Adetlern düzenli mi canm normalde. Yumurtlama gününü falan takip ettirdin mi doktora yada kendin evde ovulasyon testiyle takip ettin mi. Hani belki yumurtlama gününü kaçıryosundur. Doktor sende sorun yok demiş o zaman bide eşine baktrnMerhabalar. Ben bir problemimi paylaşmak istiyorum. 15 gün önce hafifi kanamalı pıhtılı adetim oldu. 1 yıla yakın çocuğum olmuyor doktora gittim bir şeyin yok kafana taktığın için olmuyor dedi. Şimdi adetime 12 yün var daha ama yine pıhtılı kanamam oldu? Doktor bir sorun görmüyor. Bana ne oluyor böyle yaşayan oldu mu hiç? Ben mi çok takıyorum nolur birisi cevap versin
Canım bunu herkes yaşıyor merakketme hatta pıhtı olmadı daha iyidir bazen için temizlenmiş oluyor tabi pıhtuların çok büyük olmaması kaydıyla doktorlarda bunu söyler evet Kafaya takma kısmı doğru ne kadar sıtres yaparsan okadar zor oluyor tabi bende sıtresle baş edemeyenler denim ne kadar sana söylesemde çok olmamış canım inşallah en kısa zamanda anne olmak nasip olur sanaMerhabalar. Ben bir problemimi paylaşmak istiyorum. 15 gün önce hafifi kanamalı pıhtılı adetim oldu. 1 yıla yakın çocuğum olmuyor doktora gittim bir şeyin yok kafana taktığın için olmuyor dedi. Şimdi adetime 12 yün var daha ama yine pıhtılı kanamam oldu? Doktor bir sorun görmüyor. Bana ne oluyor böyle yaşayan oldu mu hiç? Ben mi çok takıyorum nolur birisi cevap versin
Evet çok düzenliydi. Eşime de baktırdık onda da bir problem çıkmadı. Kafaya taktığım için olmadığını söylüyor bütün. Doktorlar ilk defa iki adet arası kanamam olduAdetlern düzenli mi canm normalde. Yumurtlama gününü falan takip ettirdin mi doktora yada kendin evde ovulasyon testiyle takip ettin mi. Hani belki yumurtlama gününü kaçıryosundur. Doktor sende sorun yok demiş o zaman bide eşine baktrn
Amin Allah razı olsun. Kafaya takmak istemiyorum ama elimde değilCanım bunu herkes yaşıyor merakketme hatta pıhtı olmadı daha iyidir bazen için temizlenmiş oluyor tabi pıhtuların çok büyük olmaması kaydıyla doktorlarda bunu söyler evet Kafaya takma kısmı doğru ne kadar sıtres yaparsan okadar zor oluyor tabi bende sıtresle baş edemeyenler denim ne kadar sana söylesemde çok olmamış canım inşallah en kısa zamanda anne olmak nasip olur sana
Benimde sorun olamamasina rağmen 2 yılı gecik olmuyor canım vakti zamanı var demek üzülmemek elde olmuyor ama bunda da bir hayır vardır inşallah tez vakitte hissedersin bebeğiniAmin Allah razı olsun. Kafaya takmak istemiyorum ama elimde değil
Evet haklısın elde değil ama üzme kendini bak çok şükür bi sıkıntınız yokmuş iyi tarafından bak rahat olmaya çalış keyfini çıkar yeni evli sayılırsın ilişkilerde bebek odaklı olma rahat olmaya bak inşallah olucaktır kız ben napiym ozaman bende 8 yıldır evliyim aaaaAmin Allah razı olsun. Kafaya takmak istemiyorum ama elimde değil
Kız sendemi burdasınBenimde sorun olamamasina rağmen 2 yılı gecik olmuyor canım vakti zamanı var demek üzülmemek elde olmuyor ama bunda da bir hayır vardır inşallah tez vakitte hissedersin bebeğini
Bende napalım hem derdimize çare hemde sıkıntıdan bacım valla uykularda haram oldu bize zaten ne olacak halimiz artık bilmiyorum hayırlısı olsun inşallahÇıkamıyorum böyle konulardan
Öyle vallahi aldım abdestini ettim dualarımı hayırlısı neyse Allah nasip eder elbetHiç bizaman umutsuz olmayın Allah var Allah yar
Öyle vallah üzül uzul nereye kadar daha çok stres oluyoruz bari burda kafamız dagiliyorBende napalım hem derdimize çare hemde sıkıntıdan bacım valla uykularda haram oldu bize zaten ne olacak halimiz artık bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah
En güzelini yapmışsın canım Allah kabul etsin rabbim tez zamanda dualarına cevap versin inşallahÖyle vallahi aldım abdestini ettim dualarımı hayırlısı neyse Allah nasip eder elbet
Amin canim.hepimizin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEn güzelini yapmışsın canım Allah kabul etsin rabbim tez zamanda dualarına cevap versin inşallah
Üzülmek yok canım inşallah güzel günler kapıdadır bizim içinÖyle vallah üzül uzul nereye kadar daha çok stres oluyoruz bari burda kafamız dagiliyor
Aminnn rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah rabbim en hayırlı evlatlar nasip etsin sana da inşallahBenimde sorun olamamasina rağmen 2 yılı gecik olmuyor canım vakti zamanı var demek üzülmemek elde olmuyor ama bunda da bir hayır vardır inşallah tez vakitte hissedersin bebeğini
İnşallah bir kere hissetsek o duyguyu unutucaz bu günleriÜzülmek yok canım inşallah güzel günler kapıdadır bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?