- 16 Ocak 2013
- 747
- 894
- 103
vala canım bşta bisirü şey pisikolojık hiisediyofum öğrendikten sonra inanrmısın hiç bir belirti yok oğlumda göğüslerim catlardı dokunamaz hatta yürüyemezdim bunda kasık batmalarım vardı ama geçti oda şükür sadece halsızım başka bi değişik yok b u arada hepiniz için dua ediyorum en yakın zamnda rabbım nasıp etsın hepinizeebu topic'i 2 ay yoğunluktan doru düzgün takip edemedim
oturdum bu gece tümmmm muhabbetlerinizi tek teek okudum
topicte teki hamile olduğunu öğrenen kraliçelerimiz @doluanay@morincim @61sadem @papatyaesra sizlere hayırlı uğurlu tombiş tontik sağlıklı bebişler için dua edeceğim. Vallahi bizim gururlarımızsınız
Sizden güç ve moral alıyoruz, buradan kopmayın ne olur arada bir yaşadıklarınızı duygularınızı değişimlerinizi paylaşın gitmeyin
Ayyyy canım inşallah hakkında hayırlısı bu ay olucak inşallah güzel haberlerini alıcaz dualarım seninleIctim o gun zaten cnm sorun yok sabah dra gittim 3 tane yumurtam oluşmuş gece 11de çatlatma ignemi vurucam yine 36saat sonrada çarşamba sabahi 11 de aşılamam yapilicak. Insallah ilk denememde tutar dua edin benim icin nolur kızlar
sende durumlar nasil canim hersey yolunda mi?
Yaaaa o ne alaka kız :) ay yok ben onu istemem banane kocama çok düşkünüm ben ayy aman aman korktum vallave cok abes olucak ama eşimden soğudum suan gıcık kapıyorum ona ne yapsa batıyo :)cicida
Ayyyy canım inşallah hakkında hayırlısı bu ay olucak inşallah güzel haberlerini alıcaz dualarım seninleBende hiç hareket yok bu ay çalışmada yok tık yok yine yattı amannn yoruldum artık bünye dayanmıyo
Kızlar meraba aranızda yeniyim ve yardıma ihtiyacım var geçen ay klonen kullandım ama adet gördüm yalniz hic yoğun olmadi normalde 10 gün suren adet 6 günde bitti sonra tam yumurtlama gününde tekrar leken geldi ve şuan yoğun bi şekilde devam ediyo böle bisi yasayan varmı benim bu ay boşa mi gitti simdi hala yumurta varmıdır ki acep
??yani 15 gün sonra adet mi oldun yendiden cnm lekem geldi ve devam ediyor dediğin kanaman mı? böyle bi durumda yumurtan yoktur canım. bu ay klomen kullanmadın ama geçen ay kullandın değil mi?
Evet canım bu ay kullanmadım adetinin 14. Günü başladı kanama şuan sanki adet gibi geliyor yani bu ayki yumurtalar da mi gitmiştir diyosun
Ay canım çok üzülüyorum ya bu ay çok umutluydum bu kanama oldu işte bitince gideyim bakalım doktora da kalmışmı yumurtareglin düzenli mi düzensiz mi cnm ilk defamı böyle geliyor?
yani kanama olduysa o döllenmeyen yumurtaların vücuttan dışarı atılması demek ama sen bence yinede bi dra git istersen
iyilik yok gitmedim kiz adetim geldi cunku sonra rahatladim..adetim ikinci gunde bitti pazar gunu kadar calistik bol bolHoşgeldin canısı anlat bakalım nasıl geçti neler yaptın? Tr de doktora gittin mi?
Ay canım çok üzülüyorum ya bu ay çok umutluydum bu kanama oldu işte bitince gideyim bakalım doktora da kalmışmı yumurta
merhabalar benim sat 12 mayis ancak 12 mayista sadece pembe hafifi akintim oldu sonrasinda kahverengi lekelenmem oldu ama esas kanama 15 mayista basladi. Akintimi takip ederek bu ay calisma yaptik. simdi ben BAT'i hesaplamak icin SAT'i 12 mayis mi 15 mayis mi almaliyim? Bu konuda fikir verebilicek olan var mi? Gerci adet olucakmisim gibi hissediyorum. Gazim var, siskinlik var ve akintim basladi hafif hafif batmalarimda var. Hayirlisi artik...
cok tesekkurler kiraz cicegim. bu durumda eger yarin adet olmazsam 10 haziran da test yapabilirim. Ama dedigim gibi adet olma ihtimalim yuksek gibi duruyo en azindan tum adet oncesi semptomlarim var. Neyse hayirlisi :) cok tesekkurler cevabin icin.ilk leke gelen tarih esas alınıyor cnm benim drum öyle diyor. kahverengi lekende 12 mayısta geldiyse o günü sayman lazım.
cok tesekkurler kiraz cicegim. bu durumda eger yarin adet olmazsam 10 haziran da test yapabilirim. Ama dedigim gibi adet olma ihtimalim yuksek gibi duruyo en azindan tum adet oncesi semptomlarim var. Neyse hayirlisi :) cok tesekkurler cevabin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?