İnşallah caMrb arkadaşlar bnde 3. ayımdayım denemede inş. 3. de olur. rabbim gönlümüzdekini en kısa zaamanda nasip etsin inş
inşallah canımMrb arkadaşlar bnde 3. ayımdayım denemede inş. 3. de olur. rabbim gönlümüzdekini en kısa zaamanda nasip etsin inş
Bu ay bendede oldu yumurtlama zamanı diye düşündüm 2 3 gün sonra geçtiarkadaşlar adetime 9 gün kala göğüslerim fena halde acımaya başladı ve bu 2 gün sürdü, şimdi BAT a 7 gün var ama göğüs ağrısı filan kalmadı bu neyin nesidir şimdi ?
hamilelik değildir herhalde , çünkü hamile olsaydım ağrı devam ederdi değil mi?
Hoşgeldin simay bence dr görün sorun olsun olmasın bence Bebek düşünen herkes önce dr görünmeli çünkü 4 yada 5 ay deniyorsun sitres tavan yspıyo sonra dr gidiyosun sorun varsa denediğin ay kadar kaybon oluyo tedavin gecikiyo problem yoksada en azından sorun yok bilşrsin zamana bırakırsın sitredin azalır ayrıca dr sana ovilasyon tarihini söyler folik sdit yazarli bu çok önemli hamile kalmadan kullanmak çok faydslıymış
yarın test yapıcam bakalım sonuç ne cıkacakMly hamile olduğunu füşünüyorum haydi hayırlısı
Hımm bilemiyorum canımama benimki yumurtlamadan sonra oldu galiba ya, BAT a 9 gün varken yani. ne oldu anlamadım, şimdi de ara ara ağrıyor yine.
Amin canımmly123 inş olur insan hevesle bekliyo heyecanla
4gun gecıkmeden sonra adetimmmmMutlu,rose ,efsunsuz,kaderim,akdnz,elfidatm,bade,ilhagu,xxgulyasxx,cansuhayat,nisandeniz,caglagb,esensarya,gülücükgs,myssterious,kumsal123,tarkaninoğlu,nameemine slm kızlar son durumlar nedir hadi artık bu 19 kişiden bir hamiş çıksın yahu
canımsın takdırı ılahı bak ben 2aydır adetım bıter bıtmez ovulasyon testı yaptım cıft cızgı cıktıgı gun ve ertesı gun ılıskı oldu....sonuc buyuk umut 4gun gecıkmaden sonra fosurttttttt2. ayımız ama geçen ay yumurtlama gününü kaçırdık, yatılı misafirlerimiz vardı :S bu ay yumurtlama döneminde deneme şansımız oldu, bekliyorum BAT 31
ay ne bileyim canım ya hani insan şunu düşünüyor, gerekli şartları sağlıyosun, yumurtlama gününe denk getirmeye çalışıyosun sonra neden olmuyo diyısun :S biz de gittik doktora daha ilk düşündüğümüz de , doktor hiç bir sorun yok, 1 yıl olmazsa tekrar gel dedi :S korkuyorum bebek sahibi olamayacağım diyecanımsın takdırı ılahı bak ben 2aydır adetım bıter bıtmez ovulasyon testı yaptım cıft cızgı cıktıgı gun ve ertesı gun ılıskı oldu....sonuc buyuk umut 4gun gecıkmaden sonra fosurtttttttanladımkı bu ıs kafaya takınca olmuo...