senin sat ne zaman? bu kelimeden bişey anlamadım canım afedersin ? :)aynen canım :) senin sat ne zaman?
senin sat ne zaman? bu kelimeden bişey anlamadım canım afedersin ? :)
:) kusura bakma yaa ben yeni üyeyim böle kısaltmaları bilmiyordum öğrencem :) benim 4 ünde hastalandım 9 unda bitti 12. gününde dr gittiğimde 2 yumurtam vardı :) şimdi ne oldular bilmiyorum :) her günümü değerlendiriyorum . ağustosun 4 üne kadar değerlendiricem .Sat son adet tarihinin kısaltılması :) sitede bir çok yerde görebilirsin
:)) yok canım olur mu ben de hala öğreniyorum.:) kusura bakma yaa ben yeni üyeyim böle kısaltmaları bilmiyordum öğrencem :) benim 4 ünde hastalandım 9 unda bitti 12. gününde dr gittiğimde 2 yumurtam vardı :) şimdi ne oldular bilmiyorum :) her günümü değerlendiriyorum . ağustosun 4 üne kadar değerlendiricem .
benimde olmuştu geçen ay hemde feci olmuştu gögüs uçlarım nasıl sızılıyordu hiçte buna benzer bir durumla karşılaşmamıştım . sonra geçti . haa mahalladeki sağlık ocağına gittim doktorda bi teşhis koyamadı ılık suyla pansuman yap dedi hamilelk testi için erken dedi . bende inofolik ve klomen içiyorum .ama gebe kalmadım geçen ayhayır ilaç kullanmıyorum , sadece inofolic kullanıyorum
inşalalh canım ya
Mutlu,rose ,efsunsuz,kaderim,akdnz,elfidatm,bade,ilhagu,xxgulyasxx,cansuhayat,nisandeniz,caglagb,esensarya,gülücükgs,myssterious,kumsal123,tarkaninoğlu,nameemine