Hamile kalamayanlar

illa vardır kurban oldugum yarabbımın bıldıgı....belkı zamanı degıldırrr hayırlısı dıyelımm

cahıllere laf anlatmaktan sa sus gec tatlım...yada sustur herkesııı

vallaha ben teste meste para vermem :) hergün yapıyorum bayramın 1. gününden beri hergün :) 3 gün sonra görev tamam beklemeye başlıycam napayım :)

bugun itibariyle tam 19 ay oldu bebek bekleyeli olmayınca olmuyor işte yavaş yavaş alıştım bu duruma.sorun eşimde..geçen ay varikosel ameliyatı oldu şimdi değerlerinin yukselmesini bekliyoruz dua edin sizde kızlar
hepiniz eşlerinize baktırdınız demi?baktırmayan varsa ihmal etmesin sorunu sadece kendinizde bilip boşa kürek çekmeyin ilaçlarla hormonlarınızı bozmayın

Evet canim zaten mantikli dusunse boyle konulara girmezler maksat rencide etmek adi ustunde kaynana(mikser):)

Canim Allah gonlune gore versin ins en kisa zamanda mutlu haberi alirsin tatlim kafana takma

mrb kızlar sayfanın basından butun yazıları okudum,ıns hepımızın gonlune gore olur,ılk olarak stresız olacagız dusunursek olmuyor.
bnım olayımda soyle;2,5yıllık evlıyım aralıkta dermohit kistim oldugnu ogrendım ve korunmayı hemen bıraktık bu kıste bebek olmaz ddedı tum doktorlar,1 bucuk ay sonra hamıle kaldım:) dktorlar sasırdı ve 4aylık bebegımın kalbı durdu aldılar cok zor bırdurum,doktor ıkı ay bekle sonra dene dedı,2aydırda denıyorum bır sonuc alamadım henuz agustos bakalım ne olacak.oldukcada kısttım buyudu rabbım yardımcımız olsun ıns.hepımızın guzel haberlerı paylasması umıdıyle

ayrıca kızlar ıncır kuru cok faydalı oldugunu bılıyorum ılk gebe kalmadan 15gun ıctım o ay hamıle ıdım:) denemekte fayda var bu ay olmazsa bnde deneyecegım tekrar,ibrahim saraçoğlunun kurunu uygulayın bnce.

geçmiş olsun çok üzüldüm . inşallah şimdi sağlıklı bi gebelik yaşarsın . bende incir kürü yaptım bu ay .. ama 1 hafta yaptım . ayrıca inofilk asit içiyorum boğazımada bakıyorum anlıycağın baya kilo aldım ..incir kürünü bi hafta yaptım sence bi faydası olurmu yaa :)

canım tşk ederim ıns..
bır hafta degıl onun gunlerı var adetınden 7gun sonra 15gun ıcıp bırakacaksın,hergun taze yapacaksın,saracoğlundan yumurtlama catlama yazısını oku bnce

arkadaşlar yumurtlama günlerimden sonra başlayıp sürekli devam eden , ara ara kasıklarımda da olan BEL AĞRIM var, bazen çok rahtsız edici oluyor. Sizce bu nedir? yumurtlama mıdır? ama yumurtlama 13- 14 güm sürmüyo ki :S
bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen :S

Kızlar yumurtlama gününden itibaren ilişkiye devam eden varmı yada kaç gün devam etmek gerekiyo gün aşırı

Cnm regl kaçtasın

canım tşk ederim ıns..
bır hafta degıl onun gunlerı var adetınden 7gun sonra 15gun ıcıp bırakacaksın,hergun taze yapacaksın,saracoğlundan yumurtlama catlama yazısını oku bnce
Cnm geçmiş olsun bu kestin tedavisi yok mu?
5-6 aydır adaçayı hayıt kürü uyguluyorum 2-3 aydır ekstra çörekotu-bal tarçın kürü ama tık yok hep duyuyorum belki de bir de bu kürü denemeliyim

Bir kaç yerde okudumda besgün falan devam edilmeli yazıyo bazen değişebilyormuş yumurtlama tarihi o yüzden kafam karıştı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…