• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

cok haklisin canim inan ben bile kirildim simdi. Insallah en kisa surede bebeklerimize kavusuruz onlarla mutlu oluruz :)
Rabbim hepimizin gonlune gore versin canim inan sen anlayisli olmaya calissanda hep sirtina binouolar kullanmaya gelince cok guzel kullaniyolar sonra da bu laflari duymak insani uzuyor. Aradi bn eve gelince kusura bakma felan dedi saka kakaya dondu dedi neyse bn her lafa bakacak olsaydim yuzyuze bakmazdik bile dedim o yani isim var dedim kapadim ama ne olsa olk gelin o ya herkes onu hakli gorur ne olsa cocuklari varya herkes aman o uzulmesin der beni dislarlar kaynatam lar oyizden artik esimede desem bole bole oldu diye o bile beni umursamaz o kadar daraladimki artik inan tek sucum yabanci gelin olmam

Eltiye yüz verilmez canım bunu unutma ben mesela hiç yüz vermem doğru düzgün konuşmam selam selam ve benle konuşmaya bile çekinirler gözlerinde büyütüyolar :KK70: sen çok iyi niyetli yaklaşmışın ama o kadın iyilikten anlayan biri değil anlaşılan, salla gitsin konuşma şunla yaa tepkiye bak gerizekalı ay valla sinirlendim yaaa
Canimm sagolasin hakilsin bn eaim ne kadar uzak dur desede bn abarttim inanki oda dedi yuz verme diye ama bn nisanliyken cok laf duymama ragmen konustum yakin oldum hersey nisanliyken basladi vay bnm esim memur vay ben gelirken hicbirsey almamisim herseyi esim almis vay bn 5milyar maas aliyormusum vay bn cok sosyetik giyiniyormusum ama evimin halini bolmezler dugunu esim yapti eayayi esim aldi ama kredi cekti bn daha 9aylik gelinim ama kredi oduyorum elimize ayliknakit 100tl bile kalmiyor.neumis bn universote okudumda ne olmus yone evdeymisim falan filan okadar laf varki okadar bunladimki buda son damla oldum tastim aetik bnde

Canimm sagolasin hakilsin bn eaim ne kadar uzak dur desede bn abarttim inanki oda dedi yuz verme diye ama bn nisanliyken cok laf duymama ragmen konustum yakin oldum hersey nisanliyken basladi vay bnm esim memur vay ben gelirken hicbirsey almamisim herseyi esim almis vay bn 5milyar maas aliyormusum vay bn cok sosyetik giyiniyormusum ama evimin halini bolmezler dugunu esim yapti eayayi esim aldi ama kredi cekti bn daha 9aylik gelinim ama kredi oduyorum elimize ayliknakit 100tl bile kalmiyor.neumis bn universote okudumda ne olmus yone evdeymisim falan filan okadar laf varki okadar bunladimki buda son damla oldum tastim aetik bnde
Canım suç sende eşin bile görüşme diyomuş sen niye okadar yakınlık gösteriyosun ne gereği vardı ki hem okadar laf söz duymuşun senin onlara slm bile vermemen gerekiyo enazından bundan sonra öyle yap bari ayrıca kafan çok rahat eder

Canım suç sende eşin bile görüşme diyomuş sen niye okadar yakınlık gösteriyosun ne gereği vardı ki hem okadar laf söz duymuşun senin onlara slm bile vermemen gerekiyo enazından bundan sonra öyle yap bari ayrıca kafan çok rahat eder
Haklisinnn canimmm haklisin nedesen hakli su iyi niyetlinkalbimmm varya allh onu bildigi gibibyapsin kendimi kulalndiranda bnm hem kaynanama hemde eltimw karsi kisin kaynanamla ayni apartmandayiz kisin ona kullandirdim kendimi evimin yolunu bolmedim yatmadan yatmaya simdide eltime inan bekarken daha iyidim bn evlendigimden bu yana dis cevre yizunden huzurum yok herseyime maydonozlar herseyime

Haklisinnn canimmm haklisin nedesen hakli su iyi niyetlinkalbimmm varya allh onu bildigi gibibyapsin kendimi kulalndiranda bnm hem kaynanama hemde eltimw karsi kisin kaynanamla ayni apartmandayiz kisin ona kullandirdim kendimi evimin yolunu bolmedim yatmadan yatmaya simdide eltime inan bekarken daha iyidim bn evlendigimden bu yana dis cevre yizunden huzurum yok herseyime maydonozlar herseyime
Öyle konuşma neyse olan olmuş bundan sonrasına dikkatli ol ayrıca kızlar mecbur kalmadığınız sürece kayınvalideyle aynı evde yada aynı apartmanda oturmayaya çalışın uzak olmak herzaman daha iyi çok muhabbetin sonu iyi olmuyo

Öyle konuşma neyse olan olmuş bundan sonrasına dikkatli ol ayrıca kızlar mecbur kalmadığınız sürece kayınvalideyle aynı evde yada aynı apartmanda oturmayaya çalışın uzak olmak herzaman daha iyi çok muhabbetin sonu iyi olmuyo
Ahh canim ah hakkimizda hayirlisi olsun benim halimi dinlemeniz bolw ywtti inanki cok caresizim bundan sonra hersey farkli olacak bnm icinde ayni oturmayacaktik ama bizden habersiz evi tuymuslar kaporada vermislerdi yani anlican gec kalmistik biz baska evi bulmaya ama tasinicaz allhin izniyle ev bakiyoruz Ama yok adam gibi ev yok birde hastayim ya onun etkiside var cok bunaliim haldeyim bn sagol yanimda oldugun icin

Z zulamm inan canım hiçbişiy anlamadım ben,Eltin sana ne demek istemiş :KK69:
Oglu oldu bir haftalik yaa iki bn de yardima gittim misafiri geldi neyse bn hazirlandim tam cikacekken bebis agladi bnde seveyimde ogle gideyim sen emziriken dedim oda bana sanki sen gidince acmi birakacagim dedi canimmm :(pek zoruma gitti

Ahh canim ah hakkimizda hayirlisi olsun benim halimi dinlemeniz bolw ywtti inanki cok caresizim bundan sonra hersey farkli olacak bnm icinde ayni oturmayacaktik ama bizden habersiz evi tuymuslar kaporada vermislerdi yani anlican gec kalmistik biz baska evi bulmaya ama tasinicaz allhin izniyle ev bakiyoruz Ama yok adam gibi ev yok birde hastayim ya onun etkiside var cok bunaliim haldeyim bn sagol yanimda oldugun icin
Nedemek hayatım burda birbirimizin dertlerini dinlemeye çare ve destek olmaya varız inşallah en kısa zamanda ev bulur çıkarsınız sonrasındaki farkı anlıycaksın evinize huzur gelicek

Nedemek hayatım burda birbirimizin dertlerini dinlemeye çare ve destek olmaya varız inşallah en kısa zamanda ev bulur çıkarsınız sonrasındaki farkı anlıycaksın evinize huzur gelicek
Insallh canim insallh cok sagoll canimcigim bnm allh razi olsun guzel kalpli arkadasim inan huzura kafa rahatligina cok ihtiyacim var ;(

Arkadaşlar adetlerim duzensizdi duzensizlik için hap kullanıyorum ya ben yumurtlama dönemimi nasıl anliycam:110:

Oglu oldu bir haftalik yaa iki bn de yardima gittim misafiri geldi neyse bn hazirlandim tam cikacekken bebis agladi bnde seveyimde ogle gideyim sen emziriken dedim oda bana sanki sen gidince acmi birakacagim dedi canimmm :KK43:pek zoruma gitti

Lohusalık saçmalaması olmuş,seninki de bir nevi " ALGI DA SEÇİCİLİK"gibi gözüküyor.:cool:Kafamızda hamile kalamamayı takıntı haline getirdikçe her söylenen söz "İMA" gibi gelecektir.O sebeple bu süreci iyi atlatmaya çalışmak lazım.Çünkü biz kesinlikle Anne olucaz(Allahın izniyle)..Anneler güçlü olmalı:KK19:Sonrasında istediğin kişiye şamarı yapıştırırsın:KK67:Hatta gerekirse al bebişini göğsünü gere gere git o eltinin yanına aynı cümleyi kur:63:"Ben evladımı her halükarda doyuran annelerdenim"de:KK70:Daaaaank! etsin kafasına...

Arkadaşlar adetlerim duzensizdi duzensizlik için hap kullanıyorum ya ben yumurtlama dönemimi nasıl anliycam:110:
yumurtlama testleri var canım nette satılıyor 50 lisi 30 tl falan ondan alabilirsin madem adetin düzensiz hergün yaparsın testi çift çizgi çıktığı gün yumurtlama oluyordu sanırım

Canlarim nasilsiniz ben sůt buharini denemek isdiyorum ama nasil bilmiyorum birde hastaligin kacinci gunu baslaniliyor bu olaya tek bildigim sute maydonoz dograyip buhara durmak ama hastaligin 5gunumu baslaniyor 3gun boyunca yumurtaliklaeim yemiz allha sukur ama tuplerim nasil bilmiyorum bn dogal yontem kullanmak isdiyorum esime soylemeden;)

Lohusalık saçmalaması olmuş,seninki de bir nevi " ALGI DA SEÇİCİLİK"gibi gözüküyor.:cool:Kafamızda hamile kalamamayı takıntı haline getirdikçe her söylenen söz "İMA" gibi gelecektir.O sebeple bu süreci iyi atlatmaya çalışmak lazım.Çünkü biz kesinlikle Anne olucaz(Allahın izniyle)..Anneler güçlü olmalı:KK19:Sonrasında istediğin kişiye şamarı yapıştırırsın:KK67:Hatta gerekirse al bebişini göğsünü gere gere git o eltinin yanına aynı cümleyi kur:63:"Ben evladımı her halükarda doyuran annelerdenim"de:KK70:Daaaaank! etsin kafasına...
Ya bn onu anlamaya calisiyorum da ne alalka bn sadece bebegi biraz seveyim de evw geceyim sen emzirirkwn hazir uyanikken demwk isdedim oda bunun bal gibi farkinda canim. Bnm tek yapmam gereken sey uzak durmamm bn daha 9aylik evliyim 6.deneme miz oyuzden bunu kendi durumumada baglamadim aklima bile gelmedi canikom sadecw lafi agir geldi bn onu demwk isdemisdim

Canlarim nasilsiniz ben sůt buharini denemek isdiyorum ama nasil bilmiyorum birde hastaligin kacinci gunu baslaniliyor bu olaya tek bildigim sute maydonoz dograyip buhara durmak ama hastaligin 5gunumu baslaniyor 3gun boyunca yumurtaliklaeim yemiz allha sukur ama tuplerim nasil bilmiyorum bn dogal yontem kullanmak isdiyorum esime soylemeden:KK66:
CANIM GALIBA HASHAS DÖNEMDESİN SENDEo_O sana soranlarada bebek istemıyoruz de uğraşıyoruzz deme :KK76:bide eltınle aranda gecen meseleyı tekrar tekrar okudum anlamdım :KK22:sen gidince emzirmıycem sankı sevmek nerde bu nerde neyseeee:KK24: sen kafana kimseyi takma kocanla mutluysan gerisii hıkaye:KK36: sen kıskandır onu eşinle gezin tozun çoçuk yok sonuçta gece dışarılara cıkın çay kahve için ve sen bunu ona 1 bin katarak anlat hiçibir kadın yokturki başkasının mutluluğunu kıskanmasın :KK4::KK4:

Back