- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
Yahu ne oldu boyle hicbirimiz olamiyoruz farkindamisiniz???
Ya cok bilmekte iyi degil iste dediklerini bende okuyorum, icimde degerlendiriyorum falan doktor gibi :)))) O yuzden bu mesela uzamasin kafamda diye doktora gidiyorum yani..
Cocuk denemeye basladigin an agrilarin siddeti degisirmis ve adet ileri atarmis dun bi doktor oyle dedi bana. Sanirim bundan dolayi bu hallerdeyiz
sanırım dünde sana söylemiştim bazılarının kanda bile çıkmıyor diye sonradan belli oluyor 8 haftalıkken hamile oldugunu ögrenenler var inşallaj-h seninde öyledir :) kocacazım bile diyor ki artık hamilesen ögrenelim senin nazın hiç çekilmiyor ALLAH senin bu kadınlar kulubundeki kadınların kocasına sabır versin diyorrİste bnde oyle dusundum agri cok tatliydi acisada. Kan testine bi gittim surahi nine olarak eve girdim :)))) insallah Allah diledgmize gore verir
marla kuzum senle gün sayıyoruz aynı günlerdeniz sabrettt kuzummmValla mantıklı olacağını bilsem bu ay şimdiden başlicam test yapmaya o derece ki bata daha 13 gün var-)
bugün çok kararlıyım diğer günlerde olduğu gibişimdilik yapmayacam diyorum ama peh dediğime ben bile inanmıyorum misafirim var iftara şimdi mutfağa geçiyorum yemeklerle oyalanayım zaman geçsin test yaparsam ya da kırmızı kart yersem haber veririm size hadi sevgili anne adayları güzel haberler alacağımız bi gün olsun sevgiler
marla kuzum senle gün sayıyoruz aynı günlerdeniz sabrettt kuzummm
kızlarr merhaba yardım gerekli bana bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim, benim bat günüm dün idi olmadım gelen gidende yok geçen ay 10 idi regil olmadım hala ( yumurtlama tarihm ayn 23,24 üde denk) adetten 4 gün öncei kan tahlili önceki 0,8 imiş. tlde soylediler . dün günümde yaptırdıgım 0,10 cıktı hala olmadım . böyle olan varmı aranızda çalışıyorum gebelik degilse kötü birsey yoktur inşallah . olmassa izin alıp dr gitcem beklemeliym acaba uzun yazdım küfür etmein :)
hahahahasanırım dünde sana söylemiştim bazılarının kanda bile çıkmıyor diye sonradan belli oluyor 8 haftalıkken hamile oldugunu ögrenenler var inşallaj-h seninde öyledir :) kocacazım bile diyor ki artık hamilesen ögrenelim senin nazın hiç çekilmiyor ALLAH senin bu kadınlar kulubundeki kadınların kocasına sabır versin diyorr
Bizim de bu ay 3. Canım. Daha fazla beklemeyiz inşallahHosbuldum :) 4 aydir deniyoruz canim. Siz?
Benimde gecen ay günümden bir gün önceki kan testimde 1.02 çıktı neden Sıfır değil diye şüphelere düştüm ama sonuc negatif oldu iki gün sonra kırmızı kartlar
Bizim de bu ay 3. Canım. Daha fazla beklemeyiz inşallah
Ooo harikaa fal tatlım bu. Senin fallar rüyalar hep bebişe işaret ediyo galiba bakalım hayırlısı (Falimda dun bu ciktii :)
şimdi bu sperm içimizde zaten 2 gün yaşıyor yumurtlama döneminede denk geliyorsa ilk önce yumurtaya tutunup etrafı sarıyor bu bir 6 gün falan sürüyormuş sonra döllenmeye başlıyor bu da bir 10 gün sürüyor tabi kişiden kişiye degişiyor geç döllenmede olanlar varmış ayda 2 kere yumurtlayan kadınlarda varmış saçma sapan bişiler ablam anlattı geç döllenmede ondanmış işte heran hersey olabilir yani mantıklı olan o ay hergün denemek bencee :)Hah
hahahaha
Esin cok iyi demis. Sabahta bnmki diyor ki hayyy adetinee yaaaaaa off :)))))) assfsfsssasfg biktilar yazik haklilarda. Ee cocuk sahibi olmak kolay mi be.. Walla 8 haftalikken ogrenmek durumu cok gsrip suan yani o sperm oraya yerlesiyor ama sonra mi dolleniyo , ne garip isler ya
Bnmde dun 1,20 cikti acaba diyotum bugun kac cikar biz kadinlar ne merakliyiz ya erkekleri dusunemiyorum hamile kalabilselerdo aaa doktor bey 29 haftalik hamilemiyim derlerdi heralde :))))(((((Benimde gecen ay günümden bir gün önceki kan testimde 1.02 çıktı neden Sıfır değil diye şüphelere düştüm ama sonuc negatif oldu iki gün sonra kırmızı kartlar
şimdi bu sperm içimizde zaten 2 gün yaşıyor yumurtlama döneminede denk geliyorsa ilk önce yumurtaya tutunup etrafı sarıyor bu bir 6 gün falan sürüyormuş sonra döllenmeye başlıyor bu da bir 10 gün sürüyor tabi kişiden kişiye degişiyor geç döllenmede olanlar varmış ayda 2 kere yumurtlayan kadınlarda varmış saçma sapan bişiler ablam anlattı geç döllenmede ondanmış işte heran hersey olabilir yani mantıklı olan o ay hergün denemek bencee :)
zaten umutlanıyorum birde böyle çıkınca iyice umutlanıyorum hadi inşallah hepimiz hamile kalalım benim ilk deneme olur mu bilmem ama umut fakirin ekmegi işteOoo harikaa fal tatlım bu. Senin fallar rüyalar hep bebişe işaret ediyo galiba bakalım hayırlısı-)
nasıl bir varlıklarız bilmiyom kii biz bebek için yırtınıyoruz valla en çok kocalarımızın işine geliyorrEvet yaa iki gün hatta bazı siteler üç gün yaşıyor Diyor ee neden o zaman millet gün aşırı çalışma yapıp hamile kalıyorben gecen ay ihmal ettim çok çalışmadım o yüzdende pişmanım üstüne düşmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?