• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Valla bilmiyorum ya. Çok üzülüyorum bende ama yapacak bişey yok sanırım. Çok da sık Boğaz etmek istemiyorum.

:KK51:
Bu ay yanlış şekilde koşullandım şu hamilelik işine şu an bile hiç olmadık belirti arıyorum. Bu psikolojim yüzünden bu aydan hele hiç ümitli değilim kızlar. Sanırım bu ay adetten sonra ben korunmaya devam edicem. Bunalıyorum çok.
Canimm benimm nee korunmasi ya birak korunma tadini cikar rabbim nasip ederr dusundukce kotuu ediyosunn kendinii dayakk geliyorrr bakk

canım ne korunması ya boşver korunmayı yine kafandan atmaya çalış bu düşünceyi ama öyle kararlar alma yaaa

:KK51:
Canimm benimm nee korunmasi ya birak korunma tadini cikar rabbim nasip ederr dusundukce kotuu ediyosunn kendinii dayakk geliyorrr bakk

Evet kızlar haklısınız ama keyfini çıkarmakla olmuyo işte sanki. Hayatımda zaten aslında bi şeyler oturmuş değil. Henüz işsizim yüksek lisansın tez aşamasındayım falan. Belki de yanlış yapıyorum çocuk için acele ederek. İstiyorum ama sanırım zamanı değil henüz. Denedik ama olmuyo da. Tamam erken ama bi de bunun stresi ekleniyo üstüne. Dayanılmaz oluyo benim için. Anksiyete de var zaten. Bu ay günler ilerlemiyo sanki. Bezdim galiba şimdiden. En azından korununca beklenti de oluşmayacak. Çocuk olmuyodan uzaklaşıcam. Bugün kötü bi gündeyim galiba ya da bilmiyorum. Uyuyamama gibi bir problemim var ve şu an yaşadığım mide yanmasının tarifi yok. Anksiyeteden mi kullandığım demir hapından mı onu dahi ayırt edemiyorum. Bi ara belirti mi acaba bu dedim de yani şu tarihte belirti olmasının da mümkünü yok açıkçası. Bi an kızdım kendime bunu düşündüğüm için de. Kafam çok karışık yani anlayacağınız. :(

Valla bilmiyorum ya. Çok üzülüyorum bende ama yapacak bişey yok sanırım. Çok da sık Boğaz etmek istemiyorum.
Çoğu erkek bizim kadar hevesli olmuyo bu işe. Bunu eminim yaşayan çok insan vardır. Akışına bırak canını sıkma canım. Yaşınız da müsait halen. Eminim senin üzüldüğünü fark edeceği bir an olacaktır.

Evet kızlar haklısınız ama keyfini çıkarmakla olmuyo işte sanki. Hayatımda zaten aslında bi şeyler oturmuş değil. Henüz işsizim yüksek lisansın tez aşamasındayım falan. Belki de yanlış yapıyorum çocuk için acele ederek. İstiyorum ama sanırım zamanı değil henüz. Denedik ama olmuyo da. Tamam erken ama bi de bunun stresi ekleniyo üstüne. Dayanılmaz oluyo benim için. Anksiyete de var zaten. Bu ay günler ilerlemiyo sanki. Bezdim galiba şimdiden. En azından korununca beklenti de oluşmayacak. Çocuk olmuyodan uzaklaşıcam. Bugün kötü bi gündeyim galiba ya da bilmiyorum. Uyuyamama gibi bir problemim var ve şu an yaşadığım mide yanmasının tarifi yok. Anksiyeteden mi kullandığım demir hapından mı onu dahi ayırt edemiyorum. Bi ara belirti mi acaba bu dedim de yani şu tarihte belirti olmasının da mümkünü yok açıkçası. Bi an kızdım kendime bunu düşündüğüm için de. Kafam çok karışık yani anlayacağınız. :KK43:
ahhh canım yaa rabbim herkesi bişeyle sınıyo sen sadece dua et hayırlısı neyse o olsun diye fazla plan yapma

pembepanter burdayiz kiz calisiyorum bende..izine az kaldi iki hafta..turkiye de gelince iyi bir uzmana gitmeya dusunuyoruz..hayirlisi artik..sende ne var ne yok bakim

günaydın kızlar an itibariyle oyun dışıyım :( resmen 6 gün gecikti ama psikolojik olduğuna eminim artık... umutlar başka bahara.. çok zorlu bir süreç gerçekten bazen tamamen umudu kesiyoruz tamam anne olamayacağım diye ama bat a 4-5 gün kala küçücük bi umut yeşeriyo içimizde işte en güzeli o umudu yitirmemek... bu ay olmadı hayırlısı böyleymiş demek.. kısmetse bir dahaki aya inşallah.. o da olmazsa ondan sonraki... bu avuntu değil sadece sabretmek...

benim ilk gebeliğim 1 aylıkken düştü hemen arkasınada hamile kaldım bir oğluşum oldu sizlere önerim kendinizi strese sokmayın ve şartlamayın hamile kalmak için herseyin bir zamanı var bence

günaydın kızlar an itibariyle oyun dışıyım :KK43: resmen 6 gün gecikti ama psikolojik olduğuna eminim artık... umutlar başka bahara.. çok zorlu bir süreç gerçekten bazen tamamen umudu kesiyoruz tamam anne olamayacağım diye ama bat a 4-5 gün kala küçücük bi umut yeşeriyo içimizde işte en güzeli o umudu yitirmemek... bu ay olmadı hayırlısı böyleymiş demek.. kısmetse bir dahaki aya inşallah.. o da olmazsa ondan sonraki... bu avuntu değil sadece sabretmek...
Hadii yaa hayirlisi olsun canim benim uzulme onumuzdeki ay olur insallah ama bence hic cocukk icin falan filaan dusunerek iliskiye girme 2 gunde bir yap rahat ol yaptiktan sonra uyu bir saat yada uzan akisina birakj olur insallahh dusundukce iyice umut bagliyoz

Back