Tesekkur ederimm canim darisi senin basinaa insalahh tedaviye grek kalmadan hamile kalirsin ve kendi kendine gecer insallah :)Selam kızlar Son mesajları okudum 2 hamile haberini gördüm gözünüz aydın M _Marla_Singer_ veRemes :)
bende bu ay tüp bebek tedavisi için Bahçeci kliniğinde Dr. Erbil Yağmur'a başvurdum ama benim sağ yumurtalığıma yakın yerde 4cmlik bir dermoid kistim vardı önce onu alsak çok daha iyi olur dedi ve bu ay sonu yada ağustos ilk haftası ameliyat olucam. bu arada ne olur ne olmaz bat 24 temmuz şimdiden yazayım umudum yok ama hep böyle tam tedavilere başlıcakken insanlar hamile kalıyolar benim de öyle olursa yuh derim yani
@gurbetgelini59cicida @ordulu gelin @Frdaa @61sadem kızlar sizler nerelerdesiniz ne durumlardasınız haberdar edin beni
Teşekkür ederim canım ya darısı başına inşallah sağlıkla hayırlısıyla. Ben hala pek iyi hissetmiyorum. Korkum yüksek derece Valla.CNM habere çok sevindim :) hayırlı olsun olumlu düşün inş bi sorun yoktur boşuna evhamlanma :) bir hafta da iki güzel haber bayram size uğurlu geldi
Sağ ol canım haklısın. Ama panik atak var ya bende. Sanırım ondan hayati olan her hastalıktan korktuğum gibi dış gebelik de korkutuyo beni :) inşallah canım. Senin bat ne zamandıGünaydınn kızlaaar hadi bakalım 3 te 3 olsun bugün de hamile haberi alalım inşallah :) M _Marla_Singer_ sen de bırak artık kaygılanmayı canım herşey çok güzel olacak de olumlu düşün ve bol bol dua et olumsuz şeyleri kendine çekme artık bak mis gibi hamilesin şükret
Sağ ol canım haklısın. Ama panik atak var ya bende. Sanırım ondan hayati olan her hastalıktan korktuğum gibi dış gebelik de korkutuyo beni :) inşallah canım. Senin bat ne zamandı
candyyyy....Günaydınn kızlaaar hadi bakalım 3 te 3 olsun bugün de hamile haberi alalım inşallah :) M _Marla_Singer_ sen de bırak artık kaygılanmayı canım herşey çok güzel olacak de olumlu düşün ve bol bol dua et olumsuz şeyleri kendine çekme artık bak mis gibi hamilesin şükret
Cancaaann..Aman canimm ya ne bileyimm sende valla felaket tellali gibisin yetisemiyorum sana :) kendi kendine sevincini kursaginda birakiyosun:)
Canım tatile çıkmıştımyeni geldim.Selam kızlar Son mesajları okudum 2 hamile haberini gördüm gözünüz aydın M _Marla_Singer_ veRemes :)
bende bu ay tüp bebek tedavisi için Bahçeci kliniğinde Dr. Erbil Yağmur'a başvurdum ama benim sağ yumurtalığıma yakın yerde 4cmlik bir dermoid kistim vardı önce onu alsak çok daha iyi olur dedi ve bu ay sonu yada ağustos ilk haftası ameliyat olucam. bu arada ne olur ne olmaz bat 24 temmuz şimdiden yazayım umudum yok ama hep böyle tam tedavilere başlıcakken insanlar hamile kalıyolar benim de öyle olursa yuh derim yani
@gurbetgelini59cicida @ordulu gelin @Frdaa @61sadem kızlar sizler nerelerdesiniz ne durumlardasınız haberdar edin beni
Ahh canimmm benimmm ya cok sagolasin butun guzel pozitif enerjiler size gelsin ve onumuzdeki ay sizde hamis kalinn :) burdan kaybolmam ki bir ayagimm burda kim ne ister ne sorarsa hemen cevablarim siz isteyin yeter ki :) rabbim sizinde tez zamanda karninizi saglikli bebislerle doldursun insallahhh aminn :)Cancaaann..
Tebrik ederim ..
Bekleme süresi boyunca çok pozitiftin, hala da öylesingörmesekte enerjin geçiyor..
O yüzden bi yerlere kaybolmayın..
Muhabbetinizi burada yapın ki bizde öğrenelim,tecrübenizden ders çıkaralım
Çok çok tebrik ederim tekrar, Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eylesin , şurayada bi nazar boncuğu koyalım
Ahh canim olsa da keske takiplessek ben evlenmedeb once sosyal medyadan dolayi vukaatliyim sonrada tovbeler ettim :) bir burdayim onu da koca biliyor ne face ne digerleri hicbirii yok kocaa deli kiskancc burda da erkek yok diye ses cikarmiyor kiskaniyor hatununu sıpamm :)Yine ben varım kimse yok hiç şaşırmadım
Kızlar bu arada instagramınız fln yokmu yahu, birbirimizi ordanda takipleyelim
Brn instagramda sadece bayanları ekliyprum böylece sorun çıkmıyor :)Ahh canim olsa da keske takiplessek ben evlenmedeb once sosyal medyadan dolayi vukaatliyim sonrada tovbeler ettim :) bir burdayim onu da koca biliyor ne face ne digerleri hicbirii yok kocaa deli kiskancc burda da erkek yok diye ses cikarmiyor kiskaniyor hatununu sıpamm :)
Soylememek cok iyi ya burda rahatliyorumm yoksa bagirasim geliyor ama her ihtimale karsi tutuyorum cenemii :) 10 agustostta dogum gununde mujdeli haberi bekliyorumm biliyorumm goruyorummmm hamilee olacaksinnnBrn instagramda sadece bayanları ekliyprum böylece sorun çıkmıyor :)
Amin cnm inşallahhh .. İlk aylar çevreye de söylememek lazım, burada konuşmak bu anlamda çok iyi))
İnş kız doğum günü hediyesi gibi olurSoylememek cok iyi ya burda rahatliyorumm yoksa bagirasim geliyor ama her ihtimale karsi tutuyorum cenemii :) 10 agustostta dogum gununde mujdeli haberi bekliyorumm biliyorumm goruyorummmm hamilee olacaksinnnbizim isimleri bulduk bilee canim ben heo kiz olursa esila koycam diyordum erkek olursada mehmet yusuf olacak insallah ama cin takvimine gore kiz gozukuyor gonlumden de kiz geciyor aa saglikli olsun da bebegimm :)
Kuranda geciyormus canim ogle ve ikindi arasinda ki vakit demek o arada ibadet eden demekmis asel ismide var ama onunkoca begenmiyor asel de bal demek cennetteki bal anlaminda :) ben hissediyorumm sen super bi hediyee alicaksinn canimm benimm :) bende kiz diyorum kocayla iddasina bile girdik:) annemin hep kiz oldu biz 5 kiz kardesiz benimde kiz olurr yaa :)oyle hissediyorumİnş kız doğum günü hediyesi gibi olurnasip....
Esila ne güzel isim yahu, nedir manası?
3. Aydan sonra söylersin tutundunda esilaay bence kız
Var canım takip edelim tabii :) fullguleryuz benYine ben varım kimse yok hiç şaşırmadım
Kızlar bu arada instagramınız fln yokmu yahu, birbirimizi ordanda takipleyelim
Sağ ol canım çok güzel moral oldu söylediklerin. İnsan bi acayip hissediyo. Hala tam inanmıyorum da ama. Hayırlısı olsun. Allah isteyen herkese sağlıklı hamilelikler bebekler versin inşallah
Yaa inanmıuorum hamilesinn!!
Bak ne kadar umutsuzdun, Allah ol dedi oldu..
Cok mutluyum adına Marlacım...
Biz neden burdayız düşün, istediğini Allah verdi mi verdi.. Şükürler olsun .....
Bende biliyosun panikataktım, ve halada evhamlarım var, hep bir şüphe elde olmadan. Ama evham şeytandan,,teslim olalım. Ne olacaksa olur,doktor yolunda dediyse önce bilime, gerisini de ilime yani Takdiri İlahi'ye, duaya bırakmaktan başka çaremiz yok.
Kendini dinleme hadi isim düşünelim :) kız olursa ...... Erkek olursa ....???
İnstagram adın ne canım?Brn instagramda sadece bayanları ekliyprum böylece sorun çıkmıyor :)
Amin cnm inşallahhh .. İlk aylar çevreye de söylememek lazım, burada konuşmak bu anlamda çok iyi))
Seni takipledim bileVar canım takip edelim tabii :) fullguleryuz ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?