- 3 Ocak 2024
- 39
- 19
- 32
-
- Konu Sahibi Selin010323
Bende aynı şeyi düşünüyorum ama çocuğum 1 yaşında henüz biraz daha büyümesini istiyorumBoşanın o zaman, eşiniz de boşandıktan sonra çocuğuna babalık yapmaya devam edecektir. Zaten amacına ulaşmış evlilik.
Açıkçası bu evliliği zorlamak niyetinde değilim hani yürütmek için bende en ufak bir istek yok sadece çocuğum çok küçük onun biraz daha büyümesini bekliyorum onun için sabrediyorumEsiniz bosanmak mi istiyor? Beraber evlilik terapisi alabilirsiniz.
Burhantoş sakin aşkoİçmiş de beraber olmuş da bu yüzden evlenmiş de. Sen şuna o an canım öyle istedi digerine sepet havası çektim, şimdi de pişmanım desene. Uzak dur adamdan.
Böyle kıymet bilmeyip sonradan zırlayan tiplere aşırı ayar oluyorum yaBurhantoş sakin aşko
Biraz daha büyürse daha zor olur. Sorular soracak, evde babasını arayacak. Babalı evden babasız eve geçiş asıl zor kısım. Şimdi 1 yaşında hiç bir şeyin farkında değil bilinci yok.Bende aynı şeyi düşünüyorum ama çocuğum 1 yaşında henüz biraz daha büyümesini istiyorum
Beybimm sonra bani yiyon kaliyoz burda sensizBöyle kıymet bilmeyip sonradan zırlayan tiplere aşırı ayar oluyorum yaHerifin başına ekşimese bari.
Ama kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için bi düzen kurabilmek için çalışmak zorundayım ve çocuğumu şu an kimseye bırakamam çok küçük kıyamıyorumBence kararliysaniz çocuğun büyümesini beklemeyin. Aklı biseylere erdikce onun için daha zor ve sarsıcı olur ayrılmanız.
Eski sevgilime dönme gibi bir düşüncem asla yok zaten o da öyle birşeyi kabul etmez ben de böyle bir niyetle gitmem sadece aklımda ve kalbimde başkası varken sevmediğim biriyle kalmak beni çok rahatsız ediyor yanımda ki insana da haksızlık oluyor bunu yaşamak istemiyorumNe olursa olsun eski sevgilini asla rahatsız etme bir yol çizmişsin artık. O aşk bu aşk yok o adam yok bu adam derdine düşme şuan odaklanman gereken tek şey anneliğin ve çocuğun ona duyduğun aşk.
Dramatize hale getirme isteyerek olmuş şeyler isteseydin hamileliği sonlandırıp evlenmeme gibi bir seçeneği kullanabilirdin. Köprünün altından sular akmış artık pişman olsan ne yazar.
Boşanacaksan cocugunla yeni bir hayat kur ailenin yanına dön çalış.
İşte bir anlık düşüncesizlik hata böyle vahim bir sonuca neden oluyor ben de böyle olacağını hiç düşünmemiştimnasıl bu kadar kolay hamile kalıyorsunuz valla benim aklım da bunu almıyor
Öyle bir niyetim yok zaten de bu sonucu nerden çıkardınız çok merak ettimBöyle kıymet bilmeyip sonradan zırlayan tiplere aşırı ayar oluyorum yaHerifin başına ekşimese bari.
Benim pişman olduğum tek şey hayatımı mahvedecek bir hata yapmış olmam. Ben bu hatayı yapmasaydim da eski sevgilimle bir geleceğimiz olmayacaktı zaten o yüzden ona dönme gibi bir niyetim asla yokİçmiş de beraber olmuş da bu yüzden evlenmiş de. Sen şuna o an canım öyle istedi digerine sepet havası çektim, şimdi de pişmanım desene. Uzak dur adamdan.
Eski sevgilime dönme gibi bir düşüncem asla yok zaten o da öyle birşeyi kabul etmez ben de böyle bir niyetle gitmem sadece aklımda ve kalbimde başkası varken sevmediğim biriyle kalmak beni çok rahatsız ediyor yanımda ki insana da haksızlık oluyor bunu yaşamak istemiyorum