Mutlu,rose ,efsunsuz,kaderim,akdnz,elfidatm,bade,ilhagu,xxgulyasxx,cansuhayat,nisandeniz,caglagb,esensarya,gülücükgs,myssterious,kumsal123,tarkaninoğlu,nameemine slm kızlar son durumlar nedir hadi artık bu 19 kişiden bir hamiş çıksın yahu
Benim bu ay ovilasyonum temmuz 29 muş adet tarihimde ki inşallah olmam ağustos 12 .bu ay hergangibir hazırlık yok geçen ay incir kürü yapmıştım son derecede relaxım artık haydi hayırlısı[/QUOTE
İnş
inş güzel haberler alırsın canım çok ümitlenmeyin bence akışına bırakın ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama insan o her ayki neğatif sonlanışından çok etkileniyor Rabbim yardımcımız olsun çok zor bir süreç Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hepimize de inşBenim bu ay ovilasyonum temmuz 29 muş adet tarihimde ki inşallah olmam ağustos 12 .bu ay hergangibir hazırlık yok geçen ay incir kürü yapmıştım son derecede relaxım artık haydi hayırlısı
ay ver kan çıkar var kesin inş gözün aydınGünaydın kızlar ya bişey sorucam leke gördüm demiştim sonra kesildi sabah dayanamayıp test yaptım 2. Cizgi silik çıktı kafam karıştı sağ kasığımda arada ağrı oluyor acaba kan testi yapsam mı yoksa 1 hafta daha mı beklesem
benide kat canımMutlu,rose ,efsunsuz,kaderim,akdnz,elfidatm,bade,ilhagu,xxgulyasxx,cansuhayat,nisandeniz,caglagb,esensarya,gülücükgs,myssterious,kumsal123,tarkaninoğlu,nameemine slm kızlar son durumlar nedir hadi artık bu 19 kişiden bir hamiş çıksın yahu
canım bence durma git kan ver , hamilesin inşallah, bu arada BAT günün geçti mi ?Günaydın kızlar ya bişey sorucam leke gördüm demiştim sonra kesildi sabah dayanamayıp test yaptım 2. Cizgi silik çıktı kafam karıştı sağ kasığımda arada ağrı oluyor acaba kan testi yapsam mı yoksa 1 hafta daha mı beklesem
Kızlar bende yeni katıldım aranıza çok güzel bi sayfa her konu mevcut sözkonusu bebek oluncada bizde 1 sene lik evliyiz son iki üç aydır deneme yaptık başarısısız malesef düzenli adet olmamama ragmen doktorada gitmedim daha önerileriniz nedir canlarımm...
Mly hamile olduğunu füşünüyorum haydi hayırlısıGünaydın kızlar ya bişey sorucam leke gördüm demiştim sonra kesildi sabah dayanamayıp test yaptım 2. Cizgi silik çıktı kafam karıştı sağ kasığımda arada ağrı oluyor acaba kan testi yapsam mı yoksa 1 hafta daha mı beklesem