Hamile kalamayanlar

bende bu ay soğan suyu içtim. eee ovulasyon günümde akıntıl geldi ve hemen yaptık. sonra karnımda devamlı ağrı vardı. ct adet oldum. şoktayım.

Biz de aynı günleri yaşıyoruz maalesef. Korunmayı bırakmadan önce komple check-up tan geçtim. Hiç bir problem yok dediler. 4 aydır da bekliyoruz ama her ay bizde de kırmızı kart Üstelik yıllardır düzenli olarak her 28 günde olan reglim iki aydır 32 günlere uzadı.

Yarın doktoruma kafamdaki tüm soruları sormaya, gerekirse hormon testini yaptırmaya gidiyorum. sorularınız varsa yazabilirsiniz, onları da sorarım.

hepimizin Nisan 2016 annesi olması dileklerimle

haplamı korunuyorsun ? haplaysa evet benimde öle oldu 3 gün hatta 2 gün adet oluyordum o zamanlar şimdi yasmini bıraktım 7 8 ay oluyor 5 güne çıktı adetim düzeldim :)

haplamı korunuyorsun ? haplaysa evet benimde öle oldu 3 gün hatta 2 gün adet oluyordum o zamanlar şimdi yasmini bıraktım 7 8 ay oluyor 5 güne çıktı adetim düzeldim :)
evet benimde kahverengi gelirdi o zamnlar hatta daha yeni yeni kırmızılar görmeye başladım kistlerini temizliyordur hap ondan kahverengi geliyor .

Bu ay hiç bişey yapmıycam sadece dua edicem hergün rabbim isteyen herkese evlat versin bende dahil

bi sıkıntınız çıktımı ?

bi sıkıntınız çıktımı ?

merhaba,
gittim doktora ve dün yapılan sonuçları çıkan testlerde bir problem yok. sadece bir tane testin sonucu pazartesi günü çıkacak ama doktor onda da bir sorun beklemiyorum dedi. Yumurtalıklara da bakıldı ve yeterli sayıda yumurtacık var. 12. gün tekrar çağırdı ki gelişmeyi takip edelim diye.

Tek sıkıntı stres yapmamız sanırım :) hatta doktorun bir istatistiği var. Hamiş kalamıyorum diye gelen ve aşılamaya karar verdiği hastalarını bir ay sonra aşılamaya randevu veriyormuş. 10 hastadan 8 i o ay içinde hamile kalıyormuş :))))

aa çok sevindim bi problem çıkmamasına ..zaten düzenli adet bi problemin olmadığının işareti .sen yumurta gelişimiide takip et . eşinde bakılsın oda önemli . ya belkide yumurtlama döneminde tesadüfen ilişkiye girmiyorsunuzdur zaten 2 günlük bişey denk gelmiyordur :) stres yapma boşverrr bende stres yapıyodum eşim kızdı vallaha şimdi beni spora yazdırdı sen çok düşünüyon bu böle olmaz diye :) ben her ay psikolojik hamile kalıyorum :) çok tuhaf bişey ama oluyo işte :) demek aşılamaya gidenler nasıl bi duyguyla nasıl bir pisikolojyle kendilerini hazırlıyorlarsa daha aşı olmadan hamile kalıyolar :) umarım biz aşılama iğne aşamasına gelmeyiz :)

teşekkür ederim :) Evet doktor da yumurta oluşumuna denk gelmek %20 lik bir olasılık o ay içinde dedi. Ben de bu ay takip etmeden rutin hayatıma devam edeceğim.
Aşılama öncesi bir aylık dönemde insanlar nasıl olsa olmuyor ve aşılamayı bekliyoruz diye düşünüp, rahat kafayla yaşadıkları için sonuç pozitif oluyor diye anlattı :)
umarım her şey en normal haliyle olur hepimiz için

amin canım umarım :) biz rahat olalım aman ne olursa olsun tutarsada rabbim yaşıyacağı varsa yaşatır tutunur orda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…