• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

1 senedir evliyiz canım. Ben 27 eşim 29 yaşında
Canimm bencee tam uygunn zamanlarindasinizz erken falan degil benim fikrimce :) biliyosun kadinlarda yas ilerledikce dogurganlik azaliyor ikna etmelisin kocani :) erken oldugunu mu dusunuyor yoksa hazir mi hissetmiyor yada kariyer falan mi dusunuyorsunuz

Yaaaaa bennn burdaaa meraktannnn catladimmmm nee duruyorsunnn hadii hayirlii haberlerinii duymakkk istiyorummm :) sabrinaa hayrannn kaldimmm hayrannn
ah güzelim ne sabrııı önceki güne kadar bin tane test yaptım negatifi görmekten gına geldi 2 gündür yapmıyorum bi kaç ay önce 10 gün gecikmişti yine öyle olacağından korkuyorum o zaman çok yıprandım çok üzüldüm o yüzden şu an kendimi frenliyorum :/

ah güzelim ne sabrııı önceki güne kadar bin tane test yaptım negatifi görmekten gına geldi 2 gündür yapmıyorum bi kaç ay önce 10 gün gecikmişti yine öyle olacağından korkuyorum o zaman çok yıprandım çok üzüldüm o yüzden şu an kendimi frenliyorum :/
Ama boyle kendini yiyip bitircegine belki guzel haberii erkenden ogrenirsinn hani Allah korusun gene olmazsa en azindan daha cabuk toparlanirsin canim benimm ama guzel haberlerini duyacagim insallah :)

Ama boyle kendini yiyip bitircegine belki guzel haberii erkenden ogrenirsinn hani Allah korusun gene olmazsa en azindan daha cabuk toparlanirsin canim benimm ama guzel haberlerini duyacagim insallah :)
inşallaaaah iftar saati allah dualarımızı kabul etsin :) du bakalım yarın sabah yaparım belki test

Canimm bencee tam uygunn zamanlarindasinizz erken falan degil benim fikrimce :) biliyosun kadinlarda yas ilerledikce dogurganlik azaliyor ikna etmelisin kocani :) erken oldugunu mu dusunuyor yoksa hazir mi hissetmiyor yada kariyer falan mi dusunuyorsunuz
Sadece erken olduğunu düşünüyor canım. Ama ben aşırı istekliyim. Onun isteksiZ hali beni umutsuz yaptı. Ikna olmucak gibi sanki.

Canimm benim gogusumde adetlerimde hic hassasiyet olmazdi ama bu sefer oldu birde sende var mi bi bak bakalim benim kahverengilerim cok buyuduler kocamda farketti sertlesmede varr
Valla canım ben muhtemelen bu ay da hamile kalamadım. Adet belirtileri şu anda. Sadece biraz daha erken başladı göğüslerimdeki hassasiyet. Benim de şişti sertleşti ama hep olur zaten. Ama sende fark var madem bir umut doğuyor senin için. İnşallah tutmuştur valla. Bu stresi yaşamanı istemem valla ilkinde tutar umarım :)

Valla canım ben muhtemelen bu ay da hamile kalamadım. Adet belirtileri şu anda. Sadece biraz daha erken başladı göğüslerimdeki hassasiyet. Benim de şişti sertleşti ama hep olur zaten. Ama sende fark var madem bir umut doğuyor senin için. İnşallah tutmuştur valla. Bu stresi yaşamanı istemem valla ilkinde tutar umarım :)
Canimmm sendee hamilesinn diye hissediyorumm yaa insallahhh hamilesindirrr valla benden cok senin hamile olmaninistiyorumm :)

1 senelik canım. Ben 27 eşim 29 ysşında
hoooop duur bakalım öyle umutsuzluğa kapılma canım şimdi hazır değilse bile bi kaç aya o da heveslenir benim böyle çocuk düşkünü durduğuma bakma eşim ilk günden istiyodu ben istemiyodum valla ağlıyodum hazır değilim diye bi kaç ay direndim şimdi ben ondan çok istiyorum :D

Bu ay yanlış şekilde koşullandım şu hamilelik işine şu an bile hiç olmadık belirti arıyorum. Bu psikolojim yüzünden bu aydan hele hiç ümitli değilim kızlar. Sanırım bu ay adetten sonra ben korunmaya devam edicem. Bunalıyorum çok.

Bu ay yanlış şekilde koşullandım şu hamilelik işine şu an bile hiç olmadık belirti arıyorum. Bu psikolojim yüzünden bu aydan hele hiç ümitli değilim kızlar. Sanırım bu ay adetten sonra ben korunmaya devam edicem. Bunalıyorum çok.
canım ne korunması ya boşver korunmayı yine kafandan atmaya çalış bu düşünceyi ama öyle kararlar alma yaaa

Back