• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Hadii yaa hayirlisi olsun canim benim uzulme onumuzdeki ay olur insallah ama bence hic cocukk icin falan filaan dusunerek iliskiye girme 2 gunde bir yap rahat ol yaptiktan sonra uyu bir saat yada uzan akisina birakj olur insallahh dusundukce iyice umut bagliyoz
aynene öyle canım hayırlısı artık...

yaptıralım mıı canımm bende yaptırayım birlikte gidelimm ee demezler mi adete daha varr yapmayızz diyee ne dicemm gittiğimde
Gecikti desek yemezler mi? Sağlık ocağında falan yapmıyolar mı? Orada ultrason da yok aile hekiminden istesek mesela. Ya da mide ilacı falan şey etsen hamilelik şüphem var desen yine de test yapmaz mı

Gecikti desek yemezler mi? Sağlık ocağında falan yapmıyolar mı? Orada ultrason da yok aile hekiminden istesek mesela. Ya da mide ilacı falan şey etsen hamilelik şüphem var desen yine de test yapmaz mı
amann nerdenn bileceklerr adett tarihimizii saglıkk ocagıınaa gidelim adetimiz geciktii diyelimm saglıkk ocaklarında bakılıyor kandann doktorr yüzümüze bakıpp ssenin adete daha var mı dicekk:KK70: içimiz rahatlarr azcık merakımız gecerr sonraa adetimiz gelmezse bu sefer devlet hastanesine giderizz kann vermeyee:KK70:

amann nerdenn bileceklerr adett tarihimizii saglıkk ocagıınaa gidelim adetimiz geciktii diyelimm saglıkk ocaklarında bakılıyor kandann doktorr yüzümüze bakıpp ssenin adete daha var mı dicekk:KK70: içimiz rahatlarr azcık merakımız gecerr sonraa adetimiz gelmezse bu sefer devlet hastanesine giderizz kann vermeyee:KK70:
Hahaha aynen öylee (: Bak 1 hafta kalıyo adete. 1 hafta önceden kan testinde 20 falan da olsa çıkıyo yani. Ama 0.1 falan gibi bi şey çıkarsa zaten yükselme ihtimali olcağını sanmıyorum. Sen kaç günde bir adet oluyodun canım ?

Hahaha aynen öylee :-) Bak 1 hafta kalıyo adete. 1 hafta önceden kan testinde 20 falan da olsa çıkıyo yani. Ama 0.1 falan gibi bi şey çıkarsa zaten yükselme ihtimali olcağını sanmıyorum. Sen kaç günde bir adet oluyodun canım ?
24 günde bir canım :) bizz gidelimm pazartesii bencee :) ama saglık ocagına git ögren bizim burda salı carsamba kan alınıyor 9 ve 10 arası sızın nasıl bilmemm

Ben
24 günde bir canım :) bizz gidelimm pazartesii bencee :) ama saglık ocagına git ögren bizim burda salı carsamba kan alınıyor 9 ve 10 arası sızın nasıl bilmemm
benim 28 günde bir valla şu an 18. Gündeyim. Ptesi 21 olcak. Sonuç çıkar herhalde O zamana?

Evet hiç bilmiyorum hangi günler kan alınıyo. Ama çarşamba falansa zaten adete iyice yaklaşmış olur o zaman. Perşembe arife cuma da bayram iyi mi bu hafta çok vaktimiz de yok tahlil için

Benim kasıklarımda belimde ağrı başladı bayağı bayağı adet moduna girmeye başladı vücudum kızlar ya valla çok zor beklemek.

Back