Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kuzucum iki proğram kullanıyorum birisi özel günler diğeri iregl tavsiye ederim bakıyorum da çok aktifsin bence enerjini başka yerde harca boşa gitmesin anladın sen onu
iregl ye bi bakıyım bakim.Bende lady timer kullanıyorum,o da fena değil.
sizden motivasyon alıyoru sonra gidip enerjimi kullanıyorum aktifsem burda bil ki işler yolunda

inşallah bu ay olur iyi düşünelim bilemeyiz ki bak4 hamile kraliçemizvar belki bu ay kreliçe sensin panterim
teşekkür ederim canım bende senini çin dua edeceği rabbim hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin inşAllah
morincim çok içten bi enerji veriyosun bana.Şimdiye kadar topic e yazdığın tüm mesajları okudum, allah sıhaatle huzurla evladını kucağını versin.
halsizlik mi kaldı sadece süper ya maşallah
ve cok abes olucak ama eşimden soğudum suan gıcık kapıyorum ona ne yapsa batıyo :) cicida
ya pskolojik bir hadise tabiki. Hormonlar şuan zelzele yaşıyo geçer inş kısa zamalda canım
bak canım 8 gün vrken testim böyleydi cicida
ayyy....allah bizede görmeyi nasip etsin.....
Allah hayırlısı versin cnm. hoşgeldin bu arada

Günaydın Arkadaşlar..
Benim SAT 7 Haziran ve hala adet olmadım.Bu sabah test yaptım tek çizgiyi gördüm.Hemde o kadar net bir tek çizgi ki ,acaba hayalet çizgi çıkarmı diye bakmatan şaşı oldumAma çıkmadıŞimdi adetin gelmesini bekliycez

hayırlısı olsun canım ama hala adet olmamışsın inşAllah geç döllenmedir.

stresde yapıyoruz hep onun içinde geciyo reglimiz cnm. ama inşallah geç döllenmedirde ondan çıkmamıştır. bekle bakalım gelmezse bi daha test yaparsın bi kaç gün sonra

hayırlısı olsun Fatoşcum bir dahaki aydan umutlarımızı kesmiyoruz ...

Canlarim nasilsiniz bnm bu ay 27haziran bat calismalar gun asiri durumlari guzel gidiyor simdilik ama bnm takvima gore dun yumrtlama baslangicim galiba bu ay yumutlama olmadi bende cunku hic hassasiyetlik bir durumum yok ne goguslerde nede karnimda ;(sizce yumurtlamama gibi durum varmi

hiç sanmıyorum canım her kadın her ay en az bir yumurta geliştirir, ama çatlamama durumu olabilir. gün aşırı çalışmaları bence yumurtamaya odaklanmadan yap, allah yazdıysa olur :)

hiç sanmıyorum canım her kadın her ay en az bir yumurta geliştirir, ama çatlamama durumu olabilir. gün aşırı çalışmaları bence yumurtamaya odaklanmadan yap, allah yazdıysa olur :)
Ahh canimm insallh dedigin gibi olur Rabbim hayirlisini versin hakkimizda rabbim en dogrusunu bilir hayirlisi kafam karisti da ondan bole oldum yok clismalrda odaklanma yok sadece biraz once fark ettom;(

Ahh canimm insallh dedigin gibi olur Rabbim hayirlisini versin hakkimizda rabbim en dogrusunu bilir hayirlisi kafam karisti da ondan bole oldum yok clismalrda odaklanma yok sadece biraz once fark ettom;(
nasıl odaklanma yok canım ? amin tatlım ya inşallah Allah'ım isterse verir isterse alır. O gönüllerimizdeki dileklerimizi kabul eylesin.

O zaman Bat'ları yazalım.....8 Haziran hala bekliyorum regl gelmedi....İdrar testi negatif.Göğüslerde hiç bir belirti yok sadece kasıklarda dolgunluk ,karında şişlik var o kadar.
mevsimler çok karıştı fatoşcum ya bende de aynı durum oldu, negatif çıktı 2 gün sonra adet oldum. İnşallah sende ki drum tamamen hamilelikle ilgilidir.

benim bat 3 temmuz :) daha çooook var yahu.1 gün çalışıp bir gün dinlenerek gitme niyetindeyim bu ay. İlk defa kendimi bu kadar yorcamher gün yapınca sperm kalitesi düşüyormuş, bide aslında sabah çalışmak lazımmış canlı hüxre içinde ne ara yahu ne ara. çalıyoruz ediyoruz

O zaman Bat'ları yazalım.....8 Haziran hala bekliyorum regl gelmedi....İdrar testi negatif.Göğüslerde hiç bir belirti yok sadece kasıklarda dolgunluk ,karında şişlik var o kadar.

Benim yarin asilamam yapilicak BAT 25 haziran bakalim inşallah bu sefer guzel haber alirim canim sende inşallah hamilesindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…