- 6 Temmuz 2015
- 1.009
- 765
- 73
Ne kadardir evlisiniz canim yaslariniz kacBende bebek istiyorum ama eşim henüz erken diyor. Çok üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadardir evlisiniz canim yaslariniz kacBende bebek istiyorum ama eşim henüz erken diyor. Çok üzülüyorum
ne kadarlık evlisin canım ?Bende bebek istiyorum ama eşim henüz erken diyor. Çok üzülüyorum
zor tutuyorum walla kendimiAslindaa enn iyisinii yapiyorsunn canimm bekleyebiliyosunn mademm beklee
Allah yardimcinn olsunn canimm yaa :) isinn bizdenn kolayy ama bi o kadar zor :)zor tutuyorum walla kendimi
çooook zor :) amin canım cümlemizinAllah yardimcinn olsunn canimm yaa :) isinn bizdenn kolayy ama bi o kadar zor :)
Bat gecmistii dimii canim seninn :)çooook zor :) amin canım cümlemizin
Canimm bencee tam uygunn zamanlarindasinizz erken falan degil benim fikrimce :) biliyosun kadinlarda yas ilerledikce dogurganlik azaliyor ikna etmelisin kocani :) erken oldugunu mu dusunuyor yoksa hazir mi hissetmiyor yada kariyer falan mi dusunuyorsunuz1 senedir evliyiz canım. Ben 27 eşim 29 yaşında
eveeet bugün 5.günBat gecmistii dimii canim seninn :)
Yaaaaa bennn burdaaa meraktannnn catladimmmm nee duruyorsunnn hadii hayirlii haberlerinii duymakkk istiyorummm :) sabrinaa hayrannn kaldimmm hayrannneveeet bugün 5.gün
ah güzelim ne sabrııı önceki güne kadar bin tane test yaptım negatifi görmekten gına geldi 2 gündür yapmıyorum bi kaç ay önce 10 gün gecikmişti yine öyle olacağından korkuyorum o zaman çok yıprandım çok üzüldüm o yüzden şu an kendimi frenliyorum :/Yaaaaa bennn burdaaa meraktannnn catladimmmm nee duruyorsunnn hadii hayirlii haberlerinii duymakkk istiyorummm :) sabrinaa hayrannn kaldimmm hayrannn
Ama boyle kendini yiyip bitircegine belki guzel haberii erkenden ogrenirsinn hani Allah korusun gene olmazsa en azindan daha cabuk toparlanirsin canim benimm ama guzel haberlerini duyacagim insallah :)ah güzelim ne sabrııı önceki güne kadar bin tane test yaptım negatifi görmekten gına geldi 2 gündür yapmıyorum bi kaç ay önce 10 gün gecikmişti yine öyle olacağından korkuyorum o zaman çok yıprandım çok üzüldüm o yüzden şu an kendimi frenliyorum :/
inşallaaaah iftar saati allah dualarımızı kabul etsin :) du bakalım yarın sabah yaparım belki testAma boyle kendini yiyip bitircegine belki guzel haberii erkenden ogrenirsinn hani Allah korusun gene olmazsa en azindan daha cabuk toparlanirsin canim benimm ama guzel haberlerini duyacagim insallah :)
1 senelik canım. Ben 27 eşim 29 ysşındane kadarlık evlisin canım ?
Sadece erken olduğunu düşünüyor canım. Ama ben aşırı istekliyim. Onun isteksiZ hali beni umutsuz yaptı. Ikna olmucak gibi sanki.Canimm bencee tam uygunn zamanlarindasinizz erken falan degil benim fikrimce :) biliyosun kadinlarda yas ilerledikce dogurganlik azaliyor ikna etmelisin kocani :) erken oldugunu mu dusunuyor yoksa hazir mi hissetmiyor yada kariyer falan mi dusunuyorsunuz
Valla canım ben muhtemelen bu ay da hamile kalamadım. Adet belirtileri şu anda. Sadece biraz daha erken başladı göğüslerimdeki hassasiyet. Benim de şişti sertleşti ama hep olur zaten. Ama sende fark var madem bir umut doğuyor senin için. İnşallah tutmuştur valla. Bu stresi yaşamanı istemem valla ilkinde tutar umarım :)Canimm benim gogusumde adetlerimde hic hassasiyet olmazdi ama bu sefer oldu birde sende var mi bi bak bakalim benim kahverengilerim cok buyuduler kocamda farketti sertlesmede varr
Canimmm sendee hamilesinn diye hissediyorumm yaa insallahhh hamilesindirrr valla benden cok senin hamile olmaninistiyorumm :)Valla canım ben muhtemelen bu ay da hamile kalamadım. Adet belirtileri şu anda. Sadece biraz daha erken başladı göğüslerimdeki hassasiyet. Benim de şişti sertleşti ama hep olur zaten. Ama sende fark var madem bir umut doğuyor senin için. İnşallah tutmuştur valla. Bu stresi yaşamanı istemem valla ilkinde tutar umarım :)
hoooop duur bakalım öyle umutsuzluğa kapılma canım şimdi hazır değilse bile bi kaç aya o da heveslenir benim böyle çocuk düşkünü durduğuma bakma eşim ilk günden istiyodu ben istemiyodum valla ağlıyodum hazır değilim diye bi kaç ay direndim şimdi ben ondan çok istiyorum1 senelik canım. Ben 27 eşim 29 ysşında
canım ne korunması ya boşver korunmayı yine kafandan atmaya çalış bu düşünceyi ama öyle kararlar alma yaaaBu ay yanlış şekilde koşullandım şu hamilelik işine şu an bile hiç olmadık belirti arıyorum. Bu psikolojim yüzünden bu aydan hele hiç ümitli değilim kızlar. Sanırım bu ay adetten sonra ben korunmaya devam edicem. Bunalıyorum çok.