- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- 83
İnşallah bu ayda olmazsa süt maydanoz buharını denicem birde belki vesile ondan olurEvet canım bizimde sınavımız bu biz hep odaklandığımız için kötü hissettiriyor insan imreniyor tabi etrafındakilere Allah daha fazla aratmasın bizede nasip olsun inşallah
Hadi hayırlısı diyelim inşallah hiç gerek kalmazİnşallah bu ayda olmazsa süt maydanoz buharını denicem birde belki vesile ondan olur
Amin bu ay çok dua ettim Allah kabul etmiştir inşallahHadi hayırlısı diyelim inşallah hiç gerek kalmaz
Allah büyüktür yeterki o istesinAmin bu ay çok dua ettim Allah kabul etmiştir inşallah
Öyle canım sen ne zamandır istiyorsunAllah büyüktür yeterki o istesin
Canım ben 8 yıldır evliyim 3 yılı korunarak geçti sonra korunmayı bıraktık olmadı ben hep gidiyordum doktora bişey çıkmıyordu eşim rahatsızlığından dolayı hastaneye gidince varikosel olduğunu öğrendik meğer ondan olmuyormuş belkide korunmsaydık olmazdı yada olurmuydu bilmiyorum orasını Allah bilir neyse işte eşim ameliyat oldu çok şükür değerleri çok güzel arttı sonra hamile kaldım tabi ben öğrendiğimde nerdeyse 2 aylık olmuştu ama gelişimi durmuştu yani gerideydi haftasına göre kalbini dinlemek için gittiğimde öğrendim kalbini duymadığımız içinde boş gebelik dedi doktor bundan 4 ay önceydi zaten şimdi bekliyorum daha nasip olmadı herkez kürtajdan sonra çabuknolır dedi doktorum da öyle dedi ama bilmiyorum hayırlısı inşallah bu ay nasip olurÖyle canım sen ne zamandır istiyorsun
İçirdim canım içirmezmiyim bende içtim çok sevmesemde inşallah dediğin gibi zoru geçmişizdir insan her ihtimali düşünüyor bide doktor eşime ek vitamin ilaçları vermişti Neo fortil diye bi ilaç bittikten sonra tekrar tahlil yaptırıcaktı ama bu kökü kuruyusuca virüs geldi bide onca derdin arasında bu sefer gidemedi ama ondan öne yaptırmıştı tahlil kendi doltoruna gösterdim süper dedi olucak korkma falan dedi bu arada eşimin hareketli sıperm sayısı ameliyattan önce %5 kk en sonra %75 oldu çok şükür rabbime doktorumuzda şaşırmıştı inşallah gelir meleklerimiz tek isteğimiz oSiz zoru gecmissiniz Allah in izniyle üzülme evet çabuk oluyor bizim tanidiginda 4 ay içerisinde tekrar olmuştu eşine keçi boynuzu özü pekmezi al daha da şansın artar biz kullandık çok faydasını gördük doktor bile şaşırdı hatta sende iç yumurtalıklarına faydalı olur Allah büyük stres yapma
İnşallah canım inşallah şaşırıyorum bende artık hangi kuru yapayım hangi duayı edeyim diye Allah büyük ama elbet bizde o duyugulari tadacagiz hatta senin belki de bu ay gelmiştir inşallah senin olsun da sen de bize dua edersinİçirdim canım içirmezmiyim bende içtim çok sevmesemde inşallah dediğin gibi zoru geçmişizdir insan her ihtimali düşünüyor bide doktor eşime ek vitamin ilaçları vermişti Neo fortil diye bi ilaç bittikten sonra tekrar tahlil yaptırıcaktı ama bu kökü kuruyusuca virüs geldi bide onca derdin arasında bu sefer gidemedi ama ondan öne yaptırmıştı tahlil kendi doltoruna gösterdim süper dedi olucak korkma falan dedi bu arada eşimin hareketli sıperm sayısı ameliyattan önce %5 kk en sonra %75 oldu çok şükür rabbime doktorumuzda şaşırmıştı inşallah gelir meleklerimiz tek isteğimiz o
Ya canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için Allah hepimize nasip etsin inşallah dua etmezmiyim her koşulda herzaman dua ediyorum Yüreği evlatnhasretiyle yanıp tutuşanlara Allah büyüktür biz ne desek boş ziz araştırınız mı doktor ne diyorİnşallah canım inşallah şaşırıyorum bende artık hangi kuru yapayım hangi duayı edeyim diye Allah büyük ama elbet bizde o duyugulari tadacagiz hatta senin belki de bu ay gelmiştir inşallah senin olsun da sen de bize dua edersin
Bizde de durum böyleYa canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için Allah hepimize nasip etsin inşallah dua etmezmiyim her koşulda herzaman dua ediyorum Yüreği evlatnhasretiyle yanıp tutuşanlara Allah büyüktür biz ne desek boş ziz araştırınız mı doktor ne diyor
Canım Allah büyüktür bunların hepsi imtihan sınavdır bize Allah nasip ettikten sonra bunun gibi dertlere bakmaz pkoyu bilmiyorum adetlerin nasıl düzenşimidir doktor yok demiş sanaİki yıl boyunca gitmedigim doktor kalmadı Allah a şükür tahlillerimiz temiz çıktı eşimde hareket problemi vardı az bişi onu da hallettik klomen tedavisi gördüm 3 kere 3 tane yumurta oluşmasına rağmen gebelik olmadı en sonunda dediler rahim filmi çekelim onunda çektirdim şükürler olsun onda da birşey çıkmadı aşılama yapalım dediler ben ara vermek istedim çok yiprandim o süre içerisinde doktorda dedi vaktini bekliyorsun diye bakalim Allah ne zaman nasip edecek benim sadece lh yüksekti biraz ben pko dan şüphelendim doktor olabilir sorun değil pko degilsin dedi acaba ondan mı onu da kafama takmaya başladım
Lh kaçtı senin canım benim 3.67Bizde de durum böyle
En fazla bir hafta oynar gununden ay atlamaz hiçCanım Allah büyüktür bunların hepsi imtihan sınavdır bize Allah nasip ettikten sonra bunun gibi dertlere bakmaz pkoyu bilmiyorum adetlerin nasıl düzenşimidir doktor yok demiş sana
Yok benim 3 ten fazlaydı hatta ben doktora lh im baya yüksek bu bir sorun mu pko olabilir miyim dedim hayır hiç birşeyin yok rahimin tertemiz pkoda kist oluyor dediLh kaçtı senin canım benim 3.67
İyi o herkeste oluyor benimde bazen öyle olurEn fazla bir hafta oynar gununden ay atlamaz hiç
İyi bari bende kendimde artık sorun aramaya başladımİyi o herkeste oluyor benimde bazen öyle olur
Canım doktor yok diyorsa yoktur ben değerlere falan takılmam sende takma burda okadar konu okudum neler neler işte Allah nasip ettimi ediyor isterse imkansız olsun Allah varsa imkanda vardır canım emin olYok benim 3 ten fazlaydı hatta ben doktora lh im baya yüksek bu bir sorun mu pko olabilir miyim dedim hayır hiç birşeyin yok rahimin tertemiz pkoda kist oluyor dedi
Orası öyle doğru söylüyorsun bizimde vaktimiz varCanım doktor yok diyorsa yoktur ben değerlere falan takılmam sende takma burda okadar konu okudum neler neler işte Allah nasip ettimi ediyor isterse imkansız olsun Allah varsa imkanda vardır canım emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?