Hamile kalamıyorum

Pelinsu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
81
29
38
30
Merhabalar. Ben bir problemimi paylaşmak istiyorum. 15 gün önce hafifi kanamalı pıhtılı adetim oldu. 1 yıla yakın çocuğum olmuyor doktora gittim bir şeyin yok kafana taktığın için olmuyor dedi. Şimdi adetime 12 yün var daha ama yine pıhtılı kanamam oldu? Doktor bir sorun görmüyor. Bana ne oluyor böyle yaşayan oldu mu hiç? Ben mi çok takıyorum nolur birisi cevap versin

Adetlern düzenli mi canm normalde. Yumurtlama gününü falan takip ettirdin mi doktora yada kendin evde ovulasyon testiyle takip ettin mi. Hani belki yumurtlama gününü kaçıryosundur. Doktor sende sorun yok demiş o zaman bide eşine baktrn

Canım bunu herkes yaşıyor merakketme hatta pıhtı olmadı daha iyidir bazen için temizlenmiş oluyor tabi pıhtuların çok büyük olmaması kaydıyla doktorlarda bunu söyler evet Kafaya takma kısmı doğru ne kadar sıtres yaparsan okadar zor oluyor tabi bende sıtresle baş edemeyenler denim ne kadar sana söylesemde çok olmamış canım inşallah en kısa zamanda anne olmak nasip olur sana

Evet çok düzenliydi. Eşime de baktırdık onda da bir problem çıkmadı. Kafaya taktığım için olmadığını söylüyor bütün. Doktorlar ilk defa iki adet arası kanamam oldu

Amin Allah razı olsun. Kafaya takmak istemiyorum ama elimde değil

Benimde sorun olamamasina rağmen 2 yılı gecik olmuyor canım vakti zamanı var demek üzülmemek elde olmuyor ama bunda da bir hayır vardır inşallah tez vakitte hissedersin bebeğini

Eşinde bi baktırsın
Evet haklısın elde değil ama üzme kendini bak çok şükür bi sıkıntınız yokmuş iyi tarafından bak rahat olmaya çalış keyfini çıkar yeni evli sayılırsın ilişkilerde bebek odaklı olma rahat olmaya bak inşallah olucaktır kız ben napiym ozaman bende 8 yıldır evliyim aaaa

Benimde sorun olamamasina rağmen 2 yılı gecik olmuyor canım vakti zamanı var demek üzülmemek elde olmuyor ama bunda da bir hayır vardır inşallah tez vakitte hissedersin bebeğini
Kız sendemi burdasın

Hiç bizaman umutsuz olmayın Allah var Allah yar

Canim kan tahlillerini yaptirdinmi bende ikinciye bir sene hamile kalamadim netten arastirdim d vitamini damla kullandim 1 ay d vitaminimde dusuktu zaten bir ay sonunda hamile kaldim faydasi var diye biliyorum bir arastir istersen tabi folik asitte cok onemli yumurtalari guclendirmek icin

Bende napalım hem derdimize çare hemde sıkıntıdan bacım valla uykularda haram oldu bize zaten ne olacak halimiz artık bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah
Öyle vallah üzül uzul nereye kadar daha çok stres oluyoruz bari burda kafamız dagiliyor

Kızlar ovulasyon testi deneyin denemekten yarar var yumurtlamayı kaçırıyor olabilirsiniz bi deneyin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…