• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

S
Uff bende ikinci ayım beklemedeyim :KK51: o kadar belirtilerden şüpheleniyorum ki hamile olsam hangisi gerçek hangisi psikolojik bilemem :cool: bu süreç çok stresli geçiyor yaa :KK69:
sorma yahu.....adet gecikmesini baz almak lazim sadece .. Cunku her belirtiyi 4 aydir yasadim :)

Canim tum gece yuz ustu yattim cok hafif devam ediyo, tekrar siddetlenmes insallah.sabsh uyandim aci kisminin gectihini gorunce 4 kere oturup kalktim yatak basinda. Esimde napiyosun cagla diyohahsgsgssaa Popomun altinda bir bolum var oradaki kas icleri agriyor ondan iyice emin oldum.
Acaba idrar yolu iltihabı olabilir mi?

Olmayabiliyo canım.Ama bel kasık ağrısı hamilelikten değilse genelde idrar yolu enfeksiyonu çıkıyo :KK43:
Her kadinin yilda bi kere yumurtasi catlamazmis. Ya oyle yada tasindim ettim biraz kavga icerikli bi aydi,onlardanda olabilir. Rabbimin sundugunda bir sebep vardir.

Yaa bendede çok şiddetli ağrılar oluyor iki aydır Kasıkda belde bacakda adet sancısından çok fena ve ani ama benimki kesin polikistden :KK64: bebek düşünmeye başladığım günden beri ne çok şey öğrendim yaa daha neler öğrenecez kim bilir :KK57: Bügünde adet günüm Ama belirti hiç yok uff olacaksam olayım hamile kalacaksan hamile kalayım arkadaş :KK39: kesinlikle psikolojik belirtilere aldanmak yok en az üç beş gün gecikme bekleyecem :KK31:

Gunaydin candy senin bugun 4. Gunun mu oldu olmayali? Ben 5. Gune girdim,hayatimda bir ilk :/ bugun 15:15 de doktora gidiyorum. Alttan da muayene edecek tabi, zzzz :KK43:
evet canım belirtilerden kafayı yiyecem ağrılarım geçmek bilmedi daha olmadım. hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bi sorun yoktur belkide bebiş geliyoo :)

evet canım belirtilerden kafayı yiyecem ağrılarım geçmek bilmedi daha olmadım. hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bi sorun yoktur belkide bebiş geliyoo :)
Ay hic bilmiyoruumm, Yaradan buyuk varsr bildigi..
Ay evet ya belirtimsi o seyler adami deltiyo test yapmis miydin sen?

Yaa bendede çok şiddetli ağrılar oluyor iki aydır Kasıkda belde bacakda adet sancısından çok fena ve ani ama benimki kesin polikistden :KK64: bebek düşünmeye başladığım günden beri ne çok şey öğrendim yaa daha neler öğrenecez kim bilir :KK57: Bügünde adet günüm Ama belirti hiç yok uff olacaksam olayım hamile kalacaksan hamile kalayım arkadaş :KK39: kesinlikle psikolojik belirtilere aldanmak yok en az üç beş gün gecikme bekleyecem :KK31:
walla çok kararlı gördüm seni ben adet olmadan 2 gün önce psikolojik olarak tüm belirtileri yaşayıp başlıyorum test yapmaya :D 6 -7 test yaptım negatif tabiki :D

Back