- 23 Mart 2015
- 968
- 927
- 23
- 37
iregl ye bi bakıyım bakim.Bende lady timer kullanıyorum,o da fena değil.Kuzucum iki proğram kullanıyorum birisi özel günler diğeri iregl tavsiye ederimbakıyorum da çok aktifsin bence enerjini başka yerde harca boşa gitmesin anladın sen onu
![]()
sizden motivasyon alıyoru sonra gidip enerjimi kullanıyorum

inşallah bu ay olur iyi düşünelim bilemeyiz ki bak4 hamile kraliçemizvar belki bu ay kreliçe sensin panterimKlomen yumurta oluşması için kullanılan bi ilaç canım sadece 5 gün kullanılıyo doktor kontrolüne gidiyosun gelişmiş kıvama gelmişse çatlatma iğnesi yaptıtıyosun bol bol çalışıyosun ve hiç bi halta yaramayıp kırmızı kartı görüyosunBen kullandım 3 tane fıstık gibi yumurtam vardı ama ne civciv çıktı ne kuş
![]()

morincim çok içten bi enerji veriyosun bana.Şimdiye kadar topic e yazdığın tüm mesajları okudum, allah sıhaatle huzurla evladını kucağını versin.teşekkür ederim canım bende senini çin dua edeceği rabbim hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin inşAllah![]()

halsizlik mi kaldı sadece süper ya maşallahvala canım bşta bisirü şey pisikolojık hiisediyofum öğrendikten sonra inanrmısın hiç bir belirti yok oğlumda göğüslerim catlardı dokunamaz hatta yürüyemezdim bunda kasık batmalarım vardı ama geçti oda şükür sadece halsızım başka bi değişik yok b u arada hepiniz için dua ediyorum en yakın zamnda rabbım nasıp etsın hepinizee

ya pskolojik bir hadise tabiki. Hormonlar şuan zelzele yaşıyo geçer inş kısa zamalda canımve cok abes olucak ama eşimden soğudum suan gıcık kapıyorum ona ne yapsa batıyo :)cicida

ayyy....allah bizede görmeyi nasip etsin.....bak canım 8 gün vrken testim böyleydicicida

Allah hayırlısı versin cnm. hoşgeldin bu aradamerhabalar benim sat 12 mayis ancak 12 mayista sadece pembe hafifi akintim oldu sonrasinda kahverengi lekelenmem oldu ama esas kanama 15 mayista basladi. Akintimi takip ederek bu ay calisma yaptik. simdi ben BAT'i hesaplamak icin SAT'i 12 mayis mi 15 mayis mi almaliyim? Bu konuda fikir verebilicek olan var mi? Gerci adet olucakmisim gibi hissediyorum. Gazim var, siskinlik var ve akintim basladi hafif hafif batmalarimda var. Hayirlisi artik...