Rabbim insallahh bizede nasip ederr masallah oglun varmiss saglikla buyut insallah bu seferde kizin olsunn :)inşallah annelik duygusunu hepiniz yasarsınız bu duygu anlatılamaz tarifi yok eşinden bile daha kıymetli oluyor
aynene öyle canım hayırlısı artık...Hadii yaa hayirlisi olsun canim benim uzulme onumuzdeki ay olur insallah ama bence hic cocukk icin falan filaan dusunerek iliskiye girme 2 gunde bir yap rahat ol yaptiktan sonra uyu bir saat yada uzan akisina birakj olur insallahh dusundukce iyice umut bagliyoz
tesekkür ederim canım bu hayır mübarek günlerde sizlerinde duaları kabul olur,sağlıklı bir sekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallahRabbim insallahh bizede nasip ederr masallah oglun varmiss saglikla buyut insallah bu seferde kizin olsunn :)
Aminnn aminnn insallahh canimmmtesekkür ederim canım bu hayır mübarek günlerde sizlerinde duaları kabul olur,sağlıklı bir sekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah
öyle canım bir dahaki aya ful moralle başlayalım :)Kızlar günaydın.Candy1Candy hiç sıkma canını bak ben de aynı yolda ilerliyorum. Biz de böyle bir şansla yaratılmışız. Hayırlısını dilemek lazım
calisiyoruz izine az kaldi..bugun de yumurtaliklarim catladi cok fena agrim var..izine gitcem ayin 25 de..bakalim hayirlisiIyimmm canimm sen nasilsinn
allah kavustursun canimmm benimmm tez vakitli kociskona gelesindee miniss miniss bebelerinn olsunnncalisiyoruz izine az kaldi..bugun de yumurtaliklarim catladi cok fena agrim var..izine gitcem ayin 25 de..bakalim hayirlisi
aminnnnn ins..cumlemizeallah kavustursun canimmm benimmm tez vakitli kociskona gelesindee miniss miniss bebelerinn olsunnn
yaptıralım mıı canımm bende yaptırayım birlikte gidelimm ee demezler mi adete daha varr yapmayızz diyee ne dicemm gittiğimde11 gün kaldıRemes . İnancımız tükeniyo gibi ama. Var ya önümüzdeki hafta ptesi kan testi yaptırasım var. 1 hafta önceden bitsin acabalar diye
Gecikti desek yemezler mi? Sağlık ocağında falan yapmıyolar mı? Orada ultrason da yok aile hekiminden istesek mesela. Ya da mide ilacı falan şey etsen hamilelik şüphem var desen yine de test yapmaz mıyaptıralım mıı canımm bende yaptırayım birlikte gidelimm ee demezler mi adete daha varr yapmayızz diyee ne dicemm gittiğimde
amann nerdenn bileceklerr adett tarihimizii saglıkk ocagıınaa gidelim adetimiz geciktii diyelimm saglıkk ocaklarında bakılıyor kandann doktorr yüzümüze bakıpp ssenin adete daha var mı dicekkGecikti desek yemezler mi? Sağlık ocağında falan yapmıyolar mı? Orada ultrason da yok aile hekiminden istesek mesela. Ya da mide ilacı falan şey etsen hamilelik şüphem var desen yine de test yapmaz mı
Hahaha aynen öyleeamann nerdenn bileceklerr adett tarihimizii saglıkk ocagıınaa gidelim adetimiz geciktii diyelimm saglıkk ocaklarında bakılıyor kandann doktorr yüzümüze bakıpp ssenin adete daha var mı dicekkiçimiz rahatlarr azcık merakımız gecerr sonraa adetimiz gelmezse bu sefer devlet hastanesine giderizz kann vermeyee
24 günde bir canım :) bizz gidelimm pazartesii bencee :) ama saglık ocagına git ögren bizim burda salı carsamba kan alınıyor 9 ve 10 arası sızın nasıl bilmemmHahaha aynen öyleeBak 1 hafta kalıyo adete. 1 hafta önceden kan testinde 20 falan da olsa çıkıyo yani. Ama 0.1 falan gibi bi şey çıkarsa zaten yükselme ihtimali olcağını sanmıyorum. Sen kaç günde bir adet oluyodun canım ?
benim 28 günde bir valla şu an 18. Gündeyim. Ptesi 21 olcak. Sonuç çıkar herhalde O zamana?24 günde bir canım :) bizz gidelimm pazartesii bencee :) ama saglık ocagına git ögren bizim burda salı carsamba kan alınıyor 9 ve 10 arası sızın nasıl bilmemm
Evet hiç bilmiyorum hangi günler kan alınıyo. Ama çarşamba falansa zaten adete iyice yaklaşmış olur o zaman. Perşembe arife cuma da bayram iyi mi bu hafta çok vaktimiz de yok tahlil için24 günde bir canım :) bizz gidelimm pazartesii bencee :) ama saglık ocagına git ögren bizim burda salı carsamba kan alınıyor 9 ve 10 arası sızın nasıl bilmemm
Ay canım ben de daha denemese miydim diye düşünüyorum. Belki de denediğin ilk ay tutar ve bizim çektiğimizi çekmezsin belli mi olur? Şu an onu tercih ederdim ben valla.Keşke bende hamile kaldım mı diye düşünsem.. Ben daha Çalışmalara bile başlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?