• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Merhaba anne adayları :) nasıl gidiyor çalışmalar ilerleme varmı. Topigi şimdi gördüm. Tüm yorumları okumadım. Topik sahibi hamile mi acaba :) cicida cicida .
bende 1 yıldır evliyim. Hamile kaldım,ama malesef bebegimi 8 haftalık iken kaybetim :KK43:
3 aydır çalışma var sonuç yok.
bakalım bu ay nasip olacakmı.
Topigi takip edecegim guzel haberlerinizi bekliyorum :)
merhabaa emibe hoşgeldinnn :)
topik sahibi hamile değil:KK20::KK70:
Mart Nisan Mayıs anlamsız doğaçlama şekilde çalıştım,kalamadım.
Bu ayda yine zamanlama konusunda hunharcayım.:KK17:
Hani böyle programlamış gibi olmasını istemiyorum nedense,birde iş hayatımız çok yoğun,genelde biz eşimle salonda karşılıklı koltuklarda uyuyakalıyoruz :KK70:
Ama yine de yumurtmalama günlerini tahminen bi değerlendirsem mi diye düşünüyorum:KK51:
Bebeğinizi 8 haftalıkken kaybetmnize üzüldüm doğrusu.... Yakın zamanda da bi arkadaşım 6. haftada ikizlerini kaybetti. Ancak şunu düşünüyorum en yakınen bildiğim mesela halam, 2 tane düşürmüş sonra 2 çocuğu olmuş. Bence sen bizdendaha pozitif olabilirsin, çünkü sende yumurta bir kere tutunmuş, ve o odada 8 hafta geçirmiş. Lütfen durumun sadece iyi yönlerine odaklan. Ahirette o senin meleğin olacak. Bunun yaşanma sebebi de senin sınavınç ;)
Bi soru sordun nasıl borçlu çıktın bak ahahahaah bin cümle kurdum :)
bayadır giremiyodum, bir girdim tam girdim

merhabaa emibe hoşgeldinnn :)
topik sahibi hamile değil:KK20::KK70:
Mart Nisan Mayıs anlamsız doğaçlama şekilde çalıştım,kalamadım.
Bu ayda yine zamanlama konusunda hunharcayım.:KK17:
Hani böyle programlamış gibi olmasını istemiyorum nedense,birde iş hayatımız çok yoğun,genelde biz eşimle salonda karşılıklı koltuklarda uyuyakalıyoruz :KK70:
Ama yine de yumurtmalama günlerini tahminen bi değerlendirsem mi diye düşünüyorum:KK51:
Bebeğinizi 8 haftalıkken kaybetmnize üzüldüm doğrusu.... Yakın zamanda da bi arkadaşım 6. haftada ikizlerini kaybetti. Ancak şunu düşünüyorum en yakınen bildiğim mesela halam, 2 tane düşürmüş sonra 2 çocuğu olmuş. Bence sen bizdendaha pozitif olabilirsin, çünkü sende yumurta bir kere tutunmuş, ve o odada 8 hafta geçirmiş. Lütfen durumun sadece iyi yönlerine odaklan. Ahirette o senin meleğin olacak. Bunun yaşanma sebebi de senin sınavınç :KK66:
Bi soru sordun nasıl borçlu çıktın bak ahahahaah bin cümle kurdum :)
bayadır giremiyodum, bir girdim tam girdim
E hos geldin kendi topigine :)
Bendede halen biŗşey yok :(
Bizde cok yogun calisiyoruz uyuya jaliyorz desem yeridir.
Yumurtlama gunlerini degerlendriyorz ama olmaynca olmuyor.
Bu ay klomen kulanmistm cok umutluydum
Adetime daha 3gun varken bu sabah gelivermiş erkenden :)
Hakkımızda hayırlısı :)
Guzel haberlerini bekliyorum mutlaka

E hos geldin kendi topigine :)
Bendede halen biŗşey yok :KK43:
Bizde cok yogun calisiyoruz uyuya jaliyorz desem yeridir.
Yumurtlama gunlerini degerlendriyorz ama olmaynca olmuyor.
Bu ay klomen kulanmistm cok umutluydum
Adetime daha 3gun varken bu sabah gelivermiş erkenden :)
Hakkımızda hayırlısı :)
Guzel haberlerini bekliyorum mutlaka
klomenin inan henüz ne işe yaradığını bilmiyorum desem..:oops:
İnşallah yararını görürsün embie:KK200:
Benimde bi kaç kez erken geldi geçen aylarda., mevsim geçişinden kaynaklı..
Yumurtlama muhabbeti için ovulasyon testi kullanıyor bi çok bayan, ama çok umut bağlamamak için girişmiyorum.
şimdi hazirana bakalım neler olacak.
Bir arkadaşım 1 ayda hergün denedi olmuyor diye, düşün.... ve bu ay hamile kaldı.
bende nerde o güüçç.. fiuuuuuuuuuuuuu:KK51:
Sendende güzel haberler ben bekliyorum cnm.. yaş kaç bu arada ?

Mecbur dayanıcaz artık fazla kalmadı zaten :KK70: canım buarada toplam kaç kere çalıştınız işler iyimi :KK49:
işler iyimi diyor deli kız :KK70::KK70:
Bencede bukadar da olmaz yani :) proğramda şuan hamile kalırsam %53 kova ,%46 balık diyo :KK70:
panterim sen hangi programı kullanıyosun ?
Canım sadece aşırı asabiyet var konu basit dahi olsa çok sinirlenip ağlıyorum 2 dk sonra bişeye çok komik olmasa bile kahkaha atıyorum :KK70: balataları yaktım sanırım :KK70: sende varmı bişeyler :KK49:
hahahahahaha valla ya bende de böyle arızalı haller oluyo, delimiyiz neyiz anlamadım ki o_O
uğursuz anam bu topik vala bakk Pembepanterr Pembepanterr
yaaaa o kadar ugursuz dediniz bak gördünmü :KK200::anneadayı::KK200:
Diyene bak kendinde hala tık yok hahha :KK70: kaçak nerelerdesin sen yerleştinmi yeni evine?
sonunda yerleştim ya şüjkürler olsun artık rahatım :KK55:

bu topic'i 2 ay yoğunluktan doru düzgün takip edemedim:eek:
oturdum bu gece tümmmm muhabbetlerinizi tek teek okudum :KK200:
topicte teki hamile olduğunu öğrenen kraliçelerimiz @doluanay:anneadayı: @morincim:anneadayı: @61sadem:anneadayı: papatyaesra papatyaesra :anneadayı: sizlere hayırlı uğurlu tombiş tontik sağlıklı bebişler için dua edeceğim. Vallahi bizim gururlarımızsınızEn Büyük TÜRKİYE
Sizden güç ve moral alıyoruz, buradan kopmayın ne olur arada bir yaşadıklarınızı duygularınızı değişimlerinizi paylaşın gitmeyin:KK200:

kızlar yahu size bişey sorcam.
adetten hemen sonra hamile kalanları okudum geçen.
e doktorlarda ayda bir tane yumurtlar kadın diyor, bununda günü 14. ve 16. gün arası.
E adetten sonra kalanlar nasıl kalıyor yahu.. çok egzantirik bi durum değil mi ?
bunu soruyorum çünkü adet sonrası bende istek oluyor. sizde de oluyor mu ?

bu arada şunu farkettim .
sayfalarca hamilelik makalesi okumuşumdur şuana kadar.
eğer bi kadında şiddetli kasık batmasıvarsa, o hamiledir. bu analizi rahatlıkla yapabiliriz şuan valla. %90'ı yani..
bende bir geldim pir geldim paso yazıyorum skdskfldjsflkdjfldkfsdl

işler iyimi diyor deli kız :KK70::KK70:

panterim sen hangi programı kullanıyosun ?

hahahahahaha valla ya bende de böyle arızalı haller oluyo, delimiyiz neyiz anlamadım ki o_O

yaaaa o kadar ugursuz dediniz bak gördünmü :KK200::anneadayı::KK200:

sonunda yerleştim ya şüjkürler olsun artık rahatım :KK55:
Kuzucum iki proğram kullanıyorum birisi özel günler diğeri iregl tavsiye ederim :KK70: bakıyorum da çok aktifsin bence enerjini başka yerde harca boşa gitmesin anladın sen onu :KK53:

e doktorlarda ayda bir tane yumurtlar kadın diyor, bununda günü 14. ve 16. gün arası.
E adetten sonra kalanlar nasıl kalıyor yahu.. çok egzantirik bi durum değil mi ?
No comment :D

klomenin inan henüz ne işe yaradığını bilmiyorum desem..:oops:
İnşallah yararını görürsün embie:KK200:
Benimde bi kaç kez erken geldi geçen aylarda., mevsim geçişinden kaynaklı..
Yumurtlama muhabbeti için ovulasyon testi kullanıyor bi çok bayan, ama çok umut bağlamamak için girişmiyorum.
şimdi hazirana bakalım neler olacak.
Bir arkadaşım 1 ayda hergün denedi olmuyor diye, düşün.... ve bu ay hamile kaldı.
bende nerde o güüçç.. fiuuuuuuuuuuuuu:KK51:
Sendende güzel haberler ben bekliyorum cnm.. yaş kaç bu arada ?
Klomen yumurta oluşması için kullanılan bi ilaç canım sadece 5 gün kullanılıyo doktor kontrolüne gidiyosun gelişmiş kıvama gelmişse çatlatma iğnesi yaptıtıyosun bol bol çalışıyosun ve hiç bi halta yaramayıp kırmızı kartı görüyosun :KK70:Ben kullandım 3 tane fıstık gibi yumurtam vardı ama ne civciv çıktı ne kuş :-)

Son düzenleme:
Canlarim nasilsiniz ben sůt buharini denemek isdiyorum ama nasil bilmiyorum birde hastaligin kacinci gunu baslaniliyor bu olaya tek bildigim sute maydonoz dograyip buhara durmak ama hastaligin 5gunumu baslaniyor 3gun boyunca yumurtaliklaeim yemiz allha sukur ama tuplerim nasil bilmiyorum bn dogal yontem kullanmak isdiyorum esime soylemeden:KK66:
İlk defa duydum tatlım ya :)

bu topic'i 2 ay yoğunluktan doru düzgün takip edemedim:eek:
oturdum bu gece tümmmm muhabbetlerinizi tek teek okudum :KK200:
topicte teki hamile olduğunu öğrenen kraliçelerimiz @doluanay:anneadayı: @morincim:anneadayı: @61sadem:anneadayı: papatyaesra papatyaesra :anneadayı: sizlere hayırlı uğurlu tombiş tontik sağlıklı bebişler için dua edeceğim. Vallahi bizim gururlarımızsınızEn Büyük TÜRKİYE
Sizden güç ve moral alıyoruz, buradan kopmayın ne olur arada bir yaşadıklarınızı duygularınızı değişimlerinizi paylaşın gitmeyin:KK200:
teşekkür ederim canım bende senini çin dua edeceği rabbim hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin inşAllah :anneadayı:

merhaba kızlar ben pcos hastayım iki aydır adet olamıyordum ve gecen ay adet söktürücü aldım adet oldum bugun ovulasyon tarıhımın 10.gunu ve benden pembe cok az kan geldi bugun daha adetime 4 gun var yerleşme kanamaıs olabilir mi acaba adet sokturucu bu yumrtlamamı saglamıs olabılır mı kı

yumurtlama günleri daha yüksek ihtimal hamile kalınıyormuş. ama her ilişkide hamile kalma ihtimali elbette var. Rabbim bili artık onu :):)

bu arada şunu farkettim .
sayfalarca hamilelik makalesi okumuşumdur şuana kadar.
eğer bi kadında şiddetli kasık batmasıvarsa, o hamiledir. bu analizi rahatlıkla yapabiliriz şuan valla. %90'ı yani..
bende bir geldim pir geldim paso yazıyorum skdskfldjsflkdjfldkfsdl
çok doğru bir tespit
bende hala kasık batmaları dışında hiçbirşey yok

İkisini birden içseydin hayatım bişey olmazdı ki

Ictim o gun zaten cnm sorun yok sabah dra gittim 3 tane yumurtam oluşmuş gece 11de çatlatma ignemi vurucam yine 36saat sonrada çarşamba sabahi 11 de aşılamam yapilicak. Insallah ilk denememde tutar dua edin benim icin nolur kızlar :(
sende durumlar nasil canim hersey yolunda mi?

Back