Hamile kalamıyorum

Allah herkesin gönlüne göre versin tüm evlat isteyenlerin kucağını doldursun inşallah Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Evet d vitaminin düşüktü ilaç kullandım normal çıktı sonra folik asit kullandım da 1 sene olucak artık bıraktım ben de kullanmayı olmuyor zaten

Evet canım inşallah ben bikere hissettim o duyguyu ama kısa sürdü çok dua ediyorum rabbim bidaha yaşatsın inşallah diye
Ayy kıyamam inşallah tez vakitte yine yaşarsın o duyguyu en azından sen hissedip tatmissin ben hiç bilmiyorum mesela o kadar çok merak ediyorum ki en azından öyle düşün vardır onda da bir hayır

Allah herkesin gönlüne göre versin tüm evlat isteyenlerin kucağını doldursun inşallah Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canım amin yıllar farklı olsada yüreklerimiz aynı şey için çarpıyor dediğin gibi Allah herkesin gönlündekini nasip etsin

Ayy kıyamam inşallah tez vakitte yine yaşarsın o duyguyu en azından sen hissedip tatmissin ben hiç bilmiyorum mesela o kadar çok merak ediyorum ki en azından öyle düşün vardır onda da bir hayır
İnşallah Allah Allah duyuyor ya sesimizi çok şükrediyorum o duyguyu yaşadığım için Allah'ım isteyen herkese yaşattırsın o duyguyu sağlıklı bir şekilde inşallah

Ay hadi kız peş peşe ne güzel olur Allah'ım düşüncesi bile muhteşem yarabbim bu güzel duyguları nasip et ömrümüze kurban olduğum
Amin amin amin inşallah Allah kabul etsin dualarımizi hayali bile güzel insanın içi kıpır kıpır oluyor

Eşimle de böyle hayal kuruyorum diyorum çok şımarık olcak bizim bebiş dört gözle bekliyoruz gelmesini
Ah canım benim inşalah rabim o günleri yaşatsın size hayalleriniz gerçek olur en kısa zamanda inşallah

Ah canım benim inşalah rabim o günleri yaşatsın size hayalleriniz gerçek olur en kısa zamanda inşallah
Hepimizin çok zormuş böyle beklemek ilk ayda hamile kalanlara özeniyorum sonra diyorum bizim sinavimizda buymuş

Hepimizin çok zormuş böyle beklemek ilk ayda hamile kalanlara özeniyorum sonra diyorum bizim sinavimizda buymuş
Evet canım bizimde sınavımız bu biz hep odaklandığımız için kötü hissettiriyor insan imreniyor tabi etrafındakilere Allah daha fazla aratmasın bizede nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…