Amin inş. Canım teşekkür ederim :)Ay hadi maşallah diyelim darısı biz isteyenlere inşallah
Amin inş. Canım teşekkür ederim :) tez vakitte sizinde güzel haberlerinizi alırım inş.hayırlı olsun , sağlıkla kucağına alırsın inşllah, darısı bizlere olsun..
hayırlı olsun canım çok sevindim :) yazışmalara baktım sennle ilgili bi şey bulamadım çok kısabi şekilde anlatabilirmisin .. mesela klomen mi içtin ?Kızlar hamileyimmmmtez zamanda sizinde güzel haberlerini alırım inş.
Teşekkür ederim canım tez vakitte darısı seninde başına :) 4 aydır deniyorduk ilk zamanlar cok stresliydim büyük ihtimal ondan da olmadı ilaç felan içmedim reglim bittikten sonra ogün ilişki ertesi günde ilişki sonra birer gün arayla denedik çok şükür tuttu vakti gelmiş demekki :)hayırlı olsun canım çok sevindim :) yazışmalara baktım sennle ilgili bi şey bulamadım çok kısabi şekilde anlatabilirmisin .. mesela klomen mi içtin ?
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ümidini kaybetmişlere ümit oldun vallaha :) gelceği vakit varmış demek :) dikkatli ol aman folik asitini ihmal etme .Teşekkür ederim canım tez vakitte darısı seninde başına :) 4 aydır deniyorduk ilk zamanlar cok stresliydim büyük ihtimal ondan da olmadı ilaç felan içmedim reglim bittikten sonra ogün ilişki ertesi günde ilişki sonra birer gün arayla denedik çok şükür tuttu vakti gelmiş demekki :)
Amin inş. Canım tek temennim sağlıklı olması bu ay kasıklarım ağrıdığında yine hasta olucam deyip çok ağladımallahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ümidini kaybetmişlere ümit oldun vallaha :) gelceği vakit varmış demek :) dikkatli ol aman folik asitini ihmal etme .
Cnm belirti yaşadın mı Göğüs ağrısı falan yatakta sağa sola dönemeyenler varmış ben de bat bekliyorum ama bırak sağa sola Dönmeyi yatakta takla bile atarımAmin inş. Canım tek temennim sağlıklı olması bu ay kasıklarım ağrıdığında yine hasta olucam deyip çok ağladımkimse ümidini kaybetmesin Allah isteyen herkese nasip etsin
bat ne zaman ? benim 4 ünde hiç bişey hissetmiyorum bu ayda fıs çıkcam galiba :)Cnm belirti yaşadın mı Göğüs ağrısı falan yatakta sağa sola dönemeyenler varmış ben de bat bekliyorum ama bırak sağa sola Dönmeyi yatakta takla bile atarımvıcık vıcıklar
Aaa canım çok sevindim.hayırlı olsun inssKızlar hamileyimmmmtez zamanda sizinde güzel haberlerini alırım inş.
Benimki de o civarlar 1-2 gün önce yada sonra ama belirti falan yok bende de ben de aynı fıssssssbat ne zaman ? benim 4 ünde hiç bişey hissetmiyorum bu ayda fıs çıkcam galiba :)
:) napcaz böle yaa ben bide klomen içiyorum yani sen bişey kullanıyormusun canımBenimki de o civarlar 1-2 gün önce yada sonra ama belirti falan yok bende de ben de aynı fıssssss
Yatarken ağrım oluyordu canım sağ tarafımda özellikle ama şimdi daha iyiyim yinede ağrım var ama normal diyorlarCnm belirti yaşadın mı Göğüs ağrısı falan yatakta sağa sola dönemeyenler varmış ben de bat bekliyorum ama bırak sağa sola Dönmeyi yatakta takla bile atarımvıcık vıcıklar
Amin Teşekkür ederim canım :)Aaa canım çok sevindim.hayırlı olsun inss
Ay bilmiyorum ki ne yapacağız Kafayı yiyeceğiz insan üzülüyor ya benimki sebepsiz o da ayrı.sebep yok ama yine de olmuyor.kafaya çok takıyorum dedim bu ay bırak relax davrandım ama yine ümidim pek yok.klomen kullandım cnm ya adetlerimin düzenini bozdu ve son iki kere kist yaptı ben de bıraktım.en Güzeli doğal yollar dedim kürlere yöneldim 6 aydır adaçayı hayıt kürü kullanıyorum.2-3 aydır da çörekotu bal tarçın henüz fayda göremedim.7 aydır da ateş ölçme yöntemi ile ovulasyon takibi yapıyorum.ovulasyonu da kaçırmıyor değerlendiriyoruz yani ama 1,5 sene oldu.tık yok.incir kürü kafama takılıyor bir de onu mu denesem.sen neler yapıyorsun? klomen dışında:) napcaz böle yaa ben bide klomen içiyorum yani sen bişey kullanıyormusun canım
Merhaba arkadaşlar. Ben de bir buçuk yıldır bebek istiyorum. Beş yıllık evliyim. Sizlere de örnek olsun diye yazmak istedim.
Herkes hemen evlenir evlemez bir yıl içinde bebek yapar ve bu bana çok garip gelir. Hiç bebek istememiştim. Sonunda artık vakitinin geldiğini düşündüğümde altı ay hamile kalamadım ve doktora gittim.
Doktor toplam beş tane miyomum olduğunu ve en büyüğü 5cm olanın tam bebeğin yerleşeceği yerde olduğunu söyledi. Miyomlarım olduğunu tabiki önceki kontrollerden biliyordum ama bu sefer çok büyümüşlerdi. Açık ameliyat olmam gerekiyordu. Aynı sezaryen gibi. Dünya başıma yıkıldı. Ben küçük bir yaraya bile bakamam. Günlerce ağladım ve maalesef ameliyat oldum. Üstünden sekiz ay geçti. Hâlâ üşüyünce ve yorulunca ağrıyor.
Bu sekiz ayda da bebeğimiz olmayınca yine doktora gittim. Bu sefer de polikistik over hastası olduğum ortaya çıktı. Hiçbir düzensizliğim olmamasına rağmen doktor böyle hafif bir türünün de olduğunu söyledi amaaaaa eşine de kontrol yapılsın dedi.
İşler işte o zaman berbat hâle geldi. Eşime test yapıldı ve ileri hareketli spermi sıfır çıktıYani hem benim hem de eşimin bebeği olmuyor.
Bunu daha geçen hafta öğrendim. Doktorlara göre bu düzeltilebilecek bir durum. Eşim varikosel ameliyatı olacak. Ben de klomen kullanacağım ve bebeğimiz olacak. İnşallah onların söylediği gibi olur.
Bu arada 29 yaşındayım. İnşallah 30da bebeğimi kucağıma alırım.
Uzun yazdım biliyorum ama size tavsiyem mutlaka eşinize de sperm testi yaptırtın. Biz bu testi on sekiz ay önce yaptırsaydık şimdi bebeğimiz vardı. Hep sorun bende sandık.
Eğer altı ay bebeğiniz olmadıysa siz kadın doğuma giderken eşiniz de ürolojiye gitsin. hatta biz direkt özel hastanenin laboratuvarına gidip sperm testi yaptırmak istiyoruz dedik. Sonuç iyi çıkacak sanıyorduk. Sonuç kötü çıkınca ürolojiye gittik.
Çoook uzun oldu biliyorum ama bir tek burada yazarak paylaşabiliyorum. Hiç kimseye anlatamıyorum sonra dedikodusu çıkar diye. İnşallah hepiniz çok güzel heberler alırsınız bu ay...
Çok Haklısın vakti zamanı var Rabbim hayırlısını versin insanın inancı olmasa zaten isyan etmemek elde değil.başlArda çok rahattım ama zaman geçtikçe sanırım stres yapıyorum.kendimi frenlemeyi çalışıyorum bu konuda sanırım bazı şeyleri göreve Döktüm onundanetkisi var.pko da sorun ama hamile kalanlar var.üzülme Rabbim senin çok bekletmesin inşallah ben çatlatma iğnesi ile birlikte kullandım hep size vermemiş sanırım Dr.bu aralar inofolik i çok duyuyorum buralarda kullanan çok fayda verir umarım Yum un etrafını incelyip spermin girmesini kolaylaştırıyoröuş.eşimde sperm az ama engel değil.genetik bile bakıldı 3 kayıp var ama çok şükür bir de kızım.rabbim onu verdiyse 2. Yi de verir inşallah.allah isteyen herkese versin kaç aydır uğraşıyorsunuzüzüldüm yaa hadi benim sebebim var pokoverim var çatlamıyo yumurtam biliyroum .senin sebepsiz yere yani sinirlenmekte haklısın ama sanırım bebeğinde bi gelme vakti var .çok fazlada üzülme canım sağlıklı olarak gelsin vaktinde gelsin diye dua etmekten başka bişey yok . bende soğan kürü içtim adetin 2.günü 6 gün filan yaptım .. sonrada 1 hafta incir havuç kürü yaptım sonrada bişey yapmadım inofolik asit içiyorum bide 4 aydır .. oda kilo aldırıyor. klomende hormonlarını mahvediyor insanın bizde eşimle doğal olmasından yanayız . ama 5 aydır klomen kullanıyorum iğneye geçmeden bırakalım diyoruz.. ama daha doktora sölemedim .
Bunu başaran varsa yardımcı olsunCanım benim, inşallah herşey düzelecek, sen çok kısa bi zamanda minicik elli ayaklı bir bebek kucağına alacaksın.. Umudunu yitirme Allah nasip edecek inşallah.
Bende 5 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum ama bu bugün yine hastalandım, cumartesi günü doktora gidip tedaviye başlayacagım, hormon testleri ile..
Bende bebek sahibi olmanın bu kadar beni zorlayacagını düşünmüyordum, her geçen ayda insanın psikolojisi daha çok bozuluyor, ama Rabbim herşeyin hayırlısını nasip edermiş, bir şeyi çok istedigin zaman dermiş ki; Ey kulum sen istiyorsun ama ben sana en hayırlı zamanda bunu nasip edecegim. unutmak kafaya takmamak lazım ama başarabilene..