Yahu ne oldu boyle hicbirimiz olamiyoruz farkindamisiniz???Yaa bendede çok şiddetli ağrılar oluyor iki aydır Kasıkda belde bacakda adet sancısından çok fena ve ani ama benimki kesin polikistdenbebek düşünmeye başladığım günden beri ne çok şey öğrendim yaa daha neler öğrenecez kim bilir Bügünde adet günüm Ama belirti hiç yok uff olacaksam olayım hamile kalacaksan hamile kalayım arkadaş kesinlikle psikolojik belirtilere aldanmak yok en az üç beş gün gecikme bekleyecem
Hoş geldiin :) burada hepimiz aynı durumdayız. Sorun değil :) siz ne zamandır deniyosunuz?
dün gece itibariyle sanırım 7.yi yaptımAy hic bilmiyoruumm, Yaradan buyuk varsr bildigi..
Ay evet ya belirtimsi o seyler adami deltiyo test yapmis miydin sen?
ah tatlım bizde istiyoruz allah nasip etsin en kısa zamandainsallah cok beklemeyiz canim yaben biran önce olsun istiyorum
Yok surekli agrim hic olmadi. Adet olsmiyorum ve agrim sabit sekilde kalcama belime vuruyor konu bu :))Zaten idrar yolu iltihabı adet gecikmesi yapıyo mu? Bi de senin adet yok ortada diye ağrıların başladı. Sürekli bi ağrın yoktu herhalde.
ah tatlım bizde istiyoruz allah nasip etsin en kısa zamanda
ya ben direniyorum test için mesela. Tek çizgiye de dayanamıyorum. Bekliyim diyorum Ama geriye dönüp düşününce korunmayı bıraktığım her ay test yapmışım kız hahaha evet 3 aydır yapıyorumwalla çok kararlı gördüm seni ben adet olmadan 2 gün önce psikolojik olarak tüm belirtileri yaşayıp başlıyorum test yapmaya6 -7 test yaptım negatif tabiki
Sen naptin candy cim ya :))))) demek sende gri den nefret ediyosun,ya siyah ya beyazcisin. İlla sonuc lazim bize . Aksama kadar 10 olurmu :)))))dün gece itibariyle sanırım 7.yi yaptımtestlerde illallah etti yok işte niye zorluyo bu kız diyolardır
hah işte beklemek bize göre değil illa hemen öğrenecez :)Ya
ya ben direniyorum test için mesela. Tek çizgiye de dayanamıyorum. Bekliyim diyorum Ama geriye dönüp düşününce korunmayı bıraktığım her ay test yapmışım kız hahaha evet 3 aydır yapıyorum
ahah ay ne tatli insansinwalla çok kararlı gördüm seni ben adet olmadan 2 gün önce psikolojik olarak tüm belirtileri yaşayıp başlıyorum test yapmaya6 -7 test yaptım negatif tabiki
hamilelik yoksa söktürücü mü vercek acaba. Benim de belime bacağıma şiddetli ağrı gelmeye başladı korunmayı bıraktıktan sonra ama. Bi şekilde söküldü adet. Senin gecikme de fazla. Bakalım ne dicek dr. Umarım hayırlı haberler alırsınYok surekli agrim hic olmadi. Adet olsmiyorum ve agrim sabit sekilde kalcama belime vuruyor konu bu :))
Cicida canim iki gundur bende de kuyruk sokumu agriyor ama hani boyle cekilecekk gibi degil sizi seklindeOlabilir mi? Ama yanma yok çişte..
yaa .. Hani boyle oturunca genel bi sizi oluyo gibi mi..Cicida canim iki gundur bende de kuyruk sokumu agriyor ama hani boyle cekilecekk gibi degil sizi seklinde
bugün çok kararlıyım diğer günlerde olduğu gibiSen naptin candy cim ya :))))) demek sende gri den nefret ediyosun,ya siyah ya beyazcisin. İlla sonuc lazim bize . Aksama kadar 10 olurmu :)))))
hah işte beklemek bize göre değil illa hemen öğrenecez :)
Ham
hamilelik yoksa söktürücü mü vercek acaba. Benim de belime bacağıma şiddetli ağrı gelmeye başladı korunmayı bıraktıktan sonra ama. Bi şekilde söküldü adet. Senin gecikme de fazla. Bakalım ne dicek dr. Umarım hayırlı haberler alırsın[/QUOTE
Aminn insallah valla ne desek yalan.
Aynen canim oyle suan yuz ustu uzaniyorum suan bile sizi var yani ☺ bebektendir belki diyorum hamileysem diye o agri bile tatli oluyorr ☺☺O
yaa .. Hani boyle oturunca genel bi sizi oluyo gibi mi..
:))) haber ver bizebugün çok kararlıyım diğer günlerde olduğu gibişimdilik yapmayacam diyorum ama peh dediğime ben bile inanmıyorum misafirim var iftara şimdi mutfağa geçiyorum yemeklerle oyalanayım zaman geçsin test yaparsam ya da kırmızı kart yersem haber veririm size hadi sevgili anne adayları güzel haberler alacağımız bi gün olsun sevgiler
İste bnde oyle dusundum agri cok tatliydi acisada. Kan testine bi gittim surahi nine olarak eve girdim :)))) insallah Allah diledgmize gore verirAynen canim oyle suan yuz ustu uzaniyorum suan bile sizi var yani ☺ bebektendir belki diyorum hamileysem diye o agri bile tatli oluyorr ☺☺
walla çok kararlı gördüm seni ben adet olmadan 2 gün önce psikolojik olarak tüm belirtileri yaşayıp başlıyorum test yapmaya6 -7 test yaptım negatif tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?