- 16 Ocak 2014
- 956
- 894
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma yahu.....adet gecikmesini baz almak lazim sadece .. Cunku her belirtiyi 4 aydir yasadim :)Uff bende ikinci ayım beklemedeyim o kadar belirtilerden şüpheleniyorum ki hamile olsam hangisi gerçek hangisi psikolojik bilemem bu süreç çok stresli geçiyor yaa
Aaaaa estqgfurullah hosgeldin adin gibi bize etki edeceksen neden olmasin:)Merhabalar benide araniza alirmisiniz beraber bekleyelim :)
Acaba idrar yolu iltihabı olabilir mi?Canim tum gece yuz ustu yattim cok hafif devam ediyo, tekrar siddetlenmes insallah.sabsh uyandim aci kisminin gectihini gorunce 4 kere oturup kalktim yatak basinda. Esimde napiyosun cagla diyohahsgsgssaa Popomun altinda bir bolum var oradaki kas icleri agriyor ondan iyice emin oldum.
Olabilir mi? Ama yanma yok çişte..Acaba idrar yolu iltihabı olabilir mi?
Aaaaa estqgfurullah hosgeldin adin gibi bize etki edeceksen neden olmasin:)
Kizlaaaaar sihirli degnek perimiz geldi
Olmayabiliyo canım.Ama bel kasık ağrısı hamilelikten değilse genelde idrar yolu enfeksiyonu çıkıyoOlabilir mi? Ama yanma yok çişte..
Her kadinin yilda bi kere yumurtasi catlamazmis. Ya oyle yada tasindim ettim biraz kavga icerikli bi aydi,onlardanda olabilir. Rabbimin sundugunda bir sebep vardir.Olmayabiliyo canım.Ama bel kasık ağrısı hamilelikten değilse genelde idrar yolu enfeksiyonu çıkıyo
Hosbulduuum :) ahh ahh keske ama kelin ilaci olsa kendi basina sürermis demi
Sen bize surcen biz sana napalim :)))))
evet canım belirtilerden kafayı yiyecem ağrılarım geçmek bilmedi daha olmadım. hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bi sorun yoktur belkide bebiş geliyoo :)Gunaydin candy senin bugun 4. Gunun mu oldu olmayali? Ben 5. Gune girdim,hayatimda bir ilk :/ bugun 15:15 de doktora gidiyorum. Alttan da muayene edecek tabi, zzzz
hoşgeldin canım burda en çok yaptığımız şey beklemek zaten :)Merhabalar benide araniza alirmisiniz beraber bekleyelim :)
Ay hic bilmiyoruumm, Yaradan buyuk varsr bildigi..evet canım belirtilerden kafayı yiyecem ağrılarım geçmek bilmedi daha olmadım. hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bi sorun yoktur belkide bebiş geliyoo :)
Hoş geldiin :) burada hepimiz aynı durumdayız. Sorun değil :) siz ne zamandır deniyosunuz?Hosbulduuum :) ahh ahh keske ama kelin ilaci olsa kendi basina sürermis demi
shahah deli kizhoşgeldin canım burda en çok yaptığımız şey beklemek zaten :)
walla çok kararlı gördüm seni ben adet olmadan 2 gün önce psikolojik olarak tüm belirtileri yaşayıp başlıyorum test yapmaya 6 -7 test yaptım negatif tabikiYaa bendede çok şiddetli ağrılar oluyor iki aydır Kasıkda belde bacakda adet sancısından çok fena ve ani ama benimki kesin polikistden bebek düşünmeye başladığım günden beri ne çok şey öğrendim yaa daha neler öğrenecez kim bilir Bügünde adet günüm Ama belirti hiç yok uff olacaksam olayım hamile kalacaksan hamile kalayım arkadaş kesinlikle psikolojik belirtilere aldanmak yok en az üç beş gün gecikme bekleyecem
Zaten idrar yolu iltihabı adet gecikmesi yapıyo mu? Bi de senin adet yok ortada diye ağrıların başladı. Sürekli bi ağrın yoktu herhalde.Olabilir mi? Ama yanma yok çişte..
insallah cok beklemeyiz canim ya ben biran önce olsun istiyorumhoşgeldin canım burda en çok yaptığımız şey beklemek zaten :)