Hamile kalamayanlar

Mutlu,rose ,efsunsuz,kaderim,akdnz,elfidatm,bade,ilhagu,xxgulyasxx,cansuhayat,nisandeniz,caglagb,esensarya,gülücükgs,myssterious,kumsal123,tarkaninoğlu,nameemine slm kızlar son durumlar nedir hadi artık bu 19 kişiden bir hamiş çıksın yahu

Benim bu ay ovilasyonum temmuz 29 muş adet tarihimde ki inşallah olmam ağustos 12 .bu ay hergangibir hazırlık yok geçen ay incir kürü yapmıştım son derecede relaxım artık haydi hayırlısı

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :)
4 aydır korunmuyorum malesef hamile kalamadım çok kafama takıyorum eşimle doktora gittik sorun çıkmadı reglim 2 gün geçti kasıklarım ağrımasına rağmen heveslendim malesef leke gördüm meğer ne zormuş bu işler Allah inş. en kısa zamanda anne olmayı nasip eder hepimize

Mrb arkadaşlar bnde 3. ayımdayım denemede inş. 3. de olur. rabbim gönlümüzdekini en kısa zaamanda nasip etsin inş

Günaydın kızlar ya bişey sorucam leke gördüm demiştim sonra kesildi sabah dayanamayıp test yaptım 2. Cizgi silik çıktı kafam karıştı sağ kasığımda arada ağrı oluyor acaba kan testi yapsam mı yoksa 1 hafta daha mı beklesem

ay ver kan çıkar var kesin inş gözün aydın

benide kat canım

canım bence durma git kan ver , hamilesin inşallah, bu arada BAT günün geçti mi ?

3 gün gecti 1 gün daha bekliyim olmazsam yarın yaptırıcam hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum çünkü

2. ayımız ama geçen ay yumurtlama gününü kaçırdık, yatılı misafirlerimiz vardı :S bu ay yumurtlama döneminde deneme şansımız oldu, bekliyorum BAT 31

İnş hamile kalırsın canım sadece yumurtlama günlerinde deneme ama 1 gün arayla yap adet görene kadar

Kızlar bende yeni katıldım aranıza çok güzel bi sayfa her konu mevcut sözkonusu bebek oluncada bizde 1 sene lik evliyiz son iki üç aydır deneme yaptık başarısısız malesef düzenli adet olmamama ragmen doktorada gitmedim daha önerileriniz nedir canlarımm...

Hoşgeldin simay bence dr görün sorun olsun olmasın bence Bebek düşünen herkes önce dr görünmeli çünkü 4 yada 5 ay deniyorsun sitres tavan yspıyo sonra dr gidiyosun sorun varsa denediğin ay kadar kaybon oluyo tedavin gecikiyo problem yoksada en azından sorun yok bilşrsin zamana bırakırsın sitredin azalır ayrıca dr sana ovilasyon tarihini söyler folik sdit yazarli bu çok önemli hamile kalmadan kullanmak çok faydslıymış

Mly hamile olduğunu füşünüyorum haydi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…