• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Bnmde dun 1,20 cikti acaba diyotum bugun kac cikar biz kadinlar ne merakliyiz ya erkekleri dusunemiyorum hamile kalabilselerdo aaa doktor bey 29 haftalik hamilemiyim derlerdi heralde :))))(((((

Yaa bence bir erkek gebelik gibi bir olguyu kaldıramaz aslaa :KK20: onlar önce griple başetsinler sanırsın ölüyorlar ya :KK57: bizde adet Sancısı olamama krizi derken naz yapmış oluyoruz hiç ciddiye alınmıyoruz :KK51: inş senin sonuç yükselir canım ama bana doktor 5 in altı negatif dedi o ara araştırdım bu değerle iki hafta sonra gebe olduğunu öğrenenler de vardı :KK66: yinede benim deger boş çıktı :KK48:

Evet beklicez. Remes Remes Çalışmalara devam mı ? Ay yeminle ben çalışmaktan da yoruldum. Dün inanılmaz gaz samcısı çekiyorum yine de çalışmaya devaaam dedim. Eşim de üzüldü acı çekiyosun saçmlama dedi. Hayır dedim bu olmak zorunda bu akşam :KK48::KK70:
çalışmalara devam canım benim dün artık koca yeter dedi kuruttun beni dedi yorgunluktan ölüyomm dedi 6 aydır bu kadar olmuyordu sen 2 haftadır çok yüklendin dedi bende çok konuşmaa sanki ben can mı atıyorum dedimmm:KK70:

nasıl bir varlıklarız bilmiyom kii biz bebek için yırtınıyoruz valla en çok kocalarımızın işine geliyorr :KK70: benim adam garibim her akşam yataga girince yine mi ya çok yorgunum valla diyoo yapcak bişi yok o bebek buraya gelecek diyorumm:KK28:

Hahahaaa bizdede espirisi dönmeye başladı adete kalmış bir iki gün eşim ben çocuğu düşünüyorum canım bebek için yani diyor bana :KK70: ahh bir bebek olsa görecek asıl nazı niyazlı ohh :KK51:

Hahahaaa bizdede espirisi dönmeye başladı adete kalmış bir iki gün eşim ben çocuğu düşünüyorum canım bebek için yani diyor bana :KK70: ahh bir bebek olsa görecek asıl nazı niyazlı ohh :KK51:
ne çekiyoz biz kadınlarr bee :KK70: kocalarrr fenaa çokk fenaa koyun can derdinde kasap et derdinde en çok suan bize uyuyorr :KK61:

hahah bizdede durumlar ayni, he he diyorum adetten 1-2 gün önce hamilemi kaliniyormusta ben bilmiyormusum herhalde:KK70::KK70:

Bnmde dun 1,20 cikti acaba diyotum bugun kac cikar biz kadinlar ne merakliyiz ya erkekleri dusunemiyorum hamile kalabilselerdo aaa doktor bey 29 haftalik hamilemiyim derlerdi heralde :))))(((((
canımm valla erkeklerr gamsızz benn kocamaa dün kızdımm dedim ki ahhh emree ben erkek sen kadınn olsaydınn seniii biii öhömm öhömm yapardımm sen görürdün bebek nasıl oluyormuş dedimm :KK70:

hahah bizdede durumlar ayni, he he diyorum adetten 1-2 gün önce hamilemi kaliniyormusta ben bilmiyormusum herhalde:KK70::KK70:
benimm saf kocamda hamile kalındıktan sonra 9 ay o iş yapılmıyor sanıyormuş biz bu bebek işini daha sonraya mı atsak daha yeni evliyiz 9 ay uzun diyorr bende saf kocaa seni akıllı sanardım hamilelik engel degil dedim cidden mi diyor :KK70:

benimm saf kocamda hamile kalındıktan sonra 9 ay o iş yapılmıyor sanıyormuş biz bu bebek işini daha sonraya mı atsak daha yeni evliyiz 9 ay uzun diyorr bende saf kocaa seni akıllı sanardım hamilelik engel degil dedim cidden mi diyor :KK70:

benimkide öyle saniyormus :KK70: ama napsin garipler bizim gibi bu konuda doktora yapmiyorlar ki :KK70::KK70:

benimkide öyle saniyormus :KK70: ama napsin garipler bizim gibi bu konuda doktora yapmiyorlar ki :KK70::KK70:
ne garibii kız erkekler çok fenaa işlerine geleni çok iyi bilirler kocam benden iyi biliyor adet tarihlerimii işlerine gelmeyince bilmiyor ayagına yatıyorlarr biz herseyin doktorasını yaptık oturup onlarda yapsın bi zahmet :KK70:

ne garibii kız erkekler çok fenaa işlerine geleni çok iyi bilirler kocam benden iyi biliyor adet tarihlerimii işlerine gelmeyince bilmiyor ayagına yatıyorlarr biz herseyin doktorasını yaptık oturup onlarda yapsın bi zahmet :KK70:

oda dogru islerine geleni iyi biliyorlar:KK70: benimkide yumurtlama dönemlerini falan hesab eder ama ben öyle biseyin oldugunu söyledikten sonra yapiyor :KK70:yoksa nerden bilcek oturup arastirmaz bana sorar :KK70::KK70:

hadi hamilelikte yaptık.. e40 gün logusalık var orda ne yapcam diyom.. eşim benim o kadar beklermi acaba.. ayherşey dert..

hadi hamilelikte yaptık.. e40 gün logusalık var orda ne yapcam diyom.. eşim benim o kadar beklermi acaba.. ayherşey dert..
beklemeyipte ne pok yiceklerrr :KK70: valla kavga çıkarırımm yokk artıkk yanii onuda düşünmee artıkk biz yokken ne yapıyorlardı onu yapsınlarr

beklemeyipte ne pok yiceklerrr :KK70: valla kavga çıkarırımm yokk artıkk yanii onuda düşünmee artıkk biz yokken ne yapıyorlardı onu yapsınlarr
NE BİLEYİM 5 GÜN ANAMA GİDİYOM. GELDİĞİMDE YATAĞA ATIYO DİREK. 40 ANAMDA ÇIKARSAM NE YAPAR BİLMEM..

aa bi beklemesin döverim vallaaa:KK62:. Ben 9 ay karnimda cocugumuzu tasiyim onu evlat sahibi yapayimda oda 40 gün beklemesin :KK11:
rabbim dengeyi o kadar güzel kurmuş ki biz kadınlar dinlenelim diye 40 gün lohusalık var ayrıca o dönemde ilişkiye girilmezz nasıl adetken girilmediği gibi bunun bilincinde olan kocalarımız birsey beklemezler diye düşünüyorumm

aa bi beklemesin döverim vallaaa:KK62:. Ben 9 ay karnimda cocugumuzu tasiyim onu evlat sahibi yapayimda oda 40 gün beklemesin :KK11:
KIZIM BU HAMİLELİK LOĞUSALIK DÖNEMİNDE ALDATAN KOCALARDA VAR. AY ALLAHIM SEN KORU. CİNSELLEYİ ENGELLEYEN Bİ OT MOT VARMI.. HEMEN KAYNATIP İÇİRSEM.
AY HAMİLE KALDIMDA NELERİ DÜŞÜNÜYOM. MANYAK BEN YA..

NE BİLEYİM 5 GÜN ANAMA GİDİYOM. GELDİĞİMDE YATAĞA ATIYO DİREK. 40 ANAMDA ÇIKARSAM NE YAPAR BİLMEM..
yeni mi evlisinizz canımm siz :KK70: kızmaa ama senin koca çok hızlıymış valla ben bi surat yapıyorum adam ben istemedikten sonra yanıma bile gelmiyorr:KK70:

yeni mi evlisinizz canımm siz :KK70: kızmaa ama senin koca çok hızlıymış valla ben bi surat yapıyorum adam ben istemedikten sonra yanıma bile gelmiyorr:KK70:
ODA DOĞRU DEĞİLMİŞ .. NEFSEN ONLAR BİZDEN KUVVETLİ OLDUĞUNDAN. EĞER YAPMAZSAK. SABAHA KADAR MELEKLER LANET OKURMUŞ..

KIZIM BU HAMİLELİK LOĞUSALIK DÖNEMİNDE ALDATAN KOCALARDA VAR. AY ALLAHIM SEN KORU. CİNSELLEYİ ENGELLEYEN Bİ OT MOT VARMI.. HEMEN KAYNATIP İÇİRSEM.
AY HAMİLE KALDIMDA NELERİ DÜŞÜNÜYOM. MANYAK BEN YA..
aldatsın bakalımm ne oluyorr sonra keserimm şeyini bakalımm ne işe yarayacakk sonraa :) benimki öyle bir bok yiyemez cesaret bile edemez cünkü hattı benim üstüme online işlemlerden kimle konuşmuş mesajlasmiş tüm numaraları görüyorum ağzına sıcarımmmm

Back