Hamile kalamayanlar

arkadaşlar adetime 9 gün kala göğüslerim fena halde acımaya başladı ve bu 2 gün sürdü, şimdi BAT a 7 gün var ama göğüs ağrısı filan kalmadı bu neyin nesidir şimdi ?
hamilelik değildir herhalde , çünkü hamile olsaydım ağrı devam ederdi değil mi?
Bu ay bendede oldu yumurtlama zamanı diye düşündüm 2 3 gün sonra geçti

ama benimki yumurtlamadan sonra oldu galiba ya, BAT a 9 gün varken yani. ne oldu anlamadım, şimdi de ara ara ağrıyor yine.

Hoşgeldin simay bence dr görün sorun olsun olmasın bence Bebek düşünen herkes önce dr görünmeli çünkü 4 yada 5 ay deniyorsun sitres tavan yspıyo sonra dr gidiyosun sorun varsa denediğin ay kadar kaybon oluyo tedavin gecikiyo problem yoksada en azından sorun yok bilşrsin zamana bırakırsın sitredin azalır ayrıca dr sana ovilasyon tarihini söyler folik sdit yazarli bu çok önemli hamile kalmadan kullanmak çok faydslıymış

Tesekkürler bitanem linda43 tavsiyelerini dinlicem kuzum doktora gitmeyi pek sevmediğim için ama bu sefer mecbur gidcem:)

Kızlar ovulasyon testi kullanıpta tavsiye edeceginiz bi marka varmı güzel anne adaylarım cvplarınızı bekliyorum:)

Selam kızlar bizde 10 aydır deniyoruz ama hala olmadı.Doktora gittik ve 3 aylık tedavi sürecindeyiz.Rabbim kimseye bebek aratmasın gerçekten çok zormuş.insan yaşamadan bazı şeyleri anlayamıyor.Rabbim hepimize de en kısa zamanda nasip eder inşallah...

İnş canım yha cevremde çok tanıdıklarım var ilk denemede hamile kalan çok insanın ister istemez morali bozuluyo ama hayırlısı olsun demek kalıyo geriye tabikide tedavi gerekiyosada o süreçte önemli tez zamanda rabbi isteyen herkese nasip etsin

mly123 inş olur insan hevesle bekliyo heyecanla
Amin canım
Ovülasyon testi kullanmadım ama arkadaşlarımın tavsiyesini yazayım regli dönemin bittiği zaman ogün ve ertesi gün ilişki olsun sonra birer gün arayla yap dediler ovülasyon günü herkesle aynı olmayabilir çünkü insan tam uyamıyor ama denemekte yarar var :)

Evet canım haklısında marka konusnda bilemiyorum kullanıpta hamiel kalan memnun kalan arkadaşlar yazsalar çok ii olur

Mutlu,rose ,efsunsuz,kaderim,akdnz,elfidatm,bade,ilhagu,xxgulyasxx,cansuhayat,nisandeniz,caglagb,esensarya,gülücükgs,myssterious,kumsal123,tarkaninoğlu,nameemine slm kızlar son durumlar nedir hadi artık bu 19 kişiden bir hamiş çıksın yahu
4gun gecıkmeden sonra adetimmmm:KK43:bır daha asla plan yokkk

2. ayımız ama geçen ay yumurtlama gününü kaçırdık, yatılı misafirlerimiz vardı :S bu ay yumurtlama döneminde deneme şansımız oldu, bekliyorum BAT 31
canımsın takdırı ılahı bak ben 2aydır adetım bıter bıtmez ovulasyon testı yaptım cıft cızgı cıktıgı gun ve ertesı gun ılıskı oldu....sonuc buyuk umut 4gun gecıkmaden sonra fosurttttttt:KK43: anladımkı bu ıs kafaya takınca olmuo...

ben hemen sana tecrubemden bahsedım tatlım...lopquıck testlerını ıkı aydır denıyorum ..adet bıtınce yapmaya basladım ve cıgt cızgıyı gordugum gun ertesı gun ılıskı oldu..tabı ıkı gune bır ılıskı devam...ılıskı sonrası tam bı saat ayaklar havada bekledım..2aydır aynı seyı yapıorum ama psıkolojık gecıkmelerden sonra yıne adet oldum..anladımkı stres bu durumu olumsuz etkılıo.esım ve ben doktora gıttık saglıklıyız..takmayalım ve takdırı ılahıye bırakalım...Allah hepımızın gonlune gore versın..

badecim hangi markayı kullandın yazabilirmisn bende almayı düşünüyorumda tatlım hiç bi fikrim yok

Anladım canım evet stres etkiliyormuş bizde 1,5 yıllık evliyiz ama 3 aydır deniyoruz yok yani dediğin gibi kafaya takmıyacaksın hergören neyi bekliyorsun olmuyormu deyince deliriyorum zaten kayınvalidem ee yok şu hamile yok bu hamile diye diye sinir etti beni artık tlfda o konu açıldıgında tlfnu kapatıyorum inş tez zamanda isteyen herkese nasip eder rabbim

canımsın takdırı ılahı bak ben 2aydır adetım bıter bıtmez ovulasyon testı yaptım cıft cızgı cıktıgı gun ve ertesı gun ılıskı oldu....sonuc buyuk umut 4gun gecıkmaden sonra fosurttttttt:KK43: anladımkı bu ıs kafaya takınca olmuo...
ay ne bileyim canım ya hani insan şunu düşünüyor, gerekli şartları sağlıyosun, yumurtlama gününe denk getirmeye çalışıyosun sonra neden olmuyo diyısun :S biz de gittik doktora daha ilk düşündüğümüz de , doktor hiç bir sorun yok, 1 yıl olmazsa tekrar gel dedi :S korkuyorum bebek sahibi olamayacağım diye
Allahım inşallah herkesi evlat sahibi yapar , kimseyi aratmaz..

X