• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Yaa bendede çok şiddetli ağrılar oluyor iki aydır Kasıkda belde bacakda adet sancısından çok fena ve ani ama benimki kesin polikistden :KK64: bebek düşünmeye başladığım günden beri ne çok şey öğrendim yaa daha neler öğrenecez kim bilir :KK57: Bügünde adet günüm Ama belirti hiç yok uff olacaksam olayım hamile kalacaksan hamile kalayım arkadaş :KK39: kesinlikle psikolojik belirtilere aldanmak yok en az üç beş gün gecikme bekleyecem :KK31:
Yahu ne oldu boyle hicbirimiz olamiyoruz farkindamisiniz???
Ya cok bilmekte iyi degil iste dediklerini bende okuyorum, icimde degerlendiriyorum falan doktor gibi :)))) O yuzden bu mesela uzamasin kafamda diye doktora gidiyorum yani..
Cocuk denemeye basladigin an agrilarin siddeti degisirmis ve adet ileri atarmis dun bi doktor oyle dedi bana. Sanirim bundan dolayi bu hallerdeyiz

Zaten idrar yolu iltihabı adet gecikmesi yapıyo mu? Bi de senin adet yok ortada diye ağrıların başladı. Sürekli bi ağrın yoktu herhalde.
Yok surekli agrim hic olmadi. Adet olsmiyorum ve agrim sabit sekilde kalcama belime vuruyor konu bu :))

Ya
walla çok kararlı gördüm seni ben adet olmadan 2 gün önce psikolojik olarak tüm belirtileri yaşayıp başlıyorum test yapmaya :KK70: 6 -7 test yaptım negatif tabiki :KK70:
ya ben direniyorum test için mesela. Tek çizgiye de dayanamıyorum. Bekliyim diyorum Ama geriye dönüp düşününce korunmayı bıraktığım her ay test yapmışım kız hahaha evet 3 aydır yapıyorum

Ham
Yok surekli agrim hic olmadi. Adet olsmiyorum ve agrim sabit sekilde kalcama belime vuruyor konu bu :))
hamilelik yoksa söktürücü mü vercek acaba. Benim de belime bacağıma şiddetli ağrı gelmeye başladı korunmayı bıraktıktan sonra ama. Bi şekilde söküldü adet. Senin gecikme de fazla. Bakalım ne dicek dr. Umarım hayırlı haberler alırsın

Sen naptin candy cim ya :))))) demek sende gri den nefret ediyosun,ya siyah ya beyazcisin. İlla sonuc lazim bize . Aksama kadar 10 olurmu :)))))
bugün çok kararlıyım diğer günlerde olduğu gibi :D şimdilik yapmayacam diyorum ama peh dediğime ben bile inanmıyorum :D misafirim var iftara şimdi mutfağa geçiyorum yemeklerle oyalanayım zaman geçsin test yaparsam ya da kırmızı kart yersem haber veririm size hadi sevgili anne adayları güzel haberler alacağımız bi gün olsun sevgiler :D

A
Ham

hamilelik yoksa söktürücü mü vercek acaba. Benim de belime bacağıma şiddetli ağrı gelmeye başladı korunmayı bıraktıktan sonra ama. Bi şekilde söküldü adet. Senin gecikme de fazla. Bakalım ne dicek dr. Umarım hayırlı haberler alırsın[/QUOTE
Aminn insallah valla ne desek yalan.

bugün çok kararlıyım diğer günlerde olduğu gibi :KK70: şimdilik yapmayacam diyorum ama peh dediğime ben bile inanmıyorum :KK70: misafirim var iftara şimdi mutfağa geçiyorum yemeklerle oyalanayım zaman geçsin test yaparsam ya da kırmızı kart yersem haber veririm size hadi sevgili anne adayları güzel haberler alacağımız bi gün olsun sevgiler :KK70:
:))) haber ver bize

Aynen canim oyle suan yuz ustu uzaniyorum suan bile sizi var yani ☺ bebektendir belki diyorum hamileysem diye o agri bile tatli oluyorr ☺☺
İste bnde oyle dusundum agri cok tatliydi acisada. Kan testine bi gittim surahi nine olarak eve girdim :)))) insallah Allah diledgmize gore verir

walla çok kararlı gördüm seni ben adet olmadan 2 gün önce psikolojik olarak tüm belirtileri yaşayıp başlıyorum test yapmaya :KK70: 6 -7 test yaptım negatif tabiki :KK70:

Ama ne yapayım daha iki ay oldu ve gecen ay gecikmem oldu ilk defa birazda komşuların gazına geldim hemen kan testi idrar testi yaptırdım sonrası hüsran :KK51: ki ben evlenmeden önce insanların tek ilişkide çocuk sahibi olabildiğini Düşünen biriydim :KK48: ama acı gercekler beni kararlı olmaya itiyor :KK70:

Back