-
- Konu Sahibi Selin010323
“Böyleleri içip içip tek gecede hamile kalıyor” demişsiniz. Kötü niyetiniz yoksa “içip içip” ifadesini nereye koyacağız???Yalnış anladınız böyleleri derken hemen kolaylıkla hamile kalanlara dedim kötü bir niyetim yoktu
Yalanmı içmemişte iftiramı atmışım“Böyleleri içip içip tek gecede hamile kalıyor” demişsiniz. Kötü niyetiniz yoksa “içip içip” ifadesini nereye koyacağız???
Allah da size vermemiş ona vermişYalanmı içmemişte iftiramı atmışım
Yoooo doğru ben yalan söyledin demedim ki. Ayrıca benim iki tane evladım var cennetteAllah da size vermemiş ona vermiş
bu yalan mı burada iftira mı atmış?
37905 kere yazmışsınız hanımefendi, başınız sağolsun, gördüm.Yoooo doğru ben yalan söyledin demedim ki. Ayrıca benim iki tane evladım var cennette
bunu diyen de sizsinizDimi birde bana “Allah bana vermiş sana vermemiş” diyor ben hakkettim sen haketmedin dermiş gibi bu laftan sonra açtım ağzımı yumdum gözümü
İnşallah kavuşurum bende
37905 kere yazmışsınız hanımefendi, başınız sağolsun, gördüm.
bunu diyen de sizsiniz
yalan yok iftira yok her şeye alınıyorsunuz sonra da ee ben ne dedim, "o öyle dermiş gibi dedi" diyip üste çıkıyorsunuz.
Öncelikle başınız sağolsun Allah en doğru zamanda sağlıkla evlat sahibi olmanızı nasip etsin. Ancak en başta vurgu yaptığınız şey maalesef bambaşka değildi. Direkt böyleleri içip içip hamile kalırken ben niye kalamıyorum diye açıktan söylediniz üstelik -böyleleri- diye konu sahibini hedef göstererek. Allahın işine mi karışacaksınız o çocuğun dünyada nasibi varmış bir hata sonucu veya değil, bu dünyaya gelmiş. İnşallah bana da nasip olur diyip hedef göstermemeyi de seçebilirdiniz. Bi insanın kalbini kırmak yerine. İyi akşamlar dilerimOfffff tamam yaaa gereksiz çok uzadı konu ben hatalıyım oldumu yeter ya. Benim en başta vurgu yaptığım şey bambaşkaydı konu nereye geldi yeter
Ya bakın benim konu sahibine hiç bir vurgum yoktu sadece çok kolay hamile kalan anlamında böyleleri dedim sonrada kendisinede dedim böyle demek istemediğimiÖncelikle başınız sağolsun Allah en doğru zamanda sağlıkla evlat sahibi olmanızı nasip etsin. Ancak en başta vurgu yaptığınız şey maalesef bambaşka değildi. Direkt böyleleri içip içip hamile kalırken ben niye kalamıyorum diye açıktan söylediniz üstelik -böyleleri- diye konu sahibini hedef göstererek. Allahın işine mi karışacaksınız o çocuğun dünyada nasibi varmış bir hata sonucu veya değil, bu dünyaya gelmiş. İnşallah bana da nasip olur diyip hedef göstermemeyi de seçebilirdiniz. Bi insanın kalbini kırmak yerine. İyi akşamlar dilerim
Valla benimde aklım almıyor. 8 yıl oldu hiç hamile kalmadım.nasıl bu kadar kolay hamile kalıyorsunuz valla benim aklım da bunu almıyor
Bu kişi en azından korunmamiş.2,3 tane korunma yöntemiyle ayda 1 ilişkide hamile kalanlar var.var oğlu var.konu sahibine gelene kadar ohoo.bizimki de kader işte.Valla benimde aklım almıyor. 8 yıl oldu hiç hamile kalmadım.
Ya bakın benim konu sahibine hiç bir vurgum yoktu sadece çok kolay hamile kalan anlamında böyleleri dedim sonrada kendisinede dedim böyle demek istemediğimi
Doğru söylüyorsun valla. Nasip kısmet, ben kabullendim artık. Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de vardır bir hayır.Bu kişi en azından korunmamiş.2,3 tane korunma yöntemiyle ayda 1 ilişkide hamile kalanlar var.var oğlu var.konu sahibine gelene kadar ohoo.bizimki de kader işte.
Geri çekilme korunma yöntemi değildirDoğru söylüyorsun valla. Nasip kısmet, ben kabullendim artık. Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de vardır bir hayır.