- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- 83
Bak tek değilsin üzülme sende üstelik sen daha çok yenisinAminnn rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah rabbim en hayırlı evlatlar nasip etsin sana da inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin tüm evlat isteyenlerin kucağını doldursun inşallahEşinde bi baktırsın
Evet haklısın elde değil ama üzme kendini bak çok şükür bi sıkıntınız yokmuş iyi tarafından bak rahat olmaya çalış keyfini çıkar yeni evli sayılırsın ilişkilerde bebek odaklı olma rahat olmaya bak inşallah olucaktır kız ben napiym ozaman bende 8 yıldır evliyim aaaa
Onu bir ara sipariş vermeye niyetlendim fakat karışık geldi biraz vazgeçtim sonraKızlar ovulasyon testi deneyin denemekten yarar var yumurtlamayı kaçırıyor olabilirsiniz bi deneyin derim ben
Evet canım inşallah ben bikere hissettim o duyguyu ama kısa sürdü çok dua ediyorum rabbim bidaha yaşatsın inşallah diyeİnşallah bir kere hissetsek o duyguyu unutucaz bu günleri
Evet d vitaminin düşüktü ilaç kullandım normal çıktı sonra folik asit kullandım da 1 sene olucak artık bıraktım ben de kullanmayı olmuyor zatenCanim kan tahlillerini yaptirdinmi bende ikinciye bir sene hamile kalamadim netten arastirdim d vitamini damla kullandim 1 ay d vitaminimde dusuktu zaten bir ay sonunda hamile kaldim faydasi var diye biliyorum bir arastir istersen tabi folik asitte cok onemli yumurtalari guclendirmek icin
Ayy kıyamam inşallah tez vakitte yine yaşarsın o duyguyu en azından sen hissedip tatmissin ben hiç bilmiyorum mesela o kadar çok merak ediyorum ki en azından öyle düşün vardır onda da bir hayırEvet canım inşallah ben bikere hissettim o duyguyu ama kısa sürdü çok dua ediyorum rabbim bidaha yaşatsın inşallah diye
Amin canım amin yıllar farklı olsada yüreklerimiz aynı şey için çarpıyor dediğin gibi Allah herkesin gönlündekini nasip etsinAllah herkesin gönlüne göre versin tüm evlat isteyenlerin kucağını doldursun inşallahHepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Aynen insan yanına yoldaş arıyorBende napalım hem derdimize çare hemde sıkıntıdan bacım valla uykularda haram oldu bize zaten ne olacak halimiz artık bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah
İnşallah Allah Allah duyuyor ya sesimizi çok şükrediyorum o duyguyu yaşadığım için Allah'ım isteyen herkese yaşattırsın o duyguyu sağlıklı bir şekilde inşallahAyy kıyamam inşallah tez vakitte yine yaşarsın o duyguyu en azından sen hissedip tatmissin ben hiç bilmiyorum mesela o kadar çok merak ediyorum ki en azından öyle düşün vardır onda da bir hayır
Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallahBak tek değilsin üzülme sende üstelik sen daha çok yenisin
İnşallah inşallah birbirimize şans getiririz belki bu ay bebisler gelirİnşallah Allah Allah duyuyor ya sesimizi çok şükrediyorum o duyguyu yaşadığım için Allah'ım isteyen herkese yaşattırsın o duyguyu sağlıklı bir şekilde inşallah
Ay inşallah ya benim bat 17 Nisan inşallah gecikmezse gecikirsede gebelik olur inşallah şansımız bol olsun inşallahİnşallah inşallah birbirimize şans getiririz belki bu ay bebisler gelir
Ay şimdi iyice heyecan yaptim bir gün var aramızda hadi inşallah bakalımAy inşallah ya benim bat 17 Nisan inşallah gecikmezse gecikirsede gebelik olur inşallah şansımız bol olsun inşallah
Ay hadi kız peş peşe ne güzel olur Allah'ım düşüncesi bile muhteşem yarabbim bu güzel duyguları nasip et ömrümüze kurban olduğumAy şimdi iyice heyecan yaptim bir gün var aramızda hadi inşallah bakalım
Amin amin amin inşallah Allah kabul etsin dualarımizi hayali bile güzel insanın içi kıpır kıpır oluyorAy hadi kız peş peşe ne güzel olur Allah'ım düşüncesi bile muhteşem yarabbim bu güzel duyguları nasip et ömrümüze kurban olduğum
Amin değilmi amaAmin amin amin inşallah Allah kabul etsin dualarımizi hayali bile güzel insanın içi kıpır kıpır oluyor
Eşimle de böyle hayal kuruyorum diyorum çok şımarık olcak bizim bebiş dört gözle bekliyoruz gelmesiniAmin değilmi ama
Ah canım benim inşalah rabim o günleri yaşatsın size hayalleriniz gerçek olur en kısa zamanda inşallahEşimle de böyle hayal kuruyorum diyorum çok şımarık olcak bizim bebiş dört gözle bekliyoruz gelmesini
Hepimizin çok zormuş böyle beklemek ilk ayda hamile kalanlara özeniyorum sonra diyorum bizim sinavimizda buymuşAh canım benim inşalah rabim o günleri yaşatsın size hayalleriniz gerçek olur en kısa zamanda inşallah
Evet canım bizimde sınavımız bu biz hep odaklandığımız için kötü hissettiriyor insan imreniyor tabi etrafındakilere Allah daha fazla aratmasın bizede nasip olsun inşallahHepimizin çok zormuş böyle beklemek ilk ayda hamile kalanlara özeniyorum sonra diyorum bizim sinavimizda buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?