merhabaa emibe hoşgeldinnn :)Merhaba anne adayları :) nasıl gidiyor çalışmalar ilerleme varmı. Topigi şimdi gördüm. Tüm yorumları okumadım. Topik sahibi hamile mi acaba :)cicida .
bende 1 yıldır evliyim. Hamile kaldım,ama malesef bebegimi 8 haftalık iken kaybetim
3 aydır çalışma var sonuç yok.
bakalım bu ay nasip olacakmı.
Topigi takip edecegim guzel haberlerinizi bekliyorum :)
E hos geldin kendi topigine :)merhabaa emibe hoşgeldinnn :)
topik sahibi hamile değil
Mart Nisan Mayıs anlamsız doğaçlama şekilde çalıştım,kalamadım.
Bu ayda yine zamanlama konusunda hunharcayım.
Hani böyle programlamış gibi olmasını istemiyorum nedense,birde iş hayatımız çok yoğun,genelde biz eşimle salonda karşılıklı koltuklarda uyuyakalıyoruz
Ama yine de yumurtmalama günlerini tahminen bi değerlendirsem mi diye düşünüyorum
Bebeğinizi 8 haftalıkken kaybetmnize üzüldüm doğrusu.... Yakın zamanda da bi arkadaşım 6. haftada ikizlerini kaybetti. Ancak şunu düşünüyorum en yakınen bildiğim mesela halam, 2 tane düşürmüş sonra 2 çocuğu olmuş. Bence sen bizdendaha pozitif olabilirsin, çünkü sende yumurta bir kere tutunmuş, ve o odada 8 hafta geçirmiş. Lütfen durumun sadece iyi yönlerine odaklan. Ahirette o senin meleğin olacak. Bunun yaşanma sebebi de senin sınavınç
Bi soru sordun nasıl borçlu çıktın bak ahahahaah bin cümle kurdum :)
bayadır giremiyodum, bir girdim tam girdim
klomenin inan henüz ne işe yaradığını bilmiyorum desem..E hos geldin kendi topigine :)
Bendede halen biŗşey yok
Bizde cok yogun calisiyoruz uyuya jaliyorz desem yeridir.
Yumurtlama gunlerini degerlendriyorz ama olmaynca olmuyor.
Bu ay klomen kulanmistm cok umutluydum
Adetime daha 3gun varken bu sabah gelivermiş erkenden :)
Hakkımızda hayırlısı :)
Guzel haberlerini bekliyorum mutlaka
ay valla napalım ordulu gelincim ya bekliyoruz cennetteki evlatlarımızıslm kizlar..ben geldim nasil siniz bakim ne var ne yok
işler iyimi diyor deli kızMecbur dayanıcaz artık fazla kalmadı zatencanım buarada toplam kaç kere çalıştınız işler iyimi
panterim sen hangi programı kullanıyosun ?Bencede bukadar da olmaz yani :) proğramda şuan hamile kalırsam %53 kova ,%46 balık diyo
hahahahahaha valla ya bende de böyle arızalı haller oluyo, delimiyiz neyiz anlamadım kiCanım sadece aşırı asabiyet var konu basit dahi olsa çok sinirlenip ağlıyorum 2 dk sonra bişeye çok komik olmasa bile kahkaha atıyorumbalataları yaktım sanırım sende varmı bişeyler
yaaaa o kadar ugursuz dediniz bak gördünmüuğursuz anam bu topik vala bakkPembepanterr
sonunda yerleştim ya şüjkürler olsun artık rahatımDiyene bak kendinde hala tık yok hahhakaçak nerelerdesin sen yerleştinmi yeni evine?
Kuzucum iki proğram kullanıyorum birisi özel günler diğeri iregl tavsiye ederimişler iyimi diyor deli kız
panterim sen hangi programı kullanıyosun ?
hahahahahaha valla ya bende de böyle arızalı haller oluyo, delimiyiz neyiz anlamadım ki
yaaaa o kadar ugursuz dediniz bak gördünmü
sonunda yerleştim ya şüjkürler olsun artık rahatım
Hoşgeldin canısı anlat bakalım nasıl geçti neler yaptın? Tr de doktora gittin mi?slm kizlar..ben geldim nasil siniz bakim ne var ne yok
No commentkızlar yahu size bişey sorcam.
adetten hemen sonra hamile kalanları okudum geçen.
e doktorlarda ayda bir tane yumurtlar kadın diyor, bununda günü 14. ve 16. gün arası.
E adetten sonra kalanlar nasıl kalıyor yahu.. çok egzantirik bi durum değil mi ?
bunu soruyorum çünkü adet sonrası bende istek oluyor. sizde de oluyor mu ?
Klomen yumurta oluşması için kullanılan bi ilaç canım sadece 5 gün kullanılıyo doktor kontrolüne gidiyosun gelişmiş kıvama gelmişse çatlatma iğnesi yaptıtıyosun bol bol çalışıyosun ve hiç bi halta yaramayıp kırmızı kartı görüyosunklomenin inan henüz ne işe yaradığını bilmiyorum desem..
İnşallah yararını görürsün embie
Benimde bi kaç kez erken geldi geçen aylarda., mevsim geçişinden kaynaklı..
Yumurtlama muhabbeti için ovulasyon testi kullanıyor bi çok bayan, ama çok umut bağlamamak için girişmiyorum.
şimdi hazirana bakalım neler olacak.
Bir arkadaşım 1 ayda hergün denedi olmuyor diye, düşün.... ve bu ay hamile kaldı.
bende nerde o güüçç.. fiuuuuuuuuuuuuu
Sendende güzel haberler ben bekliyorum cnm.. yaş kaç bu arada ?
İkisini birden içseydin hayatım bişey olmazdı kiaynı günün akşamı tatlım
İlk defa duydum tatlım ya :)Canlarim nasilsiniz ben sůt buharini denemek isdiyorum ama nasil bilmiyorum birde hastaligin kacinci gunu baslaniliyor bu olaya tek bildigim sute maydonoz dograyip buhara durmak ama hastaligin 5gunumu baslaniyor 3gun boyunca yumurtaliklaeim yemiz allha sukur ama tuplerim nasil bilmiyorum bn dogal yontem kullanmak isdiyorum esime soylemeden
teşekkür ederim canım bende senini çin dua edeceği rabbim hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin inşAllahbu topic'i 2 ay yoğunluktan doru düzgün takip edemedim
oturdum bu gece tümmmm muhabbetlerinizi tek teek okudum
topicte teki hamile olduğunu öğrenen kraliçelerimiz @doluanay@morincim @61sadem papatyaesra sizlere hayırlı uğurlu tombiş tontik sağlıklı bebişler için dua edeceğim. Vallahi bizim gururlarımızsınız
Sizden güç ve moral alıyoruz, buradan kopmayın ne olur arada bir yaşadıklarınızı duygularınızı değişimlerinizi paylaşın gitmeyin
yumurtlama günleri daha yüksek ihtimal hamile kalınıyormuş. ama her ilişkide hamile kalma ihtimali elbette var. Rabbim bili artık onu :):)kızlar yahu size bişey sorcam.
adetten hemen sonra hamile kalanları okudum geçen.
e doktorlarda ayda bir tane yumurtlar kadın diyor, bununda günü 14. ve 16. gün arası.
E adetten sonra kalanlar nasıl kalıyor yahu.. çok egzantirik bi durum değil mi ?
bunu soruyorum çünkü adet sonrası bende istek oluyor. sizde de oluyor mu ?
çok doğru bir tespitbu arada şunu farkettim .
sayfalarca hamilelik makalesi okumuşumdur şuana kadar.
eğer bi kadında şiddetli kasık batmasıvarsa, o hamiledir. bu analizi rahatlıkla yapabiliriz şuan valla. %90'ı yani..
bende bir geldim pir geldim paso yazıyorum skdskfldjsflkdjfldkfsdl
İkisini birden içseydin hayatım bişey olmazdı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?