Hamile kalamayanlar

2.5 yıldır korunmuyorum hamile kalamıyorum rahimde duvar kalınlaşması var daha yenisiniz eşim digital ovulasypn testi almış adet gormediğimden kullanmadım clear blue isimsi bişey istersen araştır bak

İncir kuru nasıl özelden yazar mısın lütfen kaybecedek bişeyim yok 2.5 yıldır korunmuyoruz ama gebelik yok eşimde sorun yok

Sat son adet tarihinin kısaltılması :) sitede bir çok yerde görebilirsin
:) kusura bakma yaa ben yeni üyeyim böle kısaltmaları bilmiyordum öğrencem :) benim 4 ünde hastalandım 9 unda bitti 12. gününde dr gittiğimde 2 yumurtam vardı :) şimdi ne oldular bilmiyorum :) her günümü değerlendiriyorum . ağustosun 4 üne kadar değerlendiricem .

:)) yok canım olur mu ben de hala öğreniyorum.
Bu durumda önce senden sonra benden müjdeleri alırız inşaaaaaallaaaah

arkadaşlar adetime 9 gün kala göğüslerim fena halde acımaya başladı ve bu 2 gün sürdü, şimdi BAT a 7 gün var ama göğüs ağrısı filan kalmadı bu neyin nesidir şimdi ?
hamilelik değildir herhalde , çünkü hamile olsaydım ağrı devam ederdi değil mi?

hayır ilaç kullanmıyorum , sadece inofolic kullanıyorum
benimde olmuştu geçen ay hemde feci olmuştu gögüs uçlarım nasıl sızılıyordu hiçte buna benzer bir durumla karşılaşmamıştım . sonra geçti . haa mahalladeki sağlık ocağına gittim doktorda bi teşhis koyamadı ılık suyla pansuman yap dedi hamilelk testi için erken dedi . bende inofolik ve klomen içiyorum .ama gebe kalmadım geçen ay sende bi git istersen belki başka bişeydir içini rahatlat . geçmişolsun canım .

anladım canım , şu anda hiç ağrı yok , 2 gün oldu geçti, eğer tekrar ağrı olursa giderim artık. acaba geç mi yumurtladım bu ay , yumurtlamada olur mu böyle şeyler?

Mutlu,rose ,efsunsuz,kaderim,akdnz,elfidatm,bade,ilhagu,xxgulyasxx,cansuhayat,nisandeniz,caglagb,esensarya,gülücükgs,myssterious,kumsal123,tarkaninoğlu,nameemine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…