hayırlı cumalar :) amin canım . inşallah .. umarım fazla zaman geçmeden bebek sahibi olursun .hayırlı cumalar kızlarrabbım ıns hepımızın gonlune gore versın
4ay olce kurdas oldum 3aydır denıyoruzz henuz bırsey yok,normalde kurdas sonrası hemen olur dıyordu ınsanlar
Folik asit kullanıyorum zaten inofolik ten mi bahsettinamin canım amin . bana doktor 6 aydan sonra vercek iğne tedavisini . sen folik asiti iç ama doktora danışmana gerek yok yaptığn kürlerden daha etkili o . eczaneden al bence iyisinden kullan 3 ay . 10 aydır korunmuyoruz 5 aydırda işte klomen tedavisindeyim bakalım :)
Yok cnm nerde bende enson yaklaşık bir sene önce kürtaj oldum keşke olsahayırlı cumalar kızlarrabbım ıns hepımızın gonlune gore versın
4ay olce kurdas oldum 3aydır denıyoruzz henuz bırsey yok,normalde kurdas sonrası hemen olur dıyordu ınsanlar
oylemı pekı kıstın felan varmı,bnım sağ yumurtalıkta dermohıt kıst varYok cnm nerde bende enson yaklaşık bir sene önce kürtaj oldum keşke olsa
Hayırlısı cnm ya bizde elbet Birgün pozitifi görürüzbugün adet günüm ama şimdilik gelen giden yok :) ama test yaptım sabah negatif :S
Dr un dediğine göre benimki sebepsiz infertilite.dermohit Kismin tedavisi yokmuymuşoylemı pekı kıstın felan varmı,bnım sağ yumurtalıkta dermohıt kıst var
aynen bnım kıstın tedavısı yok alınması lazım,bnde bebek olsunoyle aldırayım dıye dusunuyorumHayırlısı cnm ya bizde elbet Birgün pozitifi görürüz
Dr un dediğine göre benimki sebepsiz infertilite.dermohit Kismin tedavisi yokmuymuş
Ama çocuk OLMASINA engel değilmiyöişaynen bnım kıstın tedavısı yok alınması lazım,bnde bebek olsunoyle aldırayım dıye dusunuyorum
normlade engel dedıler ama bn bir ay korunmadım hamıle kaldım fakat bebegın kalbı durdu aldılar,sımdı bakalım yıne kalabılecekmıyıımAma çocuk OLMASINA engel değilmiyöiş
Cnm sebep kist mi?önce kisti aldırıp tekrar denesen aynı acıyı bir daha yaşamasannormlade engel dedıler ama bn bir ay korunmadım hamıle kaldım fakat bebegın kalbı durdu aldılar,sımdı bakalım yıne kalabılecekmıyıım
Cnm bat ne zaman benimki eli kulağında sanki tahminim benim bat a 3-4 gün var daha geç olmazsam Tabiki.ve bu aralar çok gerginim hiçbirşeye tahammülüm yok hemen sinirleniyorum ara ara sivilceler çıkıyorKızlar güzel haberlerinizi bekliyorum bende inş mutlu haberi alırsım sizinle paylaşıcam
Ovulasyon tarihinden bu ay pek emin Değilim ama tahminim 4-5 Ağustos gibikızlar bat ne zaaman sizlern bnm 03.08.2015
Senin de az kalmış belirti var mı? Bende yokkızlar bat ne zaaman sizlern bnm 03.08.2015