• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ben de kafayı yemek üzereyim 3 gün geçti test yapıyorum negatif çektiğim ağrılar da cabası niye olmuyorum o zaman :KK43:
ay ben de agri sizi yok cok sukur de siskinlik var iste sanirsin 5 aylik hamileyim icime de cekemiyorum valla :KK43: kan testi yaptirdiniz mi siz? Daha once hic gecikmeniz olmus muydu?

Ben de kafayı yemek üzereyim 3 gün geçti test yapıyorum negatif çektiğim ağrılar da cabası niye olmuyorum o zaman :KK43:
Hamilelik yoksa geçen ay yaşadığımı yaşıyosun şu anda. Ağrıdan mahvoldum adetim gecikti ama sonuç negatif. İnşallah seninki bebektir. Geç döllenmedir belki de

Kizlar adet olamamak ne fenaymis ya ..... :KK43:((((( Kuyruk sokumu -popo agrisi yasayan varsa yazsin yalniz miyim bu konuda merak ediyorum.. Tum tuhafliklar bende ya :x
bel ağrısı yaşadığım çok oldu ama kuyruk sokumu hiç yaşamadım canım. Dra gidince bizi de bilgilendir. Cidden merak ettim

ay ben de agri sizi yok cok sukur de siskinlik var iste sanirsin 5 aylik hamileyim icime de cekemiyorum valla :KK43: kan testi yaptirdiniz mi siz? Daha once hic gecikmeniz olmus muydu?
Sadece bi defa 10 gün gecikti 6 ay önce falan onun dışında gün Şaşmaz. Yok sadece idrar testi yaptım

Bilmiyorum ya kafam ve duygularım karmakarışık . Senin hep gecikir mi ve kaç gün gecikti
Yok ilk defa gecikti 3 gün galiba. 28 de olmam gerekirdi 30 da oldum. 3. Günde geldi sanırım. Belim kasıklarım çok ağrıdı sökene kadar. Hele 3. Gün artık belim kopacak sandım. Nihayet söküldü.

Kızlar bana folik asit de dokunuyo. Şiddetli gaz sancısı yapıyo ve midem yanıyo. Zaten reflüm var perişan ediyo. Folbiol vermişti dr. O daha da fena etti. Hafif dedi başka bi tane verdi. Bugün 5. Gün içişimin ama şu an gaz sancısından mide yanmasından ölüyorum. Böyle dokunan var mı? Bu geçici bi şey değilse hamile kalsam da folik asit kullanamicam galiba mahvoldum

Yok ilk defa gecikti 3 gün galiba. 28 de olmam gerekirdi 30 da oldum. 3. Günde geldi sanırım. Belim kasıklarım çok ağrıdı sökene kadar. Hele 3. Gün artık belim kopacak sandım. Nihayet söküldü.
Ben 4.güne girdim kasıklarimdaki ağrı hiç geçmiyo bugün aksama kadar olmasam perşembe kan testine gidecem bu belirsizlik daha çok üzüyo beni varsa var yoksa yok öğrenelim gitsin. Bu arada ben de bir aydır Folbiol kullanıyorum hiç şikayetim yok canım

Kizlar adet olamamak ne fenaymis ya ..... :KK43:((((( Kuyruk sokumu -popo agrisi yasayan varsa yazsin yalniz miyim bu konuda merak ediyorum.. Tum tuhafliklar bende ya :x
Benim adet sancım hep kuyruk sokumuna doğru olur adetimin ilk günü hep kabız Sancısı gibi bi baskı oluyor benim sürekli olduğu için o ağrıya alışkınım :/

Ben 4.güne girdim kasıklarimdaki ağrı hiç geçmiyo bugün aksama kadar olmasam perşembe kan testine gidecem bu belirsizlik daha çok üzüyo beni varsa var yoksa yok öğrenelim gitsin. Bu arada ben de bir aydır Folbiol kullanıyorum hiç şikayetim yok canım
Evett benim de bikaç gün daha gecikseydi ben de tahlile gidecektim zaten. Ama gecikmedi. Umarım sende bebiş vardır. Çünkü Psikolojik denen her şey artık sinirimi bozmaya başladı valla. Umarım tez zamanda kurtuluruz bu olaydan hepimiz

canım benim sağolasın benden biraz sana da enerji gelsinn en pozıtıfınden hemde öyle pozitif ki testte bile pozıtıf çıksın hersey bizde bitiyor heyecanlı meraklı olalım ama umutsuz ve karamsar olmayalım o zman daha rahat olucakk ben hep iyi düşünürüm iy seyler olsun diye şimdideen hamile olursam çok rahat geciricem cok güzel bir anne olucam diyom evrene iyi enerjimi yolluyom ki bana geri dönsün sende öyle yapp :) bu ay hamile kalalımda sen birlikte gebeliğimizi atlatalım :)
Gerçekten tam hayal ettiğim imrendiğim kafayı yaşıyosun şu an :) ben yapı itibariyle biraz karamsarımdır zaten. Kötü bir özellik ama Aşmaya çalışıyorum (: çok sağ ol canım bu arada. Pozitif yaklaşımın herkese yansısınn inşallah (: ve eminim bu düşünceyle mutlu ve güzel bir anne olcaksındır :) bu ay olur belki dee hamile kalırıız vee gebelik gelişimi konuşuruz artık inşallah :)

Günaydıınn kızlarr. cicida cicida ağrıların devam ediyo mu canım
Canim tum gece yuz ustu yattim cok hafif devam ediyo, tekrar siddetlenmes insallah.sabsh uyandim aci kisminin gectihini gorunce 4 kere oturup kalktim yatak basinda. Esimde napiyosun cagla diyohahsgsgssaa Popomun altinda bir bolum var oradaki kas icleri agriyor ondan iyice emin oldum.

Be
Kızlar bana folik asit de dokunuyo. Şiddetli gaz sancısı yapıyo ve midem yanıyo. Zaten reflüm var perişan ediyo. Folbiol vermişti dr. O daha da fena etti. Hafif dedi başka bi tane verdi. Bugün 5. Gün içişimin ama şu an gaz sancısından mide yanmasından ölüyorum. Böyle dokunan var mı? Bu geçici bi şey değilse hamile kalsam da folik asit kullanamicam galiba mahvoldum
Ben 2 ay kullandim bana bisey ypmadi cnm ki midem rahstsz yani bnm..

Back