Hamile kalamayanlar

Teşekkürler benimde bugün bitiyo adetim alıcam dediğin testten eczaneden sordum 2 edet olan vardı 10 tl almadım.30 adet olan iyiymiş günlük takip için mükemmel olur

arkadaşlar benim de bi sorum var yaklaşık 7 8 aydır düzenli düzensiz deniyoruz fakat olmuyor ama en son ki adetim den önce çok şiddetli kasık ağrısı çektim. hiç olmazdım adetten evvel, sonrasında adet oldum fakat günü azdı 4-5 gün kadar oldum şu anda yine adetime 1 hafta var ve kasık ağrılarım başladı sizce neden olabilir?

anladım bu günler ovulasyon denilen günler oluyor heralde, normalde 25 günde bir adet gören biriyim bugün 18. günüm düzensiz oluyor çoğu zaman demekki ovulason tarihi bende geç oluyor

Teşekkürler benimde bugün bitiyo adetim alıcam dediğin testten eczaneden sordum 2 edet olan vardı 10 tl almadım.30 adet olan iyiymiş günlük takip için mükemmel olur
eczanede çok pahalı bencede gg den topu almıştım ama çokta anlamadım ben o ovulasyon testlerini. çift çizginin hangisi silik ona dikkat etmek gerekiyormuş ben çift çizgi görünce pozitif sanıyordum ama silik olan t ise atıyorum negatif gibi ayrıtılar varmış hamilelik testi gibi değilmiş yani.içeriği okuyun denerken.

kızlar ben de size katıldım...Şuan gözlerim yaşlı şekilde size yazıyorum...yine adet oldum...
2 yıllık evliyim test yine negatif çıktı
Lütfen biri beni şu ovalasyon testi hakkında bilgilendirsin
Yumurtlama günü bir gün müdür?
Doktorun dediği zaman diliminde denedik ama olmuyor
Foliciod diye bir marka folik asit içiyorum..

Merhaba efsunsuz moral çok önemli bu durumlarda bende ilk aylar çok kafama takıyordum her adet gördüğümde ağlama krizleri geçiriyordum Ama elden birşey gelmiyor allah nezsman basip ederse ozaman anne olucaz .ayrıca destekleyici şeyleri ihmal eymiyorum bu ay yeme içmr üzerinde yoğunlaştım bol ceviz fındık badem kabak çekirdeği tüketiyorum ayrıca incir yiyorum ayrıca bir dergide okudum güneşlenmek çok iyi geliyormuş yumurtayı güçlendiriyormuş erkeklerdede hareketli siperm sayısını 3 kat arttırıyomuş.bir üniberditenin araştırmadına göre temmuz ve ağustos aylarında hamile kalma oladılığı 3 kat daha faxlaymış

ahhh keşke canım benim...
bu ay daha bir hassasım galiba ..çok umut ettim çok üzüldüm...
düşündükçe içimde cız eden birşeyler var..
inşallah Rabbim herkese hayırlısını nasip eder.
ben de paket yiyeceklere ara verdim...kuruyemiş yiyorum.çayı çok aza indirdim kahve tüketmiyorum.
bitki çaylarını hiç içmiyorum...
İnşallah temmuzda olur inşallahhh

kızlar ben adetten 3gun once test yaptım cıft cızgı ertesı gun kan testıne gıttım negatıf
kımse adetı gecmeden test yapmasın bır daaha buyuk hayal kırıklıgı

uzun zamandır forumda yazdıklarınızı okuyorum ve en sonunda bugün üye olmaya karar verdim , ben de 1 yıllık evliyim ve 1 aydır korunmuyoruz, ama dün kırmızı kartı yedim resmen , çok kötü oldum, bugün sabahtan beridir, yataktan kalkmıyorum moralim çok bozuk.
bir de birşey soracağım sizlere kayganlaştırıcı olarak bebe yağı kullanıyoruz , bunun etkisi vardır değil mi?

bilmiyorum canım ya ama şimdi değiştireceğim ama kullanmayacağım, netten sipariş vereceğim su bazlı olanlardan..

Ya kizlar bir sey soracagim. Ben bebek calışmalarina baslamadan önce adetim bol ve kirmizi gelirdi ped yetiştiremezdim. Ne zaman korunmamaya basladim adetim azaldi 3-4 gun suruyor ama bez de koyu bir miktar lekelenme halinde. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda.

Merhaba kızlar bir yıldır korunmuyorum ama hala hamile kalmadim doktora gittigim de herhangi bir problem olmadığını söyledi ve bir yi l içinde olmazsa tüp bebeğe yönlendirecegini söyledi herhangi bi ilac veririm filan demedi bu benim kafami cok kurcaladı

Merhaba kızlar bir yıldır korunmuyorum ama hala hamile kalmadim doktora gittigim de herhangi bir problem olmadığını söyledi ve bir yi l içinde olmazsa tüp bebeğe yönlendirecegini söyledi herhangi bi ilac veririm filan demedi bu benim kafami cok kurcaladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…