iregl ye bi bakıyım bakim.Bende lady timer kullanıyorum,o da fena değil.Kuzucum iki proğram kullanıyorum birisi özel günler diğeri iregl tavsiye ederimbakıyorum da çok aktifsin bence enerjini başka yerde harca boşa gitmesin anladın sen onu
inşallah bu ay olur iyi düşünelim bilemeyiz ki bak4 hamile kraliçemizvar belki bu ay kreliçe sensin panterimKlomen yumurta oluşması için kullanılan bi ilaç canım sadece 5 gün kullanılıyo doktor kontrolüne gidiyosun gelişmiş kıvama gelmişse çatlatma iğnesi yaptıtıyosun bol bol çalışıyosun ve hiç bi halta yaramayıp kırmızı kartı görüyosunBen kullandım 3 tane fıstık gibi yumurtam vardı ama ne civciv çıktı ne kuş
morincim çok içten bi enerji veriyosun bana.Şimdiye kadar topic e yazdığın tüm mesajları okudum, allah sıhaatle huzurla evladını kucağını versin.teşekkür ederim canım bende senini çin dua edeceği rabbim hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin inşAllah
halsizlik mi kaldı sadece süper ya maşallahvala canım bşta bisirü şey pisikolojık hiisediyofum öğrendikten sonra inanrmısın hiç bir belirti yok oğlumda göğüslerim catlardı dokunamaz hatta yürüyemezdim bunda kasık batmalarım vardı ama geçti oda şükür sadece halsızım başka bi değişik yok b u arada hepiniz için dua ediyorum en yakın zamnda rabbım nasıp etsın hepinizee
ya pskolojik bir hadise tabiki. Hormonlar şuan zelzele yaşıyo geçer inş kısa zamalda canımve cok abes olucak ama eşimden soğudum suan gıcık kapıyorum ona ne yapsa batıyo :)cicida
ayyy....allah bizede görmeyi nasip etsin.....bak canım 8 gün vrken testim böyleydicicida
Allah hayırlısı versin cnm. hoşgeldin bu aradamerhabalar benim sat 12 mayis ancak 12 mayista sadece pembe hafifi akintim oldu sonrasinda kahverengi lekelenmem oldu ama esas kanama 15 mayista basladi. Akintimi takip ederek bu ay calisma yaptik. simdi ben BAT'i hesaplamak icin SAT'i 12 mayis mi 15 mayis mi almaliyim? Bu konuda fikir verebilicek olan var mi? Gerci adet olucakmisim gibi hissediyorum. Gazim var, siskinlik var ve akintim basladi hafif hafif batmalarimda var. Hayirlisi artik...
hayırlısı olsun canım ama hala adet olmamışsın inşAllah geç döllenmedir.Günaydın Arkadaşlar..
Benim SAT 7 Haziran ve hala adet olmadım.Bu sabah test yaptım tek çizgiyi gördüm.Hemde o kadar net bir tek çizgi ki ,acaba hayalet çizgi çıkarmı diye bakmatan şaşı oldumAma çıkmadı Şimdi adetin gelmesini bekliycez
günaydın canımmm :)yine sadece ben varım ve kimse yok
Günaydın Arkadaşlar..
Benim SAT 7 Haziran ve hala adet olmadım.Bu sabah test yaptım tek çizgiyi gördüm.Hemde o kadar net bir tek çizgi ki ,acaba hayalet çizgi çıkarmı diye bakmatan şaşı oldumAma çıkmadı Şimdi adetin gelmesini bekliycez
hayırlısı olsun canım onun bir vakti var işte bir daha ki ay için hepimize dua edeceğimTabiki saat gibi isleyen adetim sasmadi ve adet oldum. Neyse artik oteki sefere
hayırlısı olsun Fatoşcum bir dahaki aydan umutlarımızı kesmiyoruz ...Günaydın Arkadaşlar..
hiç sanmıyorum canım her kadın her ay en az bir yumurta geliştirir, ama çatlamama durumu olabilir. gün aşırı çalışmaları bence yumurtamaya odaklanmadan yap, allah yazdıysa olur :)Canlarim nasilsiniz bnm bu ay 27haziran bat calismalar gun asiri durumlari guzel gidiyor simdilik ama bnm takvima gore dun yumrtlama baslangicim galiba bu ay yumutlama olmadi bende cunku hic hassasiyetlik bir durumum yok ne goguslerde nede karnimda ;(sizce yumurtlamama gibi durum varmi
Ahh canimm insallh dedigin gibi olur Rabbim hayirlisini versin hakkimizda rabbim en dogrusunu bilir hayirlisi kafam karisti da ondan bole oldum yok clismalrda odaklanma yok sadece biraz once fark ettom;(hiç sanmıyorum canım her kadın her ay en az bir yumurta geliştirir, ama çatlamama durumu olabilir. gün aşırı çalışmaları bence yumurtamaya odaklanmadan yap, allah yazdıysa olur :)
Pembepanterr O ordulu gelin kiraz_cicegi Fatos3458 nyv @embie ve ben
Haziran ayı annesi bakalım içimizden kim çıkacak heyecanla bekliyorum
nasıl odaklanma yok canım ? amin tatlım ya inşallah Allah'ım isterse verir isterse alır. O gönüllerimizdeki dileklerimizi kabul eylesin.Ahh canimm insallh dedigin gibi olur Rabbim hayirlisini versin hakkimizda rabbim en dogrusunu bilir hayirlisi kafam karisti da ondan bole oldum yok clismalrda odaklanma yok sadece biraz once fark ettom;(
mevsimler çok karıştı fatoşcum ya bende de aynı durum oldu, negatif çıktı 2 gün sonra adet oldum. İnşallah sende ki drum tamamen hamilelikle ilgilidir.O zaman Bat'ları yazalım.....8 Haziran hala bekliyorum regl gelmedi....İdrar testi negatif.Göğüslerde hiç bir belirti yok sadece kasıklarda dolgunluk ,karında şişlik var o kadar.
Pembepanterr O ordulu gelin kiraz_cicegi Fatos3458 nyv @embie ve ben
Haziran ayı annesi bakalım içimizden kim çıkacak heyecanla bekliyorum
O zaman Bat'ları yazalım.....8 Haziran hala bekliyorum regl gelmedi....İdrar testi negatif.Göğüslerde hiç bir belirti yok sadece kasıklarda dolgunluk ,karında şişlik var o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?