Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

vala canım bşta bisirü şey pisikolojık hiisediyofum öğrendikten sonra inanrmısın hiç bir belirti yok oğlumda göğüslerim catlardı dokunamaz hatta yürüyemezdim bunda kasık batmalarım vardı ama geçti oda şükür sadece halsızım başka bi değişik yok b u arada hepiniz için dua ediyorum en yakın zamnda rabbım nasıp etsın hepinizee

hamıle kalmak içinde akıntı takıbı yaptım tabi bundan önce 1 kaç aydır takıpte olmanız geriyo doğru sonuç iiçin önce çoook koyu oluyo sonra kıvamı beyaza dönüyo sonra kıvamı su gibi oluyo camasırınızda görünmüyo bile rengi o aaralar bebek olabılır dıyo vucut kesinlikle deneyin cicida

ve ısı takıbı hamıle kaldınız ise vucut ısısı 36.8 ve 37.1 arası dolaşıp duruyo ben öyle anladım ve 8 gün varken idrar testinde silik çizgiyi gördüm cicida

Ayyyy canım inşallah hakkında hayırlısı bu ay olucak inşallah güzel haberlerini alıcaz dualarım seninle Bende hiç hareket yok bu ay çalışmada yok tık yok yine yattı amannn yoruldum artık bünye dayanmıyo

Son düzenleme:
Kızlar meraba aranızda yeniyim ve yardıma ihtiyacım var geçen ay klonen kullandım ama adet gördüm yalniz hic yoğun olmadi normalde 10 gün suren adet 6 günde bitti sonra tam yumurtlama gününde tekrar leken geldi ve şuan yoğun bi şekilde devam ediyo böle bisi yasayan varmı benim bu ay boşa mi gitti simdi hala yumurta varmıdır ki acep

inşallah bitanem benimm çok teşekkür ederimm bende çok yoruldum artık valla ama normalide aşılamayıda deniyorum yine bi umut belki tutar diye.. sende çok üstüne düşmesende en azından yumurtlama günlerini kaçırma tatlımm

yani 15 gün sonra adet mi oldun yendiden cnm lekem geldi ve devam ediyor dediğin kanaman mı? böyle bi durumda yumurtan yoktur canım. bu ay klomen kullanmadın ama geçen ay kullandın değil mi?

Evet canım bu ay kullanmadım adetinin 14. Günü başladı kanama şuan sanki adet gibi geliyor yani bu ayki yumurtalar da mi gitmiştir diyosun

Evet canım bu ay kullanmadım adetinin 14. Günü başladı kanama şuan sanki adet gibi geliyor yani bu ayki yumurtalar da mi gitmiştir diyosun

reglin düzenli mi düzensiz mi cnm ilk defamı böyle erken geliyor?
yani kanama olduysa o döllenmeyen yumurtaların vücuttan dışarı atılması demek ama sen bence yinede bi dra git istersen

merhabalar benim sat 12 mayis ancak 12 mayista sadece pembe hafifi akintim oldu sonrasinda kahverengi lekelenmem oldu ama esas kanama 15 mayista basladi. Akintimi takip ederek bu ay calisma yaptik. simdi ben BAT'i hesaplamak icin SAT'i 12 mayis mi 15 mayis mi almaliyim? Bu konuda fikir verebilicek olan var mi? Gerci adet olucakmisim gibi hissediyorum. Gazim var, siskinlik var ve akintim basladi hafif hafif batmalarimda var. Hayirlisi artik...

reglin düzenli mi düzensiz mi cnm ilk defamı böyle geliyor?
yani kanama olduysa o döllenmeyen yumurtaların vücuttan dışarı atılması demek ama sen bence yinede bi dra git istersen
Ay canım çok üzülüyorum ya bu ay çok umutluydum bu kanama oldu işte bitince gideyim bakalım doktora da kalmışmı yumurta

ilk leke gelen tarih esas alınıyor cnm benim drum öyle diyor. kahverengi lekende 12 mayısta geldiyse o günü sayman lazım.

ilk leke gelen tarih esas alınıyor cnm benim drum öyle diyor. kahverengi lekende 12 mayısta geldiyse o günü sayman lazım.
cok tesekkurler kiraz cicegim. bu durumda eger yarin adet olmazsam 10 haziran da test yapabilirim. Ama dedigim gibi adet olma ihtimalim yuksek gibi duruyo en azindan tum adet oncesi semptomlarim var. Neyse hayirlisi :) cok tesekkurler cevabin icin.

cok tesekkurler kiraz cicegim. bu durumda eger yarin adet olmazsam 10 haziran da test yapabilirim. Ama dedigim gibi adet olma ihtimalim yuksek gibi duruyo en azindan tum adet oncesi semptomlarim var. Neyse hayirlisi :) cok tesekkurler cevabin icin.

rica ederim canım hepimiz için hayırlısı olsun :) inşallah güzel haber verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…