Hamile kalamıyorum

İyi bari bende kendimde artık sorun aramaya başladım
Arama akışına bırak benim geçen ay günüm geçti doktora gittim baktı dediki senin herşey yolunda sana adet söktürücü vermiycem kendiliğinden gelsin sıtresi bırak dedi olucak

Arama akışına bırak benim geçen ay günüm geçti doktora gittim baktı dediki senin herşey yolunda sana adet söktürücü vermiycem kendiliğinden gelsin sıtresi bırak dedi olucak
Ah o.stes zaten bırakmadı peşimizi

Orası öyle de kayinvalidemler akbaba gibi başımda bekliyor torun
Ay o kayınvalideler yokmu o valide hanım efendiler kendileri zamanında maşallah fabrika gibi çalışmışlar napalım yani zaten sıtres diz boyu e yediğimiz içtiğimiz hep hormonlu gdolu napalım yani zorla yumurtluycak halimiz yokki

Vallahi doğru söylüyorsun biz kaldık sona bizim suçumuz ne

Orası öyle de kayinvalidemler akbaba gibi başımda bekliyor torun
Herşey yolundaymış gibi bide etraf baskısı insanı canından bezdiriyor sorduklarında derdinide anlatamıyorsun öyle herkesede sanki benimle birlikte onlar ıkınıp doğurucak onlar büyütüp besliycek nazını niyazını çekicek maksat niye olmuyor onu öğrenmek şeytan diyor de gel bi gece yanımızda dur bakim neden olmuyor sonra diyorsun lanet gele bu şeytana hoş bunlar şeytandan da beter ama neyse

Aynen öyle işleri güçleri insanların eksik aramak olmuyorsada Allah tan yani ben istemez miyim bebeğim olsun ya olsun diye neler yaşıyoruz hele o arkadaş çevresi dost mu düşman mı belli değiller

Canım merhabalar . Ben 6 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ve her ay sonuç hüsran.. 2 aydır tedaviye ara verdim biraz kafam rahatladı ve bu gün adetime 5 gün kaldı yerleşme kanaması gibi kahverengi lekelenme yaşadım. Yani sana tavsiyem biliyorum çok zor ama biraz sakin olup kafana takmamaya çalışman olacak. Ayrıca eğer kanaman pıhtısı geliyorsa bu çok yüksek bir oranda (neredeyse %99 gibi) hamile olmadığın anlamına geliyor. Umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırız..

Aynen öyle işleri güçleri insanların eksik aramak olmuyorsada Allah tan yani ben istemez miyim bebeğim olsun ya olsun diye neler yaşıyoruz hele o arkadaş çevresi dost mu düşman mı belli değiller
Aynen öyle canım işte bilmiyorlar ki neler yaşadığımızı onlara kalsa zaten olmıycak gözüyle bakıyorlar ve bazıları gerçekten çok acımasız

Aynen öyle canım işte bilmiyorlar ki neler yaşadığımızı onlara kalsa zaten olmıycak gözüyle bakıyorlar ve bazıları gerçekten çok acımasız
Vallahi samimi olmak gerekirse dualarimda bile herkese dua ediyorum ve sonunda da bu durumumu bir eksik olarak görenlerin de başına ver diyorum

Vallahi samimi olmak gerekirse dualarimda bile herkese dua ediyorum ve sonunda da bu durumumu bir eksik olarak görenlerin de başına ver diyorum
Öyle deme canım insan kırgınlıkla kizginlikla bazen istemediği şeyleri söylüyor sen allaha havale et onları boş ver bi gün bizde evlatlarımızla aynı karede poz vericez ve onlar sadece uzaktan bakmakla yetinicekler

Amin inşallah Allah herkesin kalbine göre versin sende kalbi güzel bir insansın senle konuşmak çok daha iyi geldi Allah inşallah seninde dualarını kabul eder ben artık çıkıyorum hayırlı geceler

Amin inşallah Allah herkesin kalbine göre versin sende kalbi güzel bir insansın senle konuşmak çok daha iyi geldi Allah inşallah seninde dualarını kabul eder ben artık çıkıyorum hayırlı geceler
Sağol canım güzel düşüncelerin için amin inşallah hepimizin duası kabul olur inşallah allah rahatlık versin

Amin Allah razı olsun. İnşallah Allah sizin de kucağınızı doldursun

Evet çok düzenliydi. Eşime de baktırdık onda da bir problem çıkmadı. Kafaya taktığım için olmadığını söylüyor bütün. Doktorlar ilk defa iki adet arası kanamam oldu
Rahmin içi temizlenydur o bende de bi kere olmuştu ara kanama. Ondan sonra hamile kalrsn inşallah çok takma başka meşgaleler bul bi hobi olablr yada film kitap örgü ilgini çeken ne varsa ona ver kafanı. Gerçekten ne zaman kafamzdan atarsak o zaman kalrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…