• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamıyorum

Eşinde bi baktırsın

Evet haklısın elde değil ama üzme kendini bak çok şükür bi sıkıntınız yokmuş iyi tarafından bak rahat olmaya çalış keyfini çıkar yeni evli sayılırsın ilişkilerde bebek odaklı olma rahat olmaya bak inşallah olucaktır kız ben napiym ozaman bende 8 yıldır evliyim aaaa 😂🥰
Allah herkesin gönlüne göre versin tüm evlat isteyenlerin kucağını doldursun inşallah 😊 Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin 😊

Canim kan tahlillerini yaptirdinmi bende ikinciye bir sene hamile kalamadim netten arastirdim d vitamini damla kullandim 1 ay d vitaminimde dusuktu zaten bir ay sonunda hamile kaldim faydasi var diye biliyorum bir arastir istersen tabi folik asitte cok onemli yumurtalari guclendirmek icin
Evet d vitaminin düşüktü ilaç kullandım normal çıktı sonra folik asit kullandım da 1 sene olucak artık bıraktım ben de kullanmayı olmuyor zaten 😒

Evet canım inşallah ben bikere hissettim o duyguyu ama kısa sürdü çok dua ediyorum rabbim bidaha yaşatsın inşallah diye😔
Ayy kıyamam inşallah tez vakitte yine yaşarsın o duyguyu en azından sen hissedip tatmissin ben hiç bilmiyorum mesela o kadar çok merak ediyorum ki en azından öyle düşün vardır onda da bir hayır 😕

Allah herkesin gönlüne göre versin tüm evlat isteyenlerin kucağını doldursun inşallah 😊 Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin 😊
Amin canım amin yıllar farklı olsada yüreklerimiz aynı şey için çarpıyor dediğin gibi Allah herkesin gönlündekini nasip etsin 😊

Ayy kıyamam inşallah tez vakitte yine yaşarsın o duyguyu en azından sen hissedip tatmissin ben hiç bilmiyorum mesela o kadar çok merak ediyorum ki en azından öyle düşün vardır onda da bir hayır 😕
İnşallah Allah Allah duyuyor ya sesimizi çok şükrediyorum o duyguyu yaşadığım için Allah'ım isteyen herkese yaşattırsın o duyguyu sağlıklı bir şekilde inşallah 🙏🙏

Ay hadi kız peş peşe ne güzel olur Allah'ım düşüncesi bile muhteşem yarabbim bu güzel duyguları nasip et ömrümüze kurban olduğum 🤲🙏
Amin amin amin inşallah Allah kabul etsin dualarımizi hayali bile güzel insanın içi kıpır kıpır oluyor 😍😍🤭

Hepimizin çok zormuş böyle beklemek ilk ayda hamile kalanlara özeniyorum sonra diyorum bizim sinavimizda buymuş 😕
Evet canım bizimde sınavımız bu biz hep odaklandığımız için kötü hissettiriyor insan imreniyor tabi etrafındakilere Allah daha fazla aratmasın bizede nasip olsun inşallah 🙏

Back