- 6 Temmuz 2015
- 1.009
- 765
- 73
Umarimm gelmezde bebis gelirr yaa bazilarinin hic belirtisi olmuyormus seninde oyledir belkiiBenim bat bugün henüz olmadım bakalım bi belirti de yok şimdilik sanırım geç gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarimm gelmezde bebis gelirr yaa bazilarinin hic belirtisi olmuyormus seninde oyledir belkiiBenim bat bugün henüz olmadım bakalım bi belirti de yok şimdilik sanırım geç gelecek
Yok canim korunmuyorum bu ay basladik calismalaraa iste bat a daha 9 gun var benim bende acaba yoksa hamilemiyimm dedimm cani kiymetli boyle her agriyo takan oflayan degilim ama dunki canimdan can gitti resmennBen hapsurunca bile bayaa bıçak sağlanmış gibi ağrı oluyor. Düştü Bu sefer diyorum. Dikkate almaya değer eğer korunmuyorsan.
Umarimm gelmezde bebis gelirr yaa bazilarinin hic belirtisi olmuyormus seninde oyledir belkii
En kizdigimm sey bu kadar umudunuzun kaybetmeniz canimm iyii seylerr dusun bedenin senin ne kadar hazir oldugunu anlasin anneliye. İç seslerin beden üzerinde ne kadar onemli oldugu hakkinda makaleler var oku bana hak vereceksin. Kendi kendine bu ay cok iyiyim ve hazirimm hamile kalacagim eger kalmazsamda en uygun en guzel zamanda kalacagim diye dusun karamsarliga dusme sukur saglik sorunlarimiz yok sukur etmelyiz halimize baska forumlarda okuyorum senelerdir bebek isteyen kactane dusuk yapan bebegini kaybeden var saglikli olsunlar olalim buna da sukur umudunu kaybetme :)Valla hiç umudum yok geçen ay da geciktim baya umutlandım ama olmadı bu ay da öyle olacak gibi o yüzden pek umudum yok :)
En kizdigimm sey bu kadar umudunuzun kaybetmeniz canimm iyii seylerr dusun bedenin senin ne kadar hazir oldugunu anlasin anneliye. İç seslerin beden üzerinde ne kadar onemli oldugu hakkinda makaleler var oku bana hak vereceksin. Kendi kendine bu ay cok iyiyim ve hazirimm hamile kalacagim eger kalmazsamda en uygun en guzel zamanda kalacagim diye dusun karamsarliga dusme sukur saglik sorunlarimiz yok sukur etmelyiz halimize baska forumlarda okuyorum senelerdir bebek isteyen kactane dusuk yapan bebegini kaybeden var saglikli olsunlar olalim buna da sukur umudunu kaybetme :)
Benimde bu ay ilk denemem heyecanliyim ama umutsuz degilim olmazsa olmasin digerr ayy olur diger ay olmazsa daha diger ay olur senden guzel haberler bekliyorumm olacakk gor bakkk :)Evet haklısın karamsar değilim zaten güzel düşün güzel olsun diye düşünenlerdenim :) Ama geçen ay benim için baya yıpratıcı oldu İlk denememdi ama baya heveslenmiştim kendimi hamile gibi hissediyodum negatif çıkınca baya üzüldüm. Geçen bi yazı okudum bebek denemeye başlayınca rahim kendini hazırlıyomuş o yüzden gecikme olabiliyormuş bi süre öyle bişey olduğunu düşünüyorum. Bakalım adet olmazsam pazartesi kan vereceğim ama korkuyorum negatif çıkarsa diye
sanırım kanıt gerekmiyor ama onun da içinden gelmesi lazım :))Cnm ilk sene boyunca eşim sen çocuk bakamazsın gibi laflar söylüyordu çünkü brn rahat bi insanım :)) ve istemiyordu.sonra ben eve hakim oldukça,evlilik oturdukça beni ve duygulatımı tanıdıkça istekli cümleler kurmaya başladı. Geçen dr a giderken belki bebek geliyodur dedi mutlu şekilde. Ve bu bzm evliliğiğmz için bi devrim inan. Kendini kanıtla.
Benimde bu ay ilk denemem heyecanliyim ama umutsuz degilim olmazsa olmasin digerr ayy olur diger ay olmazsa daha diger ay olur senden guzel haberler bekliyorumm olacakk gor bakkk :)
Adetinee kac gunn var canim :) ayrica hamilelik dusunuyorsun folikasite basladin mi? Testler yanilticii olabiliyorlar teste guvenme pek en kesin sonuc kan testi :) uykuu belirtisini bisey diyemicemm cunkuu ben heo uyuyan ve uykuyu sevenn biriyimm ama genital bolgede batma gibi agri bende sadece bir kere oldu baska olmadi :) ama ruyalarimda bile goruyorum hayirlusi bakalimm :)İnşaallah ya allah hepimize nasip etsin. Bugün bende acayip bi uyku hali var gece geç yattım sabah erken yattım ama onun dışında gündüz 4-5 saat uyudum hâlâ uykum var bide genital bölgemde ağrı başladı bugün bilmiyorum umutlanmak istemiyorum az önce test yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı
A
Adetinee kac gunn var canim :) ayrica hamilelik dusunuyorsun folikasite basladin mi? Testler yanilticii olabiliyorlar teste guvenme pek en kesin sonuc kan testi :) uykuu belirtisini bisey diyemicemm cunkuu ben heo uyuyan ve uykuyu sevenn biriyimm ama genital bolgede batma gibi agri bende sadece bir kere oldu baska olmadi :) ama ruyalarimda bile goruyorum hayirlusi bakalimm :)
Saglik ocagina git hekimine bebek dusunuyoruz de zaten hemen yazar ayrica gebelik dusunuyorum de sana gerekli kan tahlillerine baksin demir eksikligi kansizlik veya vitamin eksikligi b12 troid baska bisey varmi bir kontrol etsin eksikler varsa ilac yazar folikasitin hicbir zarari yok bebegin zihinsel gelisimi icin gerekli olan bisey zaten fazlasi vucuddan atiliyor gebelik dusunenlerin 3 ay oncesinden baslatilir ama gebelik suresincede alinir sen almaya basla ben enson ki adetten beri aliyorumBugün olmam lazımdı olmadım folik asite başlamadım daha kadın doğuma gitmiştim geçen ay vermedi folik asit niye bilmiyorum bende önemsemedim reçetesiz satılıyo mu ki folik asit alsam eczaneden
Ben de türk dili ve edebiyatı :) haha doğru diyosun ama anksiyete de var ya hemen modum düşüyor benim ister istemez. Hangisini ne ara yapmalıyım karar veremiyorum. 3 aydır deniyoruz ama işk defa bu ay ciddi koşullandım saçma sapan kendimi dinliyorum. Hayal kırıklığı yaşamak da yoruyo beni. Onun için korunmaya devam etmeyi falan düşündüm o gün. Buhranlı günlerimden birindeydim yine. Denemeyi bırakıp korununca hamilelik olayından uzaklaşıcam ve böylelikle olmuyor mu bebek, sorun mu var yoksa gibi sorulardan da sıyrılıcam gibi. Ama bu iş de kumar bağımlılığı gibi yaa. İnsan yenildikçe denemek istiyo galiba bu arada kızlar bana hep mail gelirdi siz yazınca. Bugün gelmedi hiç. Ben de bir ara yalnızlaştım kimse yazmadı bugün dedim. Sonra siteden kontrol ettim de öyle gördüm mesajları. Bu kadar çabuk alışacağımı tahmin etmemiştim valla :)İngilizce cnmm... Üçümzde öğretmrniz ve ataklıyız ve çocuk istiyoruz.tesDüfe gel. Bahçeşehir Okyanus kolejindeyim ben.çalışırken geçiyo herşey. Beyin meşgul oluyo. Korkma içinden gelen ilk şeyi yap hayatı izleme,bekleyme,erteleme, bırak ne olcaksa olsun anasını satayım :))))
Folik asit içemiyorum peki bu kaç puan? Valla çok üzülüyorum ama inanılmaz dokunuyo bana folik asit nasıl olcak bu durum. Hamile kalsam ayvayı yedim.Saglik ocagina git hekimine bebek dusunuyoruz de zaten hemen yazar ayrica gebelik dusunuyorum de sana gerekli kan tahlillerine baksin demir eksikligi kansizlik veya vitamin eksikligi b12 troid baska bisey varmi bir kontrol etsin eksikler varsa ilac yazar folikasitin hicbir zarari yok bebegin zihinsel gelisimi icin gerekli olan bisey zaten fazlasi vucuddan atiliyor gebelik dusunenlerin 3 ay oncesinden baslatilir ama gebelik suresincede alinir sen almaya basla ben enson ki adetten beri aliyorum
Neden icemiyorsun canikom nasil etkiliyor seni midene mi ne yan etki yapiyorFolik asit içemiyorum peki bu kaç puan? Valla çok üzülüyorum ama inanılmaz dokunuyo bana folik asit nasıl olcak bu durum. Hamile kalsam ayvayı yedim.
Midem cayır cayır yanıyorrrr reflüm azıyor canım. Folbiol kullanmıştım o mahvetmişti daha hafif başka bi şey verdi dr yok anacığım o da devirdi beni. Çok mutsuzumNeden icemiyorsun canikom nasil etkiliyor seni midene mi ne yan etki yapiyor
Edindigim bilgilere gore canim herkes adey olacagini sanirmis oyle agrilari sancilari olurmus bakarsin gebeyizdir :) bu arada pes artikk bende turk dili ve edebiyatindanim :)Yumurtlama günümden beri ara ara kasık ağrım oluyordu fakaat.. Dün ve bugün yaklaşık 10 dk sanki adet olacakmışıö gibi ağrılar oldu kasıklarımda. 24. Günde falan olurdu eyvallah da 18. Gün erken geldi. Geçen ay gecikti bu ay da erken mi adet olcam acaba
Mide koruyucu hapla birlikte icsen canim peki onu denedin miMidem cayır cayır yanıyorrrr reflüm azıyor canım. Folbiol kullanmıştım o mahvetmişti daha hafif başka bi şey verdi dr yok anacığım o da devirdi beni. Çok mutsuzum