Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
illa vardır kurban oldugum yarabbımın bıldıgı....belkı zamanı degıldırrr hayırlısı dıyelımmay ne bileyim canım ya hani insan şunu düşünüyor, gerekli şartları sağlıyosun, yumurtlama gününe denk getirmeye çalışıyosun sonra neden olmuyo diyısun :S biz de gittik doktora daha ilk düşündüğümüz de , doktor hiç bir sorun yok, 1 yıl olmazsa tekrar gel dedi :S korkuyorum bebek sahibi olamayacağım diye
Allahım inşallah herkesi evlat sahibi yapar , kimseyi aratmaz..
cahıllere laf anlatmaktan sa sus gec tatlım...yada sustur herkesıııAnladım canım evet stres etkiliyormuş bizde 1,5 yıllık evliyiz ama 3 aydır deniyoruz yok yani dediğin gibi kafaya takmıyacaksın hergören neyi bekliyorsun olmuyormu deyince deliriyorum zaten kayınvalidem ee yok şu hamile yok bu hamile diye diye sinir etti beni artık tlfda o konu açıldıgında tlfnu kapatıyorum inş tez zamanda isteyen herkese nasip eder rabbim
cahıllere laf anlatmaktan sa sus gec tatlım...yada sustur herkesııı
bugun itibariyle tam 19 ay oldu bebek bekleyeli olmayınca olmuyor işte yavaş yavaş alıştım bu duruma.sorun eşimde..geçen ay varikosel ameliyatı oldu şimdi değerlerinin yukselmesini bekliyoruz dua edin sizde kızlar
hepiniz eşlerinize baktırdınız demi?baktırmayan varsa ihmal etmesin sorunu sadece kendinizde bilip boşa kürek çekmeyin ilaçlarla hormonlarınızı bozmayın
geçmiş olsun çok üzüldüm . inşallah şimdi sağlıklı bi gebelik yaşarsın . bende incir kürü yaptım bu ay .. ama 1 hafta yaptım . ayrıca inofilk asit içiyorum boğazımada bakıyorum anlıycağın baya kilo aldım ..incir kürünü bi hafta yaptım sence bi faydası olurmu yaa :)ayrıca kızlar ıncır kuru cok faydalı oldugunu bılıyorum ılk gebe kalmadan 15gun ıctım o ay hamıle ıdım:) denemekte fayda var bu ay olmazsa bnde deneyecegım tekrar,ibrahim saraçoğlunun kurunu uygulayın bnce.
canım tşk ederim ıns..geçmiş olsun çok üzüldüm . inşallah şimdi sağlıklı bi gebelik yaşarsın . bende incir kürü yaptım bu ay .. ama 1 hafta yaptım . ayrıca inofilk asit içiyorum boğazımada bakıyorum anlıycağın baya kilo aldım ..incir kürünü bi hafta yaptım sence bi faydası olurmu yaa :)
Cnm yumurta yumurtlama olayı gerçekleştikten sonra ancak 24 saat yaşıyor sonra döllenmesi mümkün değilKızlar yumurtlama gününden itibaren ilişkiye devam eden varmı yada kaç gün devam etmek gerekiyo gün aşırı
Cnm regl kaçtasınarkadaşlar yumurtlama günlerimden sonra başlayıp sürekli devam eden , ara ara kasıklarımda da olan BEL AĞRIM var, bazen çok rahtsız edici oluyor. Sizce bu nedir? yumurtlama mıdır? ama yumurtlama 13- 14 güm sürmüyo ki :S
bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen :S
Cnm geçmiş olsun bu kestin tedavisi yok mu?canım tşk ederim ıns..
bır hafta degıl onun gunlerı var adetınden 7gun sonra 15gun ıcıp bırakacaksın,hergun taze yapacaksın,saracoğlundan yumurtlama catlama yazısını oku bnce