- 6 Temmuz 2015
- 1.009
- 765
- 73
yenide sayılmaz epey olmuşş ne kadar tatlısan artıkk kocaa sana doyamıyorr demek kii05/02/2014 BERİ EVLİYİZ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yenide sayılmaz epey olmuşş ne kadar tatlısan artıkk kocaa sana doyamıyorr demek kii05/02/2014 BERİ EVLİYİZ...
rabbim dengeyi o kadar güzel kurmuş ki biz kadınlar dinlenelim diye 40 gün lohusalık var ayrıca o dönemde ilişkiye girilmezz nasıl adetken girilmediği gibi bunun bilincinde olan kocalarımız birsey beklemezler diye düşünüyorumm
BENDE BAKIYOM ORDAN... AVEA ONLİNE İŞLEMLER MUHTEŞEM.aldatsın bakalımm ne oluyorr sonra keserimm şeyini bakalımm ne işe yarayacakk sonraa :) benimki öyle bir bok yiyemez cesaret bile edemez cünkü hattı benim üstüme online işlemlerden kimle konuşmuş mesajlasmiş tüm numaraları görüyorum ağzına sıcarımmmm
iştee örnekk kocaaaa valla yöntemm cokkk keyiflerrii bilirr onuda düşünemem artıkkevet tabiki onu eslerimizin bilmesi gerekiyor. Ben bazen diyorum esime agizin aramak icin hani 40 gün uzun bir süre falan diye ama oda o bebek birak 40 günü Kirk aya bile deger diyor. hem yani okadar istiyorsa baska yöntemlerde var yani
aynenn canımm avea dan bendee bakıyommmBENDE BAKIYOM ORDAN... AVEA ONLİNE İŞLEMLER MUHTEŞEM.
AY KIZLAR İNŞ BU AY BİZİM OLURDA ...MART SONU NİSAN BAŞI GİBİ DOĞURURUZ OZAMANiştee örnekk kocaaaa valla yöntemm cokkk keyiflerrii bilirr onuda düşünemem artıkk
KIZIM BU HAMİLELİK LOĞUSALIK DÖNEMİNDE ALDATAN KOCALARDA VAR. AY ALLAHIM SEN KORU. CİNSELLEYİ ENGELLEYEN Bİ OT MOT VARMI.. HEMEN KAYNATIP İÇİRSEM.
AY HAMİLE KALDIMDA NELERİ DÜŞÜNÜYOM. MANYAK BEN YA..
aminn canımm ya aminnn sen kaç yasındasınn belirtiler var mıı sendee hiççAY KIZLAR İNŞ BU AY BİZİM OLURDA ...MART SONU NİSAN BAŞI GİBİ DOĞURURUZ OZAMAN
insallaaaaah :)AY KIZLAR İNŞ BU AY BİZİM OLURDA ...MART SONU NİSAN BAŞI GİBİ DOĞURURUZ OZAMAN
hoşgeldinn canımmBende gelebilir miyiiimm ayyy du soyle araya sıkışayım hheeeeh oldu sigdim beeebat cumaama gelecek beta yaptirdim negatiff yine
adettenin olmazsaa gitt öylee yaptırr inşallahh hamilesindirrhoşgeldinn canımm
Hosbuldum canimhoşgeldinn canımm
ee kimsinn kimlerdensin canım kaç aydır deniyorsunuz kaçç yasındasınn ne cokk sordumm yaaHosbuldum canim
ee kimsinn kimlerdensin canım kaç aydır deniyorsunuz kaçç yasındasınn ne cokk sordumm yaa
ee kimsinn kimlerdensin canım kaç aydır deniyorsunuz kaçç yasındasınn ne cokk sordumm yaa
merhaba kızlar
bende günümü bekliyorum,
dün pembe kahve lekelenmem oldu , çatlatma iğnemin ardından 9.gün bugünde 10.gün,
doktorum olabilir lekelenmenin 3.günü test istedi yani yarın sabah :)
kısmet kaderime yazılmışssa tutunmuştur meleğim,
yoksada nasip diycez çalışmalara devam edicez :)
insallah hamilesinizdir
Tugba25 yasindayim 2 yillik evliyim 1 yildir istiyoruz bebis polip ameliyati oldum hsg cektirdim...2kez klomen 1 kez letu ilac kullandim yumurta buyumesi icin istenilen seviyeye geliyo ama gebelik olmuyo esimde de problem yok...doktor cocugunuz olur diyo da gelmis degil henuz mucizemiz:)pko vardi kilo veriyorum aza indi biraz daha ama niye olmuyo anlamiyorum hic catlatma ignesi vermediler istedigim halde...pzt doktora gittim catlamamis kistik yapida 2.5mmlik yumurtan var adetle gider dedi...simdi de agri cekiyorum bugun yarin gelicek heralde bu ayda olmadi yaniboyle devam ederse ya asilama yada tup bebek dusunuyoruz zaman kaybettik bayagi cunku...sende durum nedir canim?ee kimsinn kimlerdensin canım kaç aydır deniyorsunuz kaçç yasındasınn ne cokk sordumm yaa
ben 24 yaşındayım canım 6 aylık evliyiz bu ay bizim ilk denememiz bakalım ne olacak bilmiyorum günümü bekliyorum gün sayıyorum şuan bir saglık problemım yok şükür. rabbim sana da şifa versin inşallah hiç aşılmaya tüp bebeye ihtiyac kalmadan hamile kalırsınn canım benim yaTugba25 yasindayim 2 yillik evliyim 1 yildir istiyoruz bebis polip ameliyati oldum hsg cektirdim...2kez klomen 1 kez letu ilac kullandim yumurta buyumesi icin istenilen seviyeye geliyo ama gebelik olmuyo esimde de problem yok...doktor cocugunuz olur diyo da gelmis degil henuz mucizemiz:)pko vardi kilo veriyorum aza indi biraz daha ama niye olmuyo anlamiyorum hic catlatma ignesi vermediler istedigim halde...pzt doktora gittim catlamamis kistik yapida 2.5mmlik yumurtan var adetle gider dedi...simdi de agri cekiyorum bugun yarin gelicek heralde bu ayda olmadi yaniboyle devam ederse ya asilama yada tup bebek dusunuyoruz zaman kaybettik bayagi cunku...sende durum nedir canim?