• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

ah canımmsınn ya bekle bakalımm allhımmmın vardır bır bıldıgıı kuzucugumm sıkamm su guzell kalplı canınıdaa
Yapacak bişey yok canım hayırlısı olsun sadece okadar belirti yaşadım hala adet olmadım 3-3,5 saat sonuç bekledim biran negatif çıkınca üzüldüm doğrusu:mad:

70 lira verdim birde be :-) okadar beklediğimde cabası :p

Niye para verdin yaw ozelemi gittin devlete gidivereydin beleşe nolcakk :))

Hala adet olmadım canım okadar belirti olunca dedim var bişey kocaman bi yalan oldu :KK43: aynen birlikte diğer ay başarıcaz inşallah :KK66:

Bugün yada yarin gelir seninkide cnm test sonucunu öğrenince hemen geliyo kendimden biliyom :D
basaricaz kuzum ben yarin gidiyorum dra bakalim ne dicek ve kistim ne durumda onada baktirmam lazim

Yapacak bişey yok canım hayırlısı olsun sadece okadar belirti yaşadım hala adet olmadım 3-3,5 saat sonuç bekledim biran negatif çıkınca üzüldüm doğrusu:mad:
haklısınn tabıkıı canımm bnmm kolay degıll cok ıı anlaıyorumm halını atess olcerınn varmı atesını bır olcsene merakk ettımm benn olctumm atesımm dusmesı gerekken 36.6 cıkıyorr 3 gundurr gercıkk 3 gunn oncede pek yuksektı hastaydımm bnde ondan yukselmıstıı

göğüslerde hassasiyet varmı canım yoksa kndini hiç mutlu sona hazırlama bek ben öyle yapıyorum bugün tam 10 gün kaldı bnm tık yok coksakin bedenim hamılelık olsa hısseder bnce anne rabbım tarafındaa :KK43:
Ya bi arkadaşım aşırı sızlıyodu benim dedi o derece değil benim ama ağrı fln adetten 2 hafta önce başladı, dün de kahverengi akıntı oldu

C
haklısınn tabıkıı canımm bnmm kolay degıll cok ıı anlaıyorumm halını atess olcerınn varmı atesını bır olcsene merakk ettımm benn olctumm atesımm dusmesı gerekken 36.6 cıkıyorr 3 gundurr gercıkk 3 gunn oncede pek yuksektı hastaydımm bnde ondan yukselmıstıı
canım acilde baktılar 36 derece çıktı canım :(

Niye para verdin yaw ozelemi gittin devlete gidivereydin beleşe nolcakk :))
Ayyy nebilim biz herzaman acile oraya gidiyoz muayeneyi de o hastanede oluyorum ama yalan söylemim 70 lira vermek zoruma gitti teste :)

Bugün yada yarin gelir seninkide cnm test sonucunu öğrenince hemen geliyo kendimden biliyom :KK70:
basaricaz kuzum ben yarin gidiyorum dra bakalim ne dicek ve kistim ne durumda onada baktirmam lazim[/QUOTE

Back