• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

pembepanter burdayiz kiz calisiyorum bende..izine az kaldi iki hafta..turkiye de gelince iyi bir uzmana gitmeya dusunuyoruz..hayirlisi artik..sende ne var ne yok bakim
Canım benim hakkında hayırlısı geldiğin zaman iyi değerlendir haberleşelim olumlu sonuçlarla dön ;)

Canimmm benimmmm sen yoksun bende sen olmayinca kactimmm burdan hz ibrahim duasi topigi deyim sanada tavsiye ederim gel oraya durumlar yine birsey yok bnm keske teyze oluyorsun diye haber etnek isderdim ama sen ne yapti durumlar ne
Valla kuzum bende tık yok sanırım yoruldum akışına bıraktım çalışmada doğru düzgün yok oyüzden buara beklentim de yok nasip diyo ve susuyorum, canlarım siz olmadan tadı yok siz yoksanız bende olmam buralarda :KK12:

Ben kaçırdım galiba cicida cicida regl oldun mu canım? Ağrıların falan ne durumda. Göremedim mesaj eğer yazdıysan da kusuruma bakma. Bu arada renur neden birden pasif yapmış ki hesabını çok şaşırdım ve merak ettim

Valla kuzum bende tık yok sanırım yoruldum akışına bıraktım çalışmada doğru düzgün yok oyüzden buara beklentim de yok nasip diyo ve susuyorum, canlarım siz olmadan tadı yok siz yoksanız bende olmam buralarda :KK12:
Ahh canimsinnnakisina birakmanda ii olmuss bnde ole yaptimm cok stresleniyordumm o yuzdeb dua bolumundeyim sadece kafa topluyoeum dusunmemeye cakisiyorumm rabbim hayirlisini versin

Ay canım ben de daha denemese miydim diye düşünüyorum. Belki de denediğin ilk ay tutar ve bizim çektiğimizi çekmezsin belli mi olur? Şu an onu tercih ederdim ben valla.
Inşallah öyle olur canım. Çünkü bende çok korkuyorum olmazsa diye. O yüzden de yapmak istiyorum ama eşim erken olduğunu düşünüyor.hayırlısı artık hepimizin hakkında

Çok güzelsiniz bu arada en çok siyah saç yakışmış size :)
Neyse konumuza dönecek olursak hangi doktora gidiyorsunuz doktor araştırması yapıyorum sanırım İstanbul'un en şanssız semtindeyim bu konuda
Tşk ederm cnm bnde siyahı çok seviyorum ama değişiklik olsn diye döndüm yine :) ben bahçelievler medicana duzgun korkmaz a gidiyorum arsştır istersen biraz onu,iyi dr. Nerede yaşiyosn?

4 yildir bebek istiyor kocam. Evlendigimizden beri... mecbur tup bebek oldu. Zaten insallah yasarsa ilk ve tek bebegim olacak. Ayni sikintilara katlanamam yine. Umutsuzdu doktorlar. Ama israrla tutundu o bana. 6 haftalik daha.
Hep hayalini kurardim. Hamile oldugumu soyle haber vericem boyle surpriz yapicam diye. Sadece yanina oturdum.televizyon izlerken baba oluyosun dedim. Sevinmedimki surpriz dusuneyim... okadar evlat hasreti ceken varken ben sevinemiyorum yaa. Bebegi deil kendimi dusuunuyorum. Nasil gecer bu 9 ay. Ve sonrasi... ameliyat acisi falan... gogsumde bisey oturuyo. Bogazimi biri sikiyo. Nefesim daraliyo. Disari cikamaz oldum artik. Ve ogretmenim. Eylulde okula nasi gidicem ben. Simdiden kurbana kadar rapor almanin hesabini yapiyorum.
Bende öğretmenim :) branş ne cnm?
Valla köküne kadar seni anlıyorum,geçen bişey okudum,d vitamini testi yaptırıyomuş panikataklar artık. Çünkü çok bağlantılıymış bu vitamin eksikliği ile.
Bu testi yaptıranda düzeliyormuş vitamin alınca. Sanırım d5 mi d3 mü ne ona bakıp yazarım yine.
Ben telkin anlamında, önce dikkatimi dağıtıyorum,bişeylerle ilgileniyorum. Oesnada diyorum ki gelsene gelsene gel bklm ne yapabileceksn yani beynimin nötronlarına (negatif hücre yapısı) dalga geçiyorum. Odaklanmayınca kayboluyo. Dutumumla çok dalga geçerdim,ayaklarımın alyından yer kayar gbi olurdu , arkadaşlar yer kayıyo dikkat fln derdim,kahkahs atınca seratonin salgıladığım için daha iyi hissederdm.
Bak bnde çok garip şeyler vardı. Mesela beyaz ışıkta beynim bulanırdı
Havada yürür gibiydim
Midem hep şişti
Birden ölüm alarmı verrdi beyin,çarpıntı başlardı.mide gaz atardı.
Kalabslıktan kaçardım,eve hapsoldum bi dönem.
Senaryomda, dışarda çarpıntı başlıcak düşcem yada delircem fln gbi manyaklıklardı.
Sonra bigün dedim ki evet tavan yaşıyorum bunu,ancak karanlık odalar nereye kadar. Çıkcam dışarı,düşersem düşcem. Çıktım yenmrk için çok getildm ama yendimmi yendim.
Bu arada o dönrmde en iyi arkadaşlarmdan biri amcası tarafından öldürüldü. Kabul edemedim o mutlulukta bi insanda ölüm olgusunu.
Bu arada ilaç korkum devam ediyor.çünkü öyle yan etkiler yaşadım ki.
Sabah 5 te ölcek yada delircem hastaneye gfiuotum diye annemi uyandırdım gittik.
Neler denedim, cipralex xanax zeldox lamictal trankobuskas ve niceleri.
Ahhhh...zaten bu hastslıktan sonra hayatın değetini anladım.
Dışarı çıkmak rahsyça yürümrk kalAbslıkta oturmak öyle mutluluk vericiymiş ki...
Sustuğum herşeye karşı cevsp verdim. Brn yoksam hçbişey yok unu anlafım. İçime atmak bana hastalık yaparmış. Yani kndimi tanıdım. Şuan analizci bişey olfum. Okulds öğretmrn arkadaşlarım pskiyatrist hanım diye yazı yazıp masama koymuşlar:)))) güzin abla gbi det dinliyorum ama derde kndmi kaptırmıyorum. Her olsy bi deney gbi bnm için artık. Çünkü bnm hsyayın içinde bulunmacan hayatı ve değerleri 2 sene hspis gibi izledim.
Evde özel ders veriyodum bi dönrm unutmam 6700 tl kazandım aylık. Nişantaşında ysşıyofuk çevremiz iyi olfuşu için iyi kazanıyodum. Ama o au paralar elimde ,annene bakarak "param var ama harcayamıyotum" diyerek ağladım çünkü dışsrdan kotkuyodum. Mantıksx olduğunu bile bile, çovukluğu sokaklarda grçmiş hatts fayih sokaklatın erkrk çovuklarıyla dövüşem, orta okulda karate eğitimi slan liseye kdr profesyonel yüzücü ve emlak bankadı klubu lisanslı sporcusu olan sosyal ben birden eve hapsoldum
Yani bunu okuyan arkadaşlat bir ksrakter zayıflığı yada bir gür korkaklık sanmadın. Bu serayonin eksikliği nötrön fazlalığı içeren nöroloji böşümüne ait önmli bi hastalık.
Buyun bunlarda krmdini bulacağına eminim.
Emin ol arada ufaktan yokluyo, böyle beyninde faxla köyü enerji var gibi şryler hissediyorum ama geçiuo dakikalık yani.
Doktora elbette sor ama midemi ve kaslarımızakinleştiren trankobuskas çok rykili oldu.sıfır yan etki merak etme.
Esmax panikli bölgeyi tedavi etti.
Lamictalde dutgumu düzenledi.
Üçünü de yan etkisi uok.bnm doktoruma git lütfen.
Ayhan Aycan.. Eminim etkili olacak, hipnozda yapıyorlar.

N

ne öğretmenisin canım? Ben de öğretmenim aslında hiç öğretmenlik yapmadım henüz ama :-) bak bunun için de doğumdan korkuyorum. Kpss kasıp atansaydım da sonra mı doğursaydım diye de düşünüyorum. Dersaneler kapanıyo kolejler de tecrübesizim diye beni almıyo. Ücretli öğretmenlik de işime gelmiyo. Ay bak daraldım yeminle
İngilizce cnmm... Üçümzde öğretmrniz ve ataklıyız ve çocuk istiyoruz.tesDüfe gel. Bahçeşehir Okyanus kolejindeyim ben.çalışırken geçiyo herşey. Beyin meşgul oluyo. Korkma içinden gelen ilk şeyi yap hayatı izleme,bekleyme,erteleme, bırak ne olcaksa olsun anasını satayım :))))

Şuan o doktora gitmek için neler vermedim. Erzincandayim malesef. İzne çıktığımda görüşecek doktora inşallah. Bende öyle bir sorun yoktu ama son bir aydır eşim olmadan adım atamıyorum dışarı. Doğumu bile bir psikolog girsin istiyorum. Hipnoz etsin birsey yapsın ....

Hayatim sakinnn ama sakinn uzme kendini atanamadim diye. Ben evlendigim ilk gunden sonra hem de hergun yazarak calistim. Atanmayi okadar kafama taktimki. Yolu suyu olmayan biyere atandim. Tuvalet tikandi dusun... soba tuterdi bi yardim eden olmazdi. -40Lari gorduk. Esimin subay oldugunu ogrenince evim taslandi okulu bastilar. Ahir gibi bi evde turlu yaratik hasere bocek kurbagalarla yasadik. Yol yoktu koye. Ekmek alacak bakkal yoktu. Surekli konserve barbunya... her ogunde hem de... ilceye gittiginde aldigin ekmeği uc gun yersin. Barbunya ve su stogu yapardik. Cunku baska konserve de yoktu. Sular akmiyordu... banyo yapamiyorduk. Zaten tuvalet ne demek bilmeyen bir koy. Bizim kaldigimiz yer ev deil eski saglik ocagi oldugu icin tuvalet vardi. Ustelik ogrencilerin tek hedefi okumak degil daga cikmakti... keske atanmasaydimmm. Hergun hergun agladim... bu yuzden sukret. Cezasi olmasaydi kesinlikle basardim istifayi. Ustelik adayligim kaldirilmasin diye sorusturma actilar bana. Hakkimi savunmakti sucum. Ben istifa edoyorum yapin geregini diyip bagirdim milli egitim mudurune. Gittim rapor aldim. Arkamdan telefon acmis geri donsun ogretmen bulamayiz bisey yapmiycaz demis. Bloftu zaten. Pasa pasa dondum ama ettigim kavgalari bi bilsen... allah dusurmesin kimseyi. Bu yuzden hayirlisini iste. Saglik iste. Atanmayi sakin isteme. Allah yazdiysa olur zaten
Bir de panik atak hastasiyim. Dusun nasi gecti orda zaman...
çok
Benim de ingilizce. Nörolojik gitmeyi düşünüyorum bu hastalık için. Faydası olurmu acaba!!!
gayet olur... Ayrıca öğretmrnlikte yaşadıklarını okudum.çok kıymetlisiniz deneyimlerinizle.
Şöyle düşün 253 gün sonra bitiyo ve bir gontik geliyo,rahatça ilsç alıyodun emzirmeden dobra. Resmen sayılı gün 253. Nasıl geçecek deme,hangi günler geçmedi söyle...ve mükafat ir bebek kucakta... Ya sabr çek

Sadece erken olduğunu düşünüyor canım. Ama ben aşırı istekliyim. Onun isteksiZ hali beni umutsuz yaptı. Ikna olmucak gibi sanki.
Cnm ilk sene boyunca eşim sen çocuk bakamazsın gibi laflar söylüyordu çünkü brn rahat bi insanım :)) ve istemiyordu.sonra ben eve hakim oldukça,evlilik oturdukça beni ve duygulatımı tanıdıkça istekli cümleler kurmaya başladı. Geçen dr a giderken belki bebek geliyodur dedi mutlu şekilde. Ve bu bzm evliliğiğmz için bi devrim inan. Kendini kanıtla.

Bu ay yanlış şekilde koşullandım şu hamilelik işine şu an bile hiç olmadık belirti arıyorum. Bu psikolojim yüzünden bu aydan hele hiç ümitli değilim kızlar. Sanırım bu ay adetten sonra ben korunmaya devam edicem. Bunalıyorum çok.
Pskolojini tam anlamadım açar mısın biraz marla?

günaydın kızlar an itibariyle oyun dışıyım :KK43: resmen 6 gün gecikti ama psikolojik olduğuna eminim artık... umutlar başka bahara.. çok zorlu bir süreç gerçekten bazen tamamen umudu kesiyoruz tamam anne olamayacağım diye ama bat a 4-5 gün kala küçücük bi umut yeşeriyo içimizde işte en güzeli o umudu yitirmemek... bu ay olmadı hayırlısı böyleymiş demek.. kısmetse bir dahaki aya inşallah.. o da olmazsa ondan sonraki... bu avuntu değil sadece sabretmek...
Bnmde 6 gün gecıktı dün saha dışı oldum bende . Ancak kardeşim bi insan acet olduguna bu kadar mı sevinir, ne kuyruk sokumu ağrısıydı, meğer popomuz ne önmliymiş yahu, popo kasım bı sıkışıyodu bacskları hareket ettıremıyorum şükürrrr... Çocugun demrk hayırlı baska bi zamanı var. Nasiple kavga olmaz, olmadıysa olmaması gerekiyodur. Dediğin gibi sabretmek! ;)

Ben kaçırdım galiba cicida cicida regl oldun mu canım? Ağrıların falan ne durumda. Göremedim mesaj eğer yazdıysan da kusuruma bakma. Bu arada renur neden birden pasif yapmış ki hesabını çok şaşırdım ve merak ettim
Oldum cnm 6 gün rotar ile. Estgfrullah cnm bnm.. Ya fatkettim neden pasif oldu bu kız bnde meraklardayım

Canimm 1 gunluk uzaklastirma aldum bir yerde gayet masumane bir kufur icerikli bisey yazdim diye ama sukur aranizdayim :)

Benim bat bugün henüz olmadım bakalım bi belirti de yok şimdilik sanırım geç gelecek

Back