doktor düşük mü kiOhh masallahh cokk iyi cikmis canim hamilesin ya bildiginn :) seninki cok guzel yuksek cikmis benimde yukselir insallah ya
Canim valla bat 20 temmuzdu hesaplarima gore ama benim adet gunleri arada sasiriyor neyse dun olmam lazimdi olmadim kanda 42 cikti bakalim 2 haftalik falandir ancak dedi yarin gene kan vericem 2 kati yukselmis mi bakalimsenin kaçtı canım kaç haftalık olduğunu söylüyor doktor düşük mü ki
Hadi ya oh benim doktor hevesimi kursagimda biraktigindan peki bir daha kan verdiginde yukseldii mi canim suanbenim de bat 24tü 49 çıktı ama doktor normal sonuç hamilesin dedi