Hamile kalamayanlar

Bir kaç yerde okudumda besgün falan devam edilmeli yazıyo bazen değişebilyormuş yumurtlama tarihi o yüzden kafam karıştı canım
Evet doğru okumuşsun herkesin ovulasyon günü aynı değildir.eğer yumurtlama Günü'nden emin değilsen çalışmaları elbette Bırakma.misal 27 günde bir oluyorsan 9-18 günler Arasını Günaşırı değerlendir

canım 28 günde oluyorum 14gün yumurtlama oluyo ama 20güne kadar devam etmelimiyim bilmiyorum

canım 28 günde oluyorum 14gün yumurtlama oluyo ama 20güne kadar devam etmelimiyim bilmiyorum
14 de yumurtlama oluyor derken emin misin yoksa sadece tahmin mi ediyorsun yani ovulasyon testi ile yada ateş takibi ile ovulasyon testi yapıyor mısun

tahmin ediyorum canım test almadım ama almayı düşünüyorum 3 aydır deniyoruz olmadı

yani ogü ateşim çıkıyo diğer belirtilerin hepsi oluyo hani 28 gündede adet olulna 14.gün diye tahmin ediyorum

yani ogü ateşim çıkıyo diğer belirtilerin hepsi oluyo hani 28 gündede adet olulna 14.gün diye tahmin ediyorum
Cnm sana şöyle izah edeyim heryerde yazar 28 günde bir adet gören bayan 14. Gün yumurtlar.ama olay aslında öyle değil bu sadece tahmini ve ortalama bir rakamdır.28. Günde bir adet gören bir kişi 12-17 günleri Arasında herhangibir gün yumurtlayabilir.spermlerin 3-4 güne kadar canlı kalabildiğini düşünürsek 9-17 günler Arasını değerlendirmen mantıklı.eğer ateşlerini düzenli ölçüyorsan ateşte sıçrama olduğu günden bir gün önce ovulasyon gerçekleşmiş demektir.ama her ihtimale karşı 2 gün daha değerlendir derim çünkü ateş de bazen ovulasyona bağlı olmaksızın iniş çıkışlar olabiliyor.eğer ateş ölçme yöntemi ile ovulasyon testlerini birlikte kullanırsan ovulasyonu kesin yakalarsın umarım yardımcı olmuşumdur

inşallah canım ya adete dair hiç belirti yok, sadece göğüs uçlarım acıyo , hatta sabah göğüs uçlarımın acımasıyla uyandım, bir de bel ağrısı var , inşallah kırmızıları görmem...

benimde kırmızıları görmeye 4 günüm kaldı. inşallah görmem :) :) umarım hiçbirimiz hasta olmayız.

Canim vesonum cok tesekkur edrim bebegim tabikide cok yardimci oldun ins olur bu ayda su bulundugum stresli durumdan kurtulurum ama artik akisina birakicam rabbim isteyen herkesin gonlune gore versin sendende guzel haberlerini bekliyorum

Canim vesonum cok tesekkur edrim bebegim tabikide cok yardimci oldun ins olur bu ayda su bulundugum stresli durumdan kurtulurum ama artik akisina birakicam rabbim isteyen herkesin gonlune gore versin sendende guzel haberlerini bekliyorum
İnşallah cnm Rabbim isteyen herkese versin bu aralar topiklerde hamile haberi pek yok nedense yada bana denk gelmedi

Kırmızıları Gören'e kadar ümidini kesme.hatta ben leke gelince acaba Yerleşme falan mı diye hala Ümit ediyorum.kanama artınca zaten bütün hayaller suya ne yaparsın bizimkisi de bir ümit işte:)

Kırmızıları Gören'e kadar ümidini kesme.hatta ben leke gelince acaba Yerleşme falan mı diye hala Ümit ediyorum.kanama artınca zaten bütün hayaller suya ne yaparsın bizimkisi de bir ümit işte:)

canım aynen ben desenin gibiyim :) geçen ay adetten önce böyle kahverengi bir leke geldi, dedim yerleşme kanaması bu , tabi 2-3 saat sonra kanama artınca adet dedim :) yakında adet olsam yine inanmayacağım galiba :)

Ben bazen ona da inanmıyorum gülersiniz diye Söylemek istemedim.benim bir kızım var Allah bağışlasın.onun hamileliği biraz sorunlu idi Günlerce kanamam oldu regl geldi sandım meğer hamile imişim.hamile olduğumu farkettiğimde bebek o kadar büyümüştü ki kalp atışları duyuluyordu.o Yüzden bazen regl olduğuma inanmıyorum.parnoyak olmadan bebekler gelse iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…